Гинекологичен проблем. Помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Гинекологичен проблем. Помощ!
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1164 пъти
Здравейте, виждам че това един много готин сайт, в който хората могат да споделят анонимно проблема си и да получат адекватно решени и препоръка. За мен това е единствената опция, която не съм пробвала до сега. Ще предупредя, че темата е гадна и хора, които се отвращават, да не четат! Проблемът ми, започвам отначало - Момиче съм на 21г. още от когато влязох в пуберитета с първият месечен цикъл започна и моят проблем. Имах кафяво зацапване, което продължаваше месец и после спираше за месец и пак отначало. Майка ми тогава каза, че още не съм съзряла и било нормално. Примирих се. Поотраснах, станах на 16г., цикълът ми вече течеше що годе нормално - 7 дни и после спира, НО след около 5-6 дни се появява кафявото зацапване, което продължава и до днес. По- подробно за него - получавам го главно през зимата и студените месеци, по- малко през лятото. Тече понякога около седмица или чак до другия цикъл. Когато започва леко ме боли сякаш ще ми идва. Понякога е обилно, гъсто, на парцали и с примеси кръв. Друг път започва с белезникав цвят, гъсто като сопол, изтича главно след уриниране, но понякога просто си изтича. Миризмата не е много лоша, леко на кисело или прясна сурова мая бих казала. Заради този проблем ходя всеки ден с ежедневни превръзки, защото не искам да си цапам бельото. Не мога да правя и секс като норманите момичета. Имам приятел от няколко години и за мен е "огромно тегаво събитие" процедурите преди и по време на секс. От страх да не го изпапам дори го хващам за ръката и отиваме в банята и там го правим под вода, така че ако изтече нещо бързо да се отмие. На него му е забавно, смята го за "сладурско" как се притеснявам за хигиената си, но той не знае за проблема ми, не съм му споделяла, защото ме е срам. И тук да кажа - Да, ходих по лекари, 3ма дори. Първият гинеколог дори не ме прегледа отдолу, защото тогава бях девствена (на17г. ), изписа ми да пия канела. Пълни глупости на търкалета, пих още имам проблеми. Ходих при втори гинеколог, тя този път ми пусна изследвания - цитонамазка, кръв и урина. Нищо. Пари на вятъра. Ходих и без направление и яко ме обръсна. Изписа ми кръвосъсирващи медикаменти, от които взе да ме стяга сърцето (спортистка съм) и ги спрях. Проблемът си продължаваше, сякаш никога не е лекуван. Тук идва реда на третия доктор, който не ми пусна никакви изследвания, погледна, че съм ходила и друг път при гинеколози и каза "Момиче, може би това е нормално". Шок и ужас. Искам да се чувствам като истинска жена, чиста и с нормален месечен цикъл. Изчела съм много информация, пробвала съм медикаменти, плашила съм се с диагнози от гугъл... проблемът си продължава и вече съм отчаяна. Моля ви, помогнете ми, дайте ми съвет, нещо, защото не мога да продължавам да живея така. Като някаква недъгава и прокълната.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1cc029483e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо посети читав гинеколог в голяма болница с добра апаратура. Второ, във връзка с лъжата. Секс и вода лошо. Сподели с приятелят си. Проблемът не е толкова, голям като в твоите очи. Моят цикъл е 3-4 дни, минава около седмица ок и после започва кафеникаво течение няколко дни, после нищо и така до следващият цикъл. Партньорът ми знае за това и моя стрес не е при нормален секс, а оралната любов защото аз трябва да се чувствам чиста и да избегнат онези няколко дни. По-големият ти проблем е прикриването. Аз имам киста от години и може би затова го има това кървене, но никой гинеколог не каза нищо конкретно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4a02d0749b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви са тези лекари? От кой град си?
Все пак не се отказвай, трябва да разбереш причината. Просто не си попаднала на добър специалист.
Не може по този начин да продължаваш и от най- близкия си човек, да трябва да се криеш...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9a5b804df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката

Номер едно можеш ли да ми обясниш, защо не е хубаво да се прави секс във вода? До сега не съм имала някакви проблеми от това като парене, сърбеж, сухота и т.н. Не използваме лубрикант, овлажнявам се добре, не съм имала болка при проникване. Относно споделянето, ще ми е проблем. Не съм от хората, които реват за щяло и нещяло и не се оплаквам. Моите проблеми са си само мои и не товаря с тях близки хора. Така съм възпитана и съм отраснала в такова семейство. С приятелят ми сме заедно от 2 години, разбираме се добре, сексът върви ... някак си не искам да му развалям удоволствието. Ами, ако го погнуся? В леглото сме разчупени, правим орална любов също, разнообразяваме. Той е изключително хигиеничен, както и аз. Не мога да му кажа нещо подобно.
Номер 2 аз съм от областен град в североизточна България. Не е малък града, има уж "специалисти", но вече съм се отказала от псевдолекари. Не знам в другите градове дали няма някоя частна клиника и дали там мога да получа адекватно лечение. Мислех си за Варна, но трябва да събера повече пари. Ако можете да ми препоръчате лекар от там, ще съм благодарна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 15bc565350
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ж64
Дете, НЕе нормално да имаш течение. Имаш здравословен проблем. Какъв ние не можем да ти кажем, но кръвенисто течение, траещо почти непрекъснато говори за киста или раничка. Иска се преглед на колпоскоп и вътревлагалищен ехограф. Колпоскопът представлява цифров фотоапарат с него снимат вътрешността, има един тънък накрайник, накрайникът на вътревлагалищния ехограф също представлява тънка тръбичка. Нищо не. боли, не е рентген.
От София съм и препоръчвам клиниката на Медицинска Академия, Майчин Дом работи със Здравна каса. Аз се преглеждах на платен прием. Струваше ми 100 лева. Откриха ми киста, взех направление и ме оперираха по ЗК. Варна също има добри специалисти. Потърси по. Интернет Варна гинеколог колпоскоп. Не се страхувай и недей да чакаш. За да спестиш пари предварително проучи какви са отзивите в нета за лекарите, опитай се да си запазиш час по телефона и по Здравна каса. Вземи си билет отиване и връщане така пестиш 30% от едната посока на. билета. Успех. Не казвай на приятелки, не вярвай на приятелките. Каквото кажеш на една ще го. научат всички и ще го използват в твоя вреда. За приятеля както решиш, по-добре като разбереш какво става.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 59ec4e6898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може да имаш хормонални смущения, но това доктор може да ги каже. Толкова ли няма нормални доктори около теб?
Със секс под /с вода си утежняваш още повече положението, защото си вкарваш всички боклуци от язовира! Тази вода не е чиста и т. н. -има тиня и кой знае какво още. Да, знам че я пием, но там не си я завирай. Освен това болестите се предават най-лесно по кръвен път, а кафявото зацапване е задържана кръв.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ca1a573444
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм номер 2. От Варна съм, но не съм имала гинекологични проблеми, за да ти препоръчам конкретен лекар. Единствено съм раждала, но то е друго вече.
Ако ти е близо варна, разпитай къде точно да отидеш на преглед. Специалистите са много. Не се отказвай, може да е нещо, което да се оправи за минимално време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker