Мога ли да сваля килограми по този начин ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мога ли да сваля килограми по този начин ?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1430 пъти
Здравейте :) Накратко преди половин година тежах малко килограми (46), но в последствие качих до 65, йо-йо ефектът се появи след зверски гладувания и диети.. Та искам да сваля до 55 килограма, има ли как да се получи такъв резултат, ако изключа захарта и се храня до 6 часа.. Нямам никаква активна дейност, училище и вкъщи, принципно не ми се и спортува.. просто не е за мен.. Днешното ми меню е :
З. 10h - ябълка и активия
О. 13:30 - ориз със салата
М. х - 17:00 - ябълка, фурми, грейпфрут
В. - 17:45 - активия
Мога ли да сваля с примерно меню и не мога да изличсля колко калории горе-долу е храната ми за деня..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: f806075155
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави въглехидратите, те покачват захарта, оттам и инсулина и се появява глада. Регулирай инсулина и ще имаш един естествен режим за цял живот, без да влизаш в йо-йо.
Захар, сладки напитки, включително сокове, плодове/само 2 бр на ден, шоколад, хляб, ориз, картофи, бира, мед, трябва да го намалиш до минимум. От всичко това можеш да хапваш по една-две хапки, колкото да не се чувстваш лишена, но да не присъстват основно в менюто ти. По този начин ще успокоиш инсулина и оттам глада.
Отначало е трудно, но го направи постепенно, без да се стресираш и да си поставят норми, че за 5 дни трябва да отслабнеш с 10 кила.
Ядеш месо, млечни без прясно мляко, яйца, риба и морски дарове, зеленчуци, по 2 плода макс., зехтин, кокосово масло, мас. Избягваш олио, но не караш без мазнини. От тях си ядеш нормално-важни са и засищат, а не вдигат кръвната захар. Не броиш калории.
Успех! Прочети за Виокомазнинно-Нисковъглехидратно хранене.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 06d0879cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Девойче, само ми ела! 65 килца са ми тамън! Ще те праскам по всички дупки часове наред. Отслабването ти е гарантирано!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 18358c6a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отиваш в близкия фитнес и срещу 20 лева ще ти направят хранителен режим

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ad12deac71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Активията е бъкана със захар.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a76cc716f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Точно с този режим надали ще свалиш килограми, или поне със сигурност няма да са повече от 3-4. Едно, че перманентно ще гладуваш, поради липса на белтъчини в храната ти, и второ - ядеш твърде много въглехидрати, така че дори може да се окаже, че и ще качиш килограми. Освен това къде е файдата да спреш захарта, след като ядеш толкова много плодове, които са пълни с фруктоза, което не е кой знае колко по-добра опция?

Изключи напълно фурмите, яж по максимум 1 ябълка и 1 грейпфрут дневно, вкарай пилешко месо, зеленчуци, риба, телешко, или пък свинско, но задължително без никаква сланина, черен боб, леща, кафяв ориз, авокадо, обезмаслена извара и т. н.

А калориите може да си сметнеш повече от лесно - влизаш в нета и търсиш, или пък гледаш отзад на опаковката на това, което купуваш какви калории има на 100 грама, и съответно ги изчисляваш, като ако го готвиш по някакъв начин имай предвид, че може калориите да се изменят, особено пък в ако пържиш нещо, което е възможно най-лошият начин да се приготви дадена храна.

Успех в отслабването! И един съвет - този "режим", който мислиш да спазваш по-добре дори не го започвай, че е направо жалък. :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 892395984d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Активията е пълна със добавена захар. В ориза добави някакъв протеин, дори да е малко. Фурмите са страшно калорични и имат много захар. Същото е и за ябълките, въпреки че 2 не са много, не са и малко.

Вземи и почети в сайта на Руми - https://fitnesinstruktor.com/

А калориите за деня се изчисляват много лесно, в интернет има калкулатори до припадък.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a07046d84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Бих те посъветвала сутрин да закусваш(ако не го правиш), защото закуската е най-важното хранене за деня. Препоръчвам ти просто да изключиш фурмите, понеже те са много калорични. Не казвам, че не може да си хапнеш 2 или 3, но все пак. Бих ти дала съвет, щом нямаш възможност да ходиш. на фитнес или някъде другаде, заради училището(разбирам те и аз съм ученичка) може да си купиш въже за скачане и всеки ден да скачаш и да правиш примерно клекове и коремни преси. Не всичко зависи от калориите на дадена храна. Не се лишавай. Просто не яж глупости. Те са най-големия ни враг! Ме пий примерно разни сокове или чипсове, снаксове, бирени фъстъци и ако обичаш ядки не прекалявай с тях. Ами за сега това са моите съвети, не само към теб, но и към останалите с като твоя проблем. Успех!!!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ff32435839
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще получиш отново йойо ефектът, и дори да не те заплашвам но килограмите които искаш са ти малко и накрая ще стигнеш до проблеми със здравето и стомаха. Така си си супер.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0d10269a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Брей, интересно как повечето от коментиралите, съветват авторката да намали въглехидратите и плодовете. Чудно ми е веганите как оцеляват за бога, след като основно се хранят с въглехидрати, много плодове, зеленчуци, зърнени, бобови и не ядат месо, млечни и мед?! Намери си един веган да ти изготви меню и гарантирано ще отслабнеш. И в ютуб има сумати клипчета на вегани, които са били с повечко кг а в настоящия момент с вейки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker