Обичам живота или Що е в ръка нве е лъжа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Обичам живота или Що е в ръка нве е лъжа
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1148 пъти
Преди около месец потърсих лекарката с оплакване от депресивно настроение. А тук а там изследвания да не трябва да правиш. Не си направих голяма услуга, на лекар да не му се налага да тръгне човек. На следващия ден, образни едно друго. Но според мен това което ми казаха е сгрешено. как можах да отида, депресия. По добре в депресия да си живея от колкото да поставя началото на един болничен живот.
След като имах време и достатъчно много обмислих всичко, всъщност, неочаквано се сдобих болест, няма да го произнеса. Не вярвам май. Но може да се обясни прилошаванията, виенето на главата, може би депресивното настроение от месеци.
Аз избирам да не се ровя в това. Не казах на близките. Днес с много болка се справих да се разделя с мъжа ми. Живот из болници и живот, който въвлича околните 10 човека с целите им животи в една безмислена борба, не мога да нарека живот та дори за ден да продължи. Да виждам надеждичката как не угасва в очите на най-обичаните ми хора, да изтичат безумни средства, време и да имам всеки ден страданието на тези, които не искам да страдат. Не.
Аз искам да си реагирам по мой начин. На никого няма да кажа. Нито ще се погреба от утре в болничен живот до края на основния. За мен има тази пролет, има малките радости в ежедневието има спокойствието на семейството. Само него го няма но няма да го забъркам в това. Значи да повлека живота му със себе си от където не се връщат хората. Той е фанатичен нямам как иначе да го държа далече. Не друг той ще улови че има нещо което не е както до сега. Това е изборът ми и съм сигурна повече от всичко че това е правилното решение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 06e5311401
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това което правиш е грешно защото ти така или иначе си съсипала живота на мъжа си съобщавайки му че го напускаш и незнаеш хората в крайни ситуации на какво сме способни а той съм сигурен че ще ти помогне. Относно евентуалната физическа болест потърси мнение на поне трима лекари в най добрите болници. Няма безсмислена борба особено що се отнася до собствения ти живот. Това е най важната битка

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 73fad8a55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма луди хора. Има прегледани и непрегледани, но всеки е странен, всеки понякога минава малка депресия или пък пролетна умора. Аз съм против предписването на всякакви силни антидепресанти и медикаменти, за мен това не е редно, освен ако не става въпрос за по-сериозно психично заболяване. Тогава, уви, нужно е човек да се прегледа и да следва съветите на докторите, защото иначе не може да живее пълноценно. Грешно е да мълчиш пред близки. Споделянето помага, хората помагат на другите хора, когато знаят, че има проблем. Не отблъсквай никого. Погрижи се за себе си, поне с посещения при психолог, ако не, поне близките ти да знаят, че преминаваш през нещо тежко. Не е нужно да го правиш на голям въпрос, не е нужно да драматизираш, но обясни, че не се чувстваш добре и че трябва да предприемеш някакви мерки. Вземи си една нужна и заслужена почивка, отдели малко средства за уикенд в хотел с някой близък и направи нужното, за да се почувстваш по-добре. Ти си в депресия, това не слага край на живота ти, не те прави втора категория човек и не означава, че ще имаш болничен живот. Означава, че е редно да се погрижиш за себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker