Сексът ме разболява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Сексът ме разболява
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2393 пъти
Когато бях на 17 години първият ми приятел ме зарази с уераплазмена инфекция. Не се откри навреме и я носех една година- цистити, болки, течения, температура и т. н. Лекарите не откриха навреме и дори и изпих много лекарства напосоки. Циститът ми стана хорничен, получих хронична гъбична инфекция и диария, която не се повлияваше от нищо. Пиех много често антибиотици за цистит, после имах гъбички, лекувах тях, диарията се обостряше и така... омагьосан кръг.
След секс всеки път имах бактериален цистит и трябваше да пия антибиотик. Спрях да правя секс и накрая с приятелят ми се разделихме, а го обичах страшно много, но той просто не издържаше вече с моите проблеми. Остана само диарията. Пробвах добавки, билки, пробиотици, нови антибиотици, професори, диети, да не ям глутен, лактоза и какво ли още не. Нищо не помагаше. Ту имах гъчбики в червата, ту някоя бактерия, ту нищо. Накрая ме изпратиха на психиатър. Поставиха ми диагноза Синдром на раздразненото черво и ми казаха, че е на психическа основа, нищо е възникнал заради антибитоци. От година пия антидепресанти. Коремът ми се оправи. Преди не излизах от нас, защото имах диария и се страхувах. Имах паник атаки. Сега съм добре. Но наскоро в живота ми се появи мъж. Стигна се до секс и сега пак съм с цистит, кръв и бактерии в урината. Пак пия антибиотик. Не знам какво да правя. Явно имам бактерии, които не са се доизлекували и започват да се размножават като правя секс. Не мога всеки път след това да съм блна и да трябва да пия антибиотик. Лекарите вдигат рамене. Никой не знае какво да ме прави. Алтернативните методи не помагат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 62ba9e2e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Познато... И аз имах подобни проблеми с дългогодишен приятел.

След като се разделихме, здравето ми укрепна.

Но за нещастие, следващият ми лепна бактерия, която всеки път щом излекувах - той отново ми пренасяше, понеже бе нечистоплътен - не почистваше жилището си, не е ползвал презервативи всеки път при сексуален контакт преди да се съберем, а е имал доста партньорки и си пада курвар.

Не ходеше на лекар и не бе отговорен към своето и моето здраве.
О
ставих и него и им теглих една майна.

Не само, че ме разболяваха физически, ми и не струваха като хора.

Сега ми е супер.

Да не те докосват с неизмити ръце!
Преди и след акт - баня, и двамата.

Пий разни уро-добавки, и ако не мине - махай и този левент, не е само в теб причината - уверявам те!

МОже и да има доза психосимптоматика, но тя е ненатрапчива, никога не е буронесона. ;)

Пише ти го жена с паничски атаки и други там, неприятни проблеми от здравословно е-во.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7cda7d7205
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам само един въпрос на който аз искам лично ТИ да си отговориш! Искаш ли да се излекуваш?
Сутрин ще ставаш ВСЕКИ ден в 05:30 сутринта. Оправяш си леглото, закусваш КАЧЕСТВЕНА храна - картофи, ориз, боб, леща, сирене, домати. Гледай да са натурални продукти без ГМО. Най-добре отиди на пазара и си купи плодовете и зеленчуците, а и каквото можеш от възрастни хора, които са ги отглеждали в градините. След закуска ще ходиш да тренираш, ако можеш отиди на фитнес и гледай в интернет как се изпълняват упражненията правилно. Пий МНОГО вода и САМО минерална. Препоръчвам ти Девин. След тренировката във фитнеса (може и домашна) отиди да тичаш. От началото ще ти бъде трудно може и 5 минути да тичаш, но трябва. С времето увеличавай разстоянията и времето, в което тичаш. След това яж отново, КАЧЕСТВЕНА храна. Може да изместиш и графика след закуската за по-късно през деня, ако имаш работа или си в университет. Лягай си рано, дай нужната почивка на организма ти. Не гледай телевизия, особено с новини, пълно е с пропаганда, тя пълни човек с негативизъм. След 2 месеца ще се оправиш, АЗ ВЯРВАМ В ТЕБ! Отделяй време за себе си и се себеусъвършенствай. Трябва да осъзнаеш, че ТИ и само и единствено ТИ си най-важният човек за самата себе си на този свят.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8edd1f4da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ... освен позитивите които ще имаш от 99% от нещата които ти казаха по-горе, сутрин на гладно чаша топла/към малко по-гореща вода, при възможност когато няма да излизаш да речем вечер яж много лук, чесън, праз тва са уникални особено чесъна лекуват толкова много неща че сигурно има още за които не се знае... въобще за общо здраве а и може в някаква степен да ти помогнат. Защото тия антибиотици са нож с две остриета.. вярно някой път не може без тях но когато не сме взимали предпазни и превантивни мерки, ни излекуват но дни след това имунната систма е пак податлива.. не случайно има хора боледуващи с месеци и казващи "не мога да се оправя". Така, че хрупайте яко чесън по възможност отгледан напълно естествено, и не някакъв китайски ментак тва е универсален лек, комбиниран при мъжете с ракия с години не съм боледувал и си ходя по тениски зимата по 20пъти по накратко навън. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a14c530a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   След години борба с цисгит ще ти кажа едно. Причината е психическа, не физическа. Когато осъзнаеш проблемите и циститътхще изчезне. Прочети книгата на Луиз Хей и виж таблицата и с болести и значението им.
После виж хомеопата д-р Михайлов какво казва за цистит и какво препоръчва. Това на мен много ми помогна особено тези няколко зрънца хомеопатия, които се вливат веднага след уриниране ако има болка. Със сигурност е по-безвредно от антибиотиците ти.
Ако продължаваш с традиционните методи и антибиотиците ще увредеш целият си организъм.
Освен това виж какво казва и Ванга за цистит и бъбреци. Особено рецептата и с налагането на лапи в областта на бъбреците, на сутринта си като нов човек, защото чувстваш лекота. Чаят от сърцевината на тиква.
Циститът е страх, тревожност, преумора, отношението ти към сексуалният партньор. Забележи, ме като си спокойна, няма стрес и циститът не е така обособен нали?
Бях стигнала, дори при чиста урина пак имах болки. Слагам и варинати свещи за болката.
Ако осъзнаеш и се разровиш в посоката, която ти посочвам сигурна съм, че ще откриеш много неща, които преди не си забелязвала.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cc2b4ed6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чудесен коментар, номер 2!
Здрав дух в здраво тяло!
Момичета (авторката и номер 1), докато търсите причината извън себе си, никога няма да се отървете от болежките си. Засегната е не просто психиката ви, а най-дълбоката и неосъзната част от нея. Тези "недоизлекувани бактерии", които ви ядат отвътре, са всъщност дупките в психиката ви, които водят до отслабена имунна система. Същите тези, които нормален човек преодолява без проблеми, и дори изобщо не ги допуска в себе си.

Отново поздравления за коментара, номер 2! Авторке и номер 1, вслушайте се много добре и изпълнявайте стриктно това, което ви казва номер 2. Успехът ви е гарантиран, и дори след време ще се чудите как сте могли да бъдете толкова глупави и да търсите под вола теле.
Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 62ba9e2e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 5, нещо не си разбрал - аз нямам проблеми откакто не съм с конкретно тези двамата, със сегашния ми приятел засега не сме имали проблеми.

Клебсиелата, която ми лепна предният ми приятел не бе продукт на въображението ми, имам резултати от изследвания, професоре. (Нито микоплазмите, които ми лепваше и другият навлек) Последва лечение с антибиотици - винаги успешно до следващ контакт с въпросния.
Когато го оставих - се излекувах окончателно. ;)

А паник атаките ми са в следствие на тежка травма, и са от скоро. ;)

И тренирам всеки ден, карам колело и бродя из родните планини, имам диабет професоре, и спазвам диета, която е здравословна.
Като пишете, поне мислете преди това - има ли смисъл да се ''хабите''.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 67926d62cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди на гинеколог и нефролог. И, да, сексът трябва да се избягва докато се оправиш. Междувременно прави вагинални промивки със смрадлика 3 пъти дневно и запарки с мечо грозде.
Medical student

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f909f0e6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, как си сега? Успя ли да се възстановиш и да водиш нормален интимен живот? Ако да, какво ти помогна? И аз съм в ситуация подобна на твоята

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: f007f3ce77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момичета, аз бях същата и пих антибиотик Хлорнитомицин, само той ме оправи, но е страшно вреден много внимавайте, никой не вярваше и при мен мислеха, че е на психическа основа, преди това пих друг антибиотик, които също е доста силен Флажил се казва и без особен ефект, дигах и температура, 3 месеца не знаех къде се намирам, дори отслабнах. Консултирайте се с лекар и много внимавайте. Не знам каква е тази мода всичко да прехвърлят на психиката, вместо да направят едни хубави изследвания и да предпишат правилен антибиотик, накрая ни оставят да се самолекуваме е. Да не ви казвам, че преди две години отидох при личната с болки от ляво на корема, имах кръв в урината, тя ми казва имаш пясъци в бъбреците, пий червена боровинка, но след една седмица отидох на гинеколог на своя глава и се оказа възпаление на яйчника, цяла седмица си стоях и чаках с възпален яйчник без адекватно решение, затова сменяйте лекарите, пробвайте всичко изпитано и не се отказвайте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker