Без диагноза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Без диагноза
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1483 пъти
Здравейте
Реших да пиша, защото ходих на лекар и то не при един и никой не може да ми каже какво ми има. От 2 месеца вече имам обрив, който представлява малки дори незабележими червени пъпчици, които си личат при допир с топла вода. Сърбят и когато изчезнат се появяват нови на нови места. Обхващат корема, ръцете и врата. Изписаха ми мазило, но не виждам голям ефект. Нямам чувствителност в левия крак, което ме кара да мисля, че е вид алергия. Но лекарите ми казаха, че това не е алергия. Ако някой е имал подобен случай моля да сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9b420737c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Корема, ръцете и врата... носиш ли тениски или блузи от изкуствена материя или със съмнителни бои? Пробвай известно време само с памучни отдолу. Причините може да са много, но в случая са засегнати точно тези области, при които има триене с горните дрехи... и това че стават чувствителни при контакт с вода... като да са се получили от съвсем мънички убождания по кожата. Както, когато се допреш до кактус с много фини бодлички.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0049374d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лекарите както винаги изписват "замазване на външни, видими признаци" а не да лекуват причина. Нямат и сметка да лекуват, ще загубят доживотен клиент.
Направи детокс диета! И като казвам диета-НЕ да гладуваш!
Просто си избери с какви натурални продукти да пречистиш тялото си, червата, дроба т. н.
Проучи вариантите добре и започвай някоя! Задължително избягвай мазнотии, пържени, сладко и макс намали захарта.
Аз съм правила "чистки" с: активен въглен; брашно от ленено семе; чайове, сода бикарбонат с прясно изцеден лимон в топла вода на гладно и други. Също от време на време (през няколко месеца) пия поне по 1 седмица 1 скилидка чесън сутрин, на гладно.
В момента съм на закуска: ленено семе, сусамово семе и тиквено семе (общо 1 супена лъжица) и няколко стафиди в около 100 гр кисело мляко, супер полезно и вкусно :)
Последното не е за детокс, а набавяне на калций, магнезий, колаген т. н.
Проучи тези, а и други варианти и освободи тялото си от всякакви химии и само след 2-3 месеца ще видиш какво е да си ЗДРАВА!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5abd3f0e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Интоксикация с тежки метали или нещо от сорта би могло да е. Кисело мляко, зеолит и чай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 13d656221b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямаш чувствителност в левия крак и това ти говори, че е алергия? А не е ли обратното? Обриви може да са симптом на много заболявания, за това трудно се слага диагноза. На дерматолог ли си ходил?
Все пак, прилича на алергия. Съветвам те да продължиш да ходиш на лекар дерматолог, който да те наблюдава и да ти измисли диагнозата. Като сменяш доктори непрекъснато, става че никой не носи отговорност. Но не някой пенкелер, а лекар с репутация-от болница, например.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e65e03fbba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Лекарите не са ти казали - ние ще ти кажем!??

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 45bccda1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не вярвай на лекарите. Карат го единствено на проба-грешка, а и в теб виждат само касичка. Скъсай се да четеш, да си търсиш симптомите и ще намериш болестта. Ако се чувстваш още и отпаднал много вероятно да е вълчанка. Само не прави грешка да се доверяваш на лекар! Ако те натискат за по-сериозно и скъпо лечение ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиваш да свериш диагнозата при друг лекар. При това в никакъв случай не му казваш, че си бил при друг негов колега.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 789619afe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Клиничен фармацевт съм и ще се опитам да ти помогна
1 Няма как да е вълчанка, защото тая болест е доста рядко. Позната е като великата имитаторка, защото може да се обърка с още над 30 други вида болести. Засуга предимно жени, в млада възраст слез 20 - те год. Има един много характерен симптом. Специфичен дерматит на лицето с формата на пеперуда се придова. Лекува се к глюкокортикостероиди.
2 Няма как да е интоксикация с тежки метали. Просто симптоматиката се разминава. ТЕжките метали не могат да те отровят веднага, просто се натрупват в организма, като засягат най - вече ставите на колената, лактите и гърба, почва да ти опада косата без видима причина. Тва са симптомите на отравяне с тежки метали, лекувал съм много от тях.
3 Тва, както ми го описваш е може да е уртикария, алергична реакция. имуно комплесно медииран тип. Лекува се с антихистамини. Те блокират отделянето на хистамин от мастоцитите. Тва е медиатор на алергичната реакция, който се произвежда от хистидин. Като антихистамини без рецепта препоръчвам фенистил гел, който съдържа диментинден и и Кларитин таблетки, който съдържат лоратидин. Предписвам ти комбинирана терапия локална и системна, за максимален ефект. И двете лекарства са без рецепта. Пиеш ги поне 2 седмици.
4 Минаваш на диета - избягваш ядки, фъстъци, заради съдържанието на арахидонова киселина, пълнозърнест хляб няма да ядеш, тестени изделия също, намаляваш сладкото, сокове фрешове, защото могат да подхранват обрива. Можеш да си вземеш бирена мая да пиеш като хранителна добавка. Можеш да ядеш пресни и сурови зеленчуци, варени картофи, салати, гледай да ядеш повече алкални храни. Лимона не е алкална храна, защото съдържа лимонена киселина. Плодовете може да ни ге ядеш толкова, често заради захарите в тях, пак подхранват обрива. Избягвай да ядеш червени меса, за да не товариме метаболизма с тежка храна. Избягвай да се къпеш с прекалено топла вода, защото тва дразни обрива.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8c034988f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Смени си препарата за пране с бебешки и без миризма, спри за седмица всички лосиони и кремове и се къпи с бебешки шампоан и сапун.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker