Кондиломи и депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кондиломи и депресия
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1184 пъти
Здравейте, жена на 20 години съм, живея в чужбина и се прибрах за празниците. Тогава започнах да усещам, че имам венерическа болест и си записах час при една гинеколожка. Проблемът ми беше диагностициран като кондиломи в съвсем начален стадий. След 2 дена отидох пак да ми ги изгори с ток, но не ми предписа никакви лекарства, което ми се стори странно, каза само да си повиша имунитета, за да се справя с вируса и да не ми излязат нови. Започнах да пия имуностимулиращи и много чайове, да ям пращец, мед, плодове, почти спрях да ям шоколад. Уви, след няколко дена пак започнаха да излизат, а и тя май не ги беше изгорила всички, сега дори имам отвътре няколко. Изчетох повече от стотина статии, съвети и мнения на хора с подобен проблем във форуми в интернет. След това посетих друг гинеколог за второ мнение между празниците, а той ми каза, че нямам вирус, а кондиломите са резултат от нелекувано бяло течение, което ми се стори странно, защото в интернет навсякъде пише, че идват от ЧПВ и някои от вирусите са високорискови. Този доктор ме увери, че няма такова нещо и ми изписа скъп антибиотик, мехлем, свещички и специалния кондилин. Спазвам всичко стриктно, започнах да си слагам и ябълков оцет, защото на много места го препоръчват, но не виждам резултати все още и започнах да се депресирам. Винаги съм била много внимателна по отношение на здравето си, взимала съм предпазни мерки, приятелят ми каза, че не е намерил нищо по себе си. Докторите ме утешиха, че не е носител, но аз не се доверявам лесно. Скоро ще ходим на почивка и вероятно няма да можем да консумираме връзката си. Някои хора споделят, че им е отнело години да се справят с този проблем и това адски ме депресира. Моля дайте някакви съвети и споделете личен опит. :( Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: c8d2b65903
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравейте!

Имах същия проблем, като беше установено и заразяване с нискорисков щам на ЧПВ. Мазах се с кондилин, но не помогна. Тогава ми препоръчаха АЛДАРА КРЕМ 5 %. Лекарството е доста скъпо, но наистина ефикасно. Аз се изчистих само с 1 опаковка. Взимах и Саменто за имунната система. Намерете добър венеролог и се посъветвайте с него, а не само с гинеколог. Забърсвайте се само с еднократни хартиени салфетки, перете и гладете белъото и чаршафите си често. Непременно си направете изследване и типизация, защото за съжаление сте заразена с ЧПВ. При мен след пълното излекуване на кондиломите повторния тест показа, че вирусът е изчезнал напълно.

Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f72cb355cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Буквално нищо ти няма.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 334110816f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко, нищо ти нямa. Кондиломите сa нaй-често срещaнaтa венерическa болест. 95% от сексуaлно aктивните сa имaли или ме имaт кондиломи. Пaпиломaвирусът е много лепкaв. Човек може дa е зaрaзен и дa нямa никaкви видими симптоми, но все пaк е носител нa вирусa и може дa го лепне нa пaртнъорa. Презервaтивите не могaт дa те предпaзят зaщото не покривaт изцяло. Човек може дa се е зaрaзил с вирусa, еднa годинa дa живее в тялото му в лaтентно състояние и изведнъж дa се появи.
Aз нa двa пъти хвaщaх. Нищо не сa ми предписвaли. Видя ме гинеколожкaтa и кaзa че сaми ще се мaхнaт. Тaкa и беше. След 2-3 месецa изчезнaхa. Оргaнизмa елиминирa вирусa. Не се притеснявaй, не сa опaсни. Сaмо някой рaзновидности нa вирусa сa достa aгресивни и може дa предизвикaт рaк. Но повечето сa безобидни. Хрaни се добре и си осигурявaй добрa почивкa. Тялото сaмо ще се спрaви с тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker