Проблеми с бактериална вагиноза и candidas - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблеми с бактериална вагиноза и candidas
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 9605 пъти
Здравейте! Искам да попитам нещо което много ме притеснява. Но първо ще разкажа случая ми, за да можете да разберете положението в което се намирам.

Преди два месеца(началото на март) отидох на гинеколог и ми откри чрез микробиологично изследване на влагалищен секрет, бактериална вагиноза(gardnerella vaginalis) и изписа на приятеля ми тинидазол актавис а на мен хапчета и свещички. Излекувах се от бактериалната вагиноза, но ми излези candidas albicans. Това е един стар мой проблем, преди година се лекувах от тях и се излекувах тогава след което гинеколожката ми ми изписа Лактобор(интимен вагинален гел) и да си слагам по два пъти на месец, или отвреме навреме (когато се сетя) и нямах проблеми, лактобора ми помагаше. Но явно след проблема ми с бактериалната вагиноза candidas а. рецидивираха от терапията върху бактериалната вагиноза. Гинеколожката ми ми изписа polijinaks и аз се оправих!! и се чувствах добре и таман се опртавих от всички тези гадусти приятеля ми се прибра от Германия.

Притеснението ми идва от там, че всъщност приятеля ми беше заминал за Германия малко след Новата Година(началото на Януари 2011) и го нямаше четери месеца, но след като той замина за Германия аз му изневерих след месец и половина ( средата на Февруари и всъщност от тогава се почувствах зле и реших да отида на гинеколог), и си мисля че от любовника ми бях прихванала тази бактериална вагиноза, но не сам много сигурна защото съм му изневерявала (два пъти, единия път Септември и после през Октомри или Ноември ) със сащия човек преди да замине приятеля ми за Германия. И от там ми идва притеснението, защото сега не знам дали приятеля ми може да предаде нещо такова и най-вече, че той като се прибра миналата седмица аз спах с него, а той още не беше изпил тези хапчета. Аз съм говорила с приятеля ми и той ми каза че няма никакви симптоми да има нещо, но аз съм чела че при мъжът може да няма симптоми а само да я предават тази бактерия.

Чудя се дали да отида да си направя микробиологично изследване, но се чудя защото съм добре все още, нямам течение и се чувствам добре. Минали са 5-6 дена откакто правих секс с него и не знам дали ако може да ми е предал нещо щеше до сега да го усетя чрез анормална секреция, дискомфорт и други такива симптоми.
и другия ми въпрос е дали не ми трябва да си сложа само няколко пъти Лактобор (интимен вагинален гел) и отвреме навреме (както преди) и да си поддържам така вагиналната флора (среда) балансирана и всичко да ми е наред както преди.

И се поучих от най-голямата ми грешка да правя секс без презерватив и много сажалявам и със сигурност ще съм много по-разумна за напред.

Искам просто съвет дали да отида да си изкарам микробиологично излеследване или не е нужна да си пръскам парите за такова нещо, защото аз съм добре все още. А и бих отишла в болница Токуда София, както съм от Добрич. само и само да знам че съм добре, защото ми писна да имам някакви такива проблеми!

Не искам за напред да имам такива проблеми от този сорт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: fdd413bf87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Преди около 3 месеца приятеля ми си дойде от Испания. Правихме секс и двамата гъбясахме. Появи ми се нещо като бяло течение но не точно защото не стигаше даже по гащите ми а по гъсто като извара. Отидох на гинеколог той ме прегледа само и без микробиологично изследване ми каза гъбички. Попитах лекаря кой кого е заразил след като аз не съм изневерила и съм сигурна, че и приятеля ми не е. Лекаря ме попита дали съм вземала антибиотици и аз казах не. И той каза не знам кой е виновен но гъбичките не са дошли от въздуха. После на приятеля ми му откриха диабет и гъбичките му минаха едва когато му падна кръвната захар, а аз се оправих много бързо тъй като имам силна имунна система. Съвета ми е ако имаш някакви признаци отиди просто на гинеколог ако ти открият гъбички вземай си лекарствата спри да ядеш сладко защото гъбичките с това се хранят, и задължително приятеля ти трябва да се лекува. И ако го обичаш найстина стой мирна. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker