Пластични операции...уголемяване на пенис - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пластични операции...уголемяване на пенис
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2349 пъти
Здравейте, искам да ви питам -някой правил ли го е и ако да -къде, решил съм да го направя, но виждам че за Енчев и изобщо България няма добри отзиви. Някой може ли да помогне с информация - къде да се направи, какво може да се случи и изобщо каквото и да е било. Аз реших да го направя, в момента съм на етап събиране на информация и скоро да се случи. Мисля че темата ще е полезна и за други които биха искали да го направят. Очаквам вашите коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: ca993ea41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена и не мога да те ориентирам отностно това. но фолк певецът Азис се подложи на такава операция за уголемяване на пениса със силикон както женските гърди се уголемяват. Може да прочетеш в интернет статиии за него. Направил си го е 22 см. Може някъде да има информация в коя клиника и къде си я е направил. Има интервюта с него където той говори по тази тема. Гледай ги и от там има шанс да получиш желаната информация. Според мен всеки лекар който прави силиконови гърди ще успее да ти направи и силиконов пенис.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: beace6d549
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Пишеш в Гугъл "Титан гел"! Не си ли чувал за него?
http://bg1.titan-man.pro/azsabdlxuv/Titan_gel_BG_Dark/?ap=-1&esub=-7EA5QCQIfI9ZWdQEDREIDhxMDrhczpxwGAQADEQkKEQEiB25sMQAA&al=7335#init
Давам ти директна връзка, за да поръчаш оригинала! И най-важното-спазвай инструкциите много строго! Има вече случаи на мъже с ненормално дълги пениси, които не знаят какво да правят сега! Мажат се 3 пъти на ден, което е недопустимо! Резултатът се постига само за две седмици! Просто не бързай! Операциите са излишни и много скъпи! А и лечението след това също е скъпо! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6110b60eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До коментар 1 - Азис не ми е ориентир, те правят и говорят каквото им се каже, а това за резултата и и дали изобщо го е направил -само той си знае. Затова исках конкретна информация от хора които са видели, знаят или възползвали от това. До 2-ри коментар - не мисля изобщо че гелове, хапчета, и всичко останало вършат работа, не искам химии... видях че във Германия се правят най-много такива... цифра са си... от 7 хилки евро само за процедурата, но се налага... надявам се още някой да се включи, защото информацията с която разполагам е много оскъдна. Иначе ви благодаря за коментарите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6110b60eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До коментар 1 - Азис не ми е ориентир, те правят и говорят каквото им се каже, а това за резултата и и дали изобщо го е направил -само той си знае. Затова исках конкретна информация от хора които са видели, знаят или възползвали от това. До 2-ри коментар - не мисля изобщо че гелове, хапчета, и всичко останало вършат работа, не искам химии... видях че във Германия се правят най-много такива... цифра са си... от 7 хилки евро само за процедурата, но се налага... надявам се още някой да се включи, защото информацията с която разполагам е много оскъдна. Иначе ви благодаря за коментарите.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 00c5ba5ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторе, недоволстваш от коментарите, но не си прав. Сайтът е анонимен и без притеснения можеше да ориентираш читателите малко по-добре, какви резултати искаш да получиш с тази операция. Колко сантиметра са ти нужни, за да си доволен, удължаване, или удебеляване искаш? Каква сума си склонен да похарчиш, освен размера, имаш ли друг проблем - ей такива едни дребни уточнения, но важни. А и темите за пластични операции нямат място в раздел "Здраве", съжалявам, но това е мнението ми. Разбира се, изключвам случаите на микропенис, надявам се, че твоят не е такъв.

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6110b60eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Имах проблем преди време и съм доста... ощетен да кажем, поне 3 см бих искал... поне, не съм недоволствал, напротив... просто хората които си правят реклами -не ме кефят особено... (Азис визирам разбира се), Титан гел го проверих в чужди сайтове -абсолютно никакъв ефект (не че се очаква много от гел). А сумата която съм склонен... не знам, в България е около 3-3, 500 евро при Енчев, ама не мисля че бих рискувал, не е малка работа тази процедура. Добре ще е сумата да е до 10 хиляди евро... но ако се наложи и повече бих дал... Да отбележа -не искам екстра сантиметри... просто се стремя към нормалното.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d45e489792
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Интересно нещо сме мъжете. Ако влезете в някой форум за женски импланти, ще видите стотици страници за споделяне, обяснения, клиники, доктори и т. н., като става въпрос за нас мъжете всички си мълчим и траем. Не вярвам да няма въобще мъж, който се е подложил на такава операция, но интересното е, защо не споделя. И аз имам интерес, към такова нещо, но освен Енчев и Института по Андрология в Атина, нищо друго не ми излиза. Чета само, че след това трябвало да се носи някаква тежест, но дали е така или не.
А относно Титан гела, няма никакъв ефект, ползвал съм го личноо, ефект едно голямо нула.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker