Закъснение от 11 дни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Закъснение от 11 дни
преди: 6 години, 25 дни, прочетена 1651 пъти
Здравейте,
Момиче на 20 години съм. Имам "проблем" така да се каже, цикълът ми закъснява с 11 дни. Попринцип е изключително редовен, на 30 дни.
Водя редовен полов живот, имам приятел от 1 година. " Пазим " се с прекъснат полов акт, не ползваме презервативи. Фалове не са ставали до момента, но ето, че цикълът ми го няма. Правих си 2 теста за бременност, на 3тия и на 7мия ден от закъснението, отрицателни са. Тъй като на лекар мога да ида най-рано във вторник, ми се ще да чуя и вашето мнение по темата. Изчетох всичко възможно в интернет, но наистина не мога да си обясня случващото се. Нямам никакви признаци на вероятна бременност, но имам доста напрегнато ежедневие като цяло. Дали не е от времето, от стрес или... Не знам вече. Наясно съм с предпазните мерки и с женската анатомия, казвам, за да ви спестя писания. Благодаря на всички ви за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 25 дни
hash: 8050b2242e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето затова прекъснатия акт не приятен метод за избягване на нежелана бременност. Няма да обяснявам, че не е надеждно, но при закъснение е много стресиращо. Лошо, че сама си го причиняваш. Щом тестовете са отрицателни, то вероятно проблемът е другаде. Лекарят ще те прегледа и ще ти отговори. Мога да кажа само, че веднъж ми закъсня с 10 дни и точно наближаваше прегледа ми, когато изневиделица ми дойде. Беше насред рязка смяна във времето, килограмите ми все варираха и се падна по средата на сериозна сесия, иначе бях здрава и не бях бременна, обясних си го със стрес и климат. Приемам, че е нормално понякога да има закъснение или подръняване, но все с причина за това. Коментарите тук могат да са само гадаене, лекарят ще ти каже със сигурност, до тогава се опитай да си спокойна.

 
  ...
преди: 6 години, 25 дни
hash: 13d5a80577
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей :)
Разбирам притеснението ти, хубаво е, че не чакаш и не се моткаш и си си запазила час за лекар, но искам да ти дам един малък съвет :)
Попринцип този прекъснат полов акт изобщо не е сигурен метод, дори и да не сте имали фалове до момента ще те посъветвам да използвате поне някаква защита.. презервативи, хапчета има сякакви методи все пак сме с 21 век :) Причината, по която ти го казвам е, че той може да свърши в теб неусетно или да има малко останало сперма, и когато не ползвате никаква защита има голяма вероятност за бременност. Надявам се не си бременна, но да си имаш 1 наум секс без защита-не. Освен, ако не искаш дете разбира се :D

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: d8819bad3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ейййййй, поредната безсмислена тема.
Обръщам се към авторката и към всички "умни глави" - четящите тук не сме ясновидци. Тестовете за бременност са ПОЧТИ 100 % сигурни. Лично на мен ми писна от параноята на девойки, които се пазят с "прекъснат "полов акт.
Ж 28

 
  ... горе^
преди: 6 години, 24 дни
hash: 57f4815fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Рано ти е за уринарен тест, направи кръвен. Дори и да е станало нещо, то е рано да се види при преглед във вторник.

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 289c6c7ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Първо, чудо голямо за 11 дена, стига се филмира.
Второ, този прекъснат полов акт е пълна простотия, и ако сега не си бременна, то в един момент ще бъдеш. Като толкова ви пречат презервативите, има противозачатъчни и спирали. Голяма безотговорност, а уж сме в 21 век и информирани.

 
  ...


...
преди: 6 години, 23 дни
hash: c204095af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имала съм отрицателни тестове при наличие на бременност. Може да закъснява от стрес, работа на смени и така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 23 дни
hash: 62eff603b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Може би вече на 10-тина приятелки, включително и аз, ни закъсня цикълът наскоро. Предполагам, че е от смяната на времето и при теб. Случва ми се всяка година при идването на пролетта. Аз не се чувствам психически стресирана, но явно тялото ми се стресира. Дано и при теб това да се е случило, успех!

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: b755bc49c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен (и според тестовете) не си бременна.
Аз съм на 21г. и моята история беше същата като твоята- само че без благополучния край. Както всички мои връснички (а и много по-малки) и ние със сериозният ми приятел се пазехме чрез прекъснат полов акт. Но покрай сесията ми в университета ми закъсня. А никога не ми беше закъснявало с повече от 4 дни. И в крайна сметка се оказах бременна в края на първи курс, което значеше че трябваше да взема най-тежкото решение в живота си и реших че просто ще продължа с ученето си. Разказвам ти това, за да може повече момичета да я прочетат макар и анонимно- всеки си мисли, че няма да се случи на него, но понякога се случва. Та прави си сама изводи- презервативи, противозачатачни. Не си малка за дете, но не си и особено голяма- едно бебе в този момент ще накара живота ти да тръгне в съвсем различна посока. Ако продължи да ти закъснява просто отиди на лекар- недей да отлагаш- колкото по-рано толкова по-добре. Има алтернативи като аборт с хапчета, които не са най-плашещото нещо на света, ако не се чувстваш готова. Аз през цялото време си повтарях че няма непоправими неща и е точно така.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: d29e59c629
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   може да си бременна, въпреки тестовете. В самото начало винаги са отрицателни, изискват се повече от 3 или 7 дни, за да се установи бременност чрез уринарен тест. За sure check, който аз ползвам и е най- надеждния, пише да се прави на 14-я ден от закъснението. Аз съм бременна в момента, също правих 2 теста, на около 7-ми ден след акта, от нетърпение избързвах и бяха отрицателни, но ето, че третия показа бременност и е вярно. Симптоми не чакай толкова рано, в началото нищо не усещаш в първите 4, 5 седмици. После почва яко гадене. Бременна съм за втори път и знам. Това по повод, че каза, че нямаш симптоми.
До колкото разбирам ще е нежелана бременност, така че ти пожелавам да не си и закъснението да е по друга причина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 81922d063c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря ви! Ще пиша след прегледа!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker