В тежка депресия съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

В тежка депресия съм!
преди: 6 години, 28 дни, прочетена 1446 пъти
Здравейте. Мъж съм на 30 години. В момента съм изпаднал в тежка депресия и съм в много трудно положение. И двамата ми родители починаха набързо и един след друг и то съвсем скоро. Започнаха да ми минават разни мисли през главата и да размишлявам за живота. Искам да споделя с вас нещо конкретно. Интересувам се от това Кой определя нашата съдба? ! И съм стигнал до няколко заключения:
1. Ние сами си определяме живота и съдбата. Всичко зависи само от нас самите. Чувал съм да казват Каквото човек си направи сам и Господ не може му направи!
2. Животът и съдбата ни се определят от Господ- Бог или някаква сила и каквото ни е писано от Бога това ще се случи и ние нещо не можем да направим. По-възрастни хора са ми казвали уж че на челото на човек било писано кога един човек да умре и изобщо какво да му се случи.
3. Всичко зависи от орисията и същества наречени ористници които ни орисвали след нашето раждане каква да е съдбата ни. Аз не съм напълно сигурен дали съществуват ористници?
От тези три варианта и до ден днешен не съм сигурен в кой да вярвам и кой е най-истинският и точен. Ако отида при психиатър или психолог той може ли да ми помогне и даде отговор на моя въпрос? Ще се радвам ако споделите Вашето мнение, така ще ми помогнете да стигна до истината за живота. От Вашият жизнен опит до какво заключение сте стигнали, вярвате ли в съществуването на ористниците и т. н.? Дано успеете поне малко да ми помогнете! Моля модераторите да публикуват моята история защото тя може да помогне на много хора! Благодаря и Довиждане!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 26 дни
hash: 690a4f27e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съдбата ни се определя преди всичко от характера. От определени хора, който срещаме в живота си и решения, взети след определени натрупвания.

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: 282cea82e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм сигурна дали има Бог или не, но и да има нищо не може да направи и всичко си зависи от нас както си написал в 1. Може би има Ад и Рай и след смъртта всеки отива където му е мястото. Иначе ако Бог можеше да направи нещо, докато сме живи, светът нямаше да е на този хаос.

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: 1b2bd0a614
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Чуй, пич! МАНИ ГИ ТЕЗИ ОРИСНИЦИ И ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ!
Живота продължава и е крайно време да си намериш някоя жена и да създадеш собствено семейство. За да не си сам и за да не се задълбочава депресията ти. На първо време ще ти дам един съвет, който винаги помага - душевната болка се лекува с тежък физически труд. Така фокуса на вниманието ти се измества от проблема. Казано по практично - боядисай си апартамента сам, например! Направи ремонт, изхвърли боклуците и постепенно болката ще намалее. Дано ме послушаш!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 26 дни
hash: ecb8e9587a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм съгласна само с третото. Понякога хем вярвам, че всичко е определено от Господ и че само той може да ни възнагради и да ни вземе нещо, но пък и се замислям върху това, че ние определяме сами съдбата си. Не знам, сложно е. И аз в момента се намирам в кофти положение и постоянно ми минават разни мисли в главата, но не мисля, че психолога ще ти отговори на това. Е, той навярно ще има някакво мнение, но това не означава, че ти трябва да го приемеш и да вярваш на казаното.

 
  ...
преди: 6 години, 26 дни
hash: f1529a034d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ех добре, че беше ти. Хилядолетия човешка цивилизация, ама никой не се е сетил да пита този въпрос. Няма философи, няма никой, добре че дойде ти. Чакай да се избърша и ще ти кажа смисъла на живота...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker