Проблем с ерекцията, не я задържам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с ерекцията, не я задържам
преди: 6 години, 18 дни, прочетена 1589 пъти
Здравейте

От 5, 6 месеца имам проблем с ерекцията. По стечение на обстоятелствата съм и с ново момиче, но като цяло тази календарна година нямам успешен секс, дори и с бившата, с която 3 години и нещо нямах засечка.


Купих какви ли не неща, какво ли не опитах и все още не мога да направя такъв секс с това момиче, какъвто съм правил точно преди 6-7 месеца с бившата ми приятелка. Факт е, че това момиче го харесвам повече, дори и по-тясна я усещам, но имам няколко проблема.


Като цяло все още не съм стигнал до заключението дали е точно това, но съм на 80, 90 % сигурен къде е проблема, защото има и едно-две други неща, които понякога се появяват и колкото и да чета в интернет започвам да мисля и все някакви симптоми за нещо опасно да си намирам..



Качил съм около 5, 6 килограма от есента. Всичките килограми са ми в областта на бедрата, задника и краката, като цяло. Доста дебели са ми краката, а нагоре съм почти перфектен, да не кажа перфектен. Всичките излишни натрупвания са в областта на краката. Когато стисна крака и съм с надървен член издържа в пъти повече и е в пъти по-силна ерекцията от тогава, когато разтворя крака (въпреки, че тогава е по-дълъг видимо), но просто спада бързо.

Към момента мога да държа повече сексуално, ако темпото е бавно и съм със събрани крака, ако забързам темпото така, както обичам и например съм прав, а тя е на задна, издържам много малко или въобще не мога да започна, защото ми спада.


Какво ли не си мислих, провал след провал, докато сега закърпих леко положението и правим някакъв секс, но не е такъв, какъвто трябва да бъде, защото през цялото време се напъвам да го задържа надървен, а след това спада, сменяваме позите и не мога да задоволя момичето, а адски много ми харесва.


На ден ми става десетки пъти, ако не и повече. Още от сутринта до вечерта, при всяка целувка, при всеки жест, но не го задържам. Започнах да тичам и правя клекове, и като цяло най-хубавият ни секс бе след един много тежък мач, който изиграх с приятели на малки вратички.


Има само едно притеснително. На моменти, но рядко ми се случва, когато легна по корем и примерно се събудя първи път да пикам в 2-3 часа, след това често има и втори път в който ми се пика, отново съм по корем с надървен пенис (не до край), но имам някакво чувство, че ми се пика, след това отивам до тоалетна, пикам и почти нищо не изпиквам, остава някакво чувство, че не съм се доизпикал и леко дразнене около главичката и там където излиза орината. Това е нещото, което ме притеснява на моменти, да не би да не са само краката, да има и нещо по-опасно.



Като цяло доста се натоварвах психолочиески от провалите с това момиче, защото не можех да си обясня как правим секс, по 5 минути, по-тясна е от бившата, по-красива е, всичко е по, а аз не мога и не мога. Винаги съм бил човекът, който контролира ситуацията и събитията, кога, как и колко секс да правим, а сега ситуацията и събитията контролират мен.


Дори да са краката или нещо друго (което бих прегледал на уролог, макар да ме е срам), а тренировките си ги правя, имате ли някакъв съвет как и какво ми е нужно преди секс за да задържа тази ерекция поне 20-30 минути и да се изчукаме най-накрая с това момиче. Понякога имам кръвно 130/80 и ме притесняват хапчетата, но все пак, кажете нещо

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 17 дни
hash: d5185bb96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дали имаш някакъв физически проблем свързан с пениса не мога да преценя, не съм медицинско лице.
Психологическият проблем вероятно го има - страхът, че няма да се представиш добре води до загуба на ерекцията, което пък от своя страна ти "потвърждава" провала и така се образува омагьосаният кръг в който си попаднал.
Силденафил (Виагра) прави чудеса - ще ти стои сякаш не е твой а са ти пришили един чудовищен член.... ще свършиш работата и после страхът от провал ще изчезне след няколко "потвърждения" и няма и да ти трябва вече хапчето.
Консултирай се с мед. лице по темата, аз лично имам страхотно добър опит с този начин.

 
  ...
преди: 6 години, 16 дни
hash: c5cd60d7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя ще си тръгне. Едва ли ще те чака още дълго. Жените не прощаваме лесно да се стараем и да няма оргазми. Аз не бих правила компромис с неуверен мъж в леглото.
Жена на 30 и отгоре.

 
  ...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 4b2f2874e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаш хормонални проблеми. Без изследване няма начин. Отделно неуспехите са ти докарали стрес.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: 16b671ba38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за съветите.

Доста добри два сексуални контакта имахме уикенда, ако трябва да съм честен.

Трябваше да напипам темпото, да стягам краката и в определени моменти да е изключително бавно, защото просто този PC мускул и като цяло тазовите не издържат при бързо темпо в момента. И сам вчера свърших, докато бях с отворени крака и сам си правех, омекваше доста често, стегнах дупето и се повдигнах малко, намалих темпото и достигнах далеч по-силна ерекция. Сексуално единият път бях на 100% през цялото време, дори тя не издържа и ми се извини, защото я заболяха долу яйчниците (има си някакви проблеми), тогава ми беше много мощна ерекцията и викам, че то аз трябваше до сега 100 пъти да ти се извиня, няма проблем. На следващия ден бях на 80, 90, 10 в различни етапи различно, но пак на по-бавно темпо.


Мисля, че нямам някакъв сериозен проблем, става ми по 100 пъти на ден, сега и тия 2 пъти държа добре. С присвити крака е много стабилен, Дори Онзи ден на 80, 90% бая добре усещах и аз и тя, е иска ми се на 100 да е всеки път, но за щастие поне не спадаше напълно или много, а нещата се случваха и то около 30, 40 минути и двата пъти, като първият беше и повече.

Надежда има

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker