Талисман - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Талисман
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1086 пъти
Аз съм момиче с много ниско самочувствие. Постоянно ме е срам от този, онзи, какво ще си кажат, помислят, решат, какво ще се случи и прочие и прочие. Това ме натоварва супер много физически и психически. Искам толкова много неща а не мога да ги постигна, защото ме е срам и изпитвам вътрешни притеснения. Искам да започна истинска работа с хора ( в момента работя в интернет и не ми харесва, защото не говоря и общувам с никого, а така не ми е добре). Искам да общувам, но нещо ми пречи. Искам да се запиша на фитнес, искам да спортувам плуване и бойни спортове и пак не мога, заради по- горните ми притеснения. Така, изчетох супер много информация в интернет, но така и не намерих това, което ме интересува и ето ме, питам и вас. Искам да си направя/купя талисман, но не знам какъв трябва да бъде той. Дали да е някакъв символ със значение или не. Спряла съм се на пентаграм (правилен, разбира се) или окото на Ра, но не съм запозната как може човек да си направи талисман. Проблемът ми е, че въобще не ми върви. Куцус и карък съм цял живот, а за капак и майка ми се занимава с магии и ходи по врачки (уж за себе си, но не и вярвам). Та, искам да нося нещо по себе си, което да ме предпазва и същевременно да ми дава сила и добра енергия. Искам да съм като останалите хора, да общувам и да се смея без задръжки и притеснения. Не мога да живея нормално така. Каквото подхвана и е с хора се провалям на мига. Искам това да се промени. Как да си направя талисман, как да го активирам за да ме предпазва и защитава от уроки и от глупостите, с които майка ми се занимава. А и още нещо. Когато съм била бебе не съм кръщавана в църква и за това не нося кръстове, нямат ефект върху мен. Освен това аз съм човек, който е насочен към природата и вярва в нейната сила и за това искам талисман, който да е свързан по някакъв начин с природното. Ще съм много благодарна, ако ме насочите по някакъв начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2e75a3c230
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Талисманът, сам по себе си е просто е фигура, ако не носи значение за теб и не е зареден с необходимата енергия можеш да носиш и кучешко аки със същия успех. И, защо се разбира, че пентаграмът трябва да е правилен... Аз, нося обърнат и понеже е част от моите вярвания много ми помага, дори само да го извадя над блузата, за да страсна някой. Щом искаш да си свързана с природата си вземи някакъв кристал-аметист, планински кристал и т. н Хем не са свързани с конкретни вярвания, хем са си природни... Можеш, дори да си носиш баш кристал-като камък в портмонето или чантата си.
До колкото си спомням талисман можеш да заредиш като го оставиш да сети в сол под лунна светлина за няколко нощи...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5eb3fb2d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А защо не помислиш да се кръстиш в църква. Независимо, че си вече голяма винаги можеш да си направиш кръщене. По-добре късно отколкото никога.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 45e23f7a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С талисмана всъщност се канализират лоши енергии и само ще ти навреди. Както те е посъветвал Н 3, кръсти се, ако не си, и се помоли на Бог да ти помага.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker