Жестока депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Жестока депресия
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1427 пъти
Аз съм момиче на 18 моя проблем е че съм доста затворена.
Е всъщност сред приятели се отпускам и се държа като пълна шматка, но в училище и на места където има много хора не говоря много, освен ако не ме заговорят. В такива ситуации не общувам много, защото нали знаете младите хора на тази възраст може да не те приемат добре, особено ако не се познаваме добре.
Но истината е че те всички например в училище си се имат и всеки си има с кой да си се води, а аз съм сама колкото и да опитвам да заговоря някой те все ми обръщат гръб ( знам какво е да ходиш там където си не желан ) Мразя това, всички ме намират за ацки тъпа никой не иска да ме опознае. Понякога си втълпявам, че съм грозна и заради това отблъсвам хората от себе си но в класа ми има толкова големи олигофрени които и името не могат да си на пишат, а тях ги оценяват повече от мен, а аз все едно не съществувам.
Преди имах една много близка приятелка в класа но тя спя да ми говори ( тъй като от 3-4 месеца не спираше да се държи студено с мен и да се заяжда винаги когато ме изпитват, просто започнах да се съмнявам в нея, тъй като тя е хубава умна "мисли се за най голямата умница в училище, дори от учителите, аз реших да спра да и говоря, исках да видя какво ще направи.
Но нищо не стана всичко продължи все едно нищо не се случвала.
Тя там се забавляваше с едно друго момиче и мен започна жестоко да ме игнорира) е и тъй като в училище всички предпочитат нея мен ме търсят само когато някой няма с кой да се води иначе за останалото
време никой не се сеща да ме потърси.Виждат че съм сама но няма кой да се намери да ме извика.
Много боли, ужасно имам приятели но е гадно когато са заети и се виждате 1-2 в седмицата, а през останалото си като бродещ самотник, който никой не го иска.
Винаги си мисля че външния вид и красотата са много важни ако не си симпатичен на някой за кво му е да иска да говори с теб, ти и да се опитваш все ще е ти обръщат гръб.Понякога ти говорят за момента но това не значи че сте някви приятели.
Моля ви дайте ми съвет какво да правя,как да стана по уверена в себе си да не се чувствам все едно на никой не му пука за мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 93adc8b1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Излизай повече, ходи по някакви кръжоци, запиши се на спорт, намери си интернет приятели и излезте..

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d231eb622d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тъй като писах подобна тема и получих подобен коментар на номер 1, който въобще не ми помогна, тъй като такива неща не ме вълнуват и ги смятам за загуба на време, аз ще ти дам по-различен съвет. Не, красотата няма значение тук. Липсва ти увереност. Младите искат забавни хора, с които да бягат от реалността и да се разсейват. Придържат се към приетите стереотипи (да пушиш, да пиеш, да си безотговорен, да ходиш по дискотеки по нощите, да си слагаш 10 слоя грим, да си играеш с мъжете и т. н., "fun" да има), за да са част от "готините". Само едно да ти кажа, не се опитвай да бъдеш такава каквато не си, защото различното е това, което е оригинално. Насочи вниманието си в собственото си развитие. Постави си цели, учи и си изгради бъдеще. Истински хора ще намериш по този път.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 07e0e583d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   коментар от номер 2 много ти благодаря за съвета но пиенето и пушенето не са по моята част, харесвам дискотеки но да си останем честни там е пълна чалгарница. Просто пред хора които не ме познават много не обичам да споделям за хобита или интереси не съм сигурна дали ще ме разберат.
Наистина е така трябва да си много откачен и забавен за да те приемат, но ми е трудно да показвам тази ми страна пред който и да било, просто не винаги ми дават тази възможност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker