Дискова херния - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Дискова херния
преди: 6 години, 4 дни, прочетена 1085 пъти
Здравейте!
Въпросът ми е следният какво мислите за операциите на дискова херния? Много бих се радвала ако споделите личен опит или опит на някой ваш познат, който е претърпял такава операция или е отстранил болката, чрез консервативно лечение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 дни
hash: 131534eab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Мъжът ми страда от дискова херния. Даже има две. От близо четири години в зимният период има кризи. Скоро му правих озонотерапия и не знаем дали има ефект. Това ще се разбере по - късно. Той направи консултации с доктори, които са много добри е тази област, като искаше операция. Отказаха му, с аргумента, че операция се прави само в много крайни случаи, когато човек е с пареза на краката, не може да ходи и не може да ходи до тоалетна. За това му препоръча ха озонотерапия. Мъжът ми е много стриктен и в правенето на упражнения. Вижте в интернет, кои са подходящи да се правят При много силни болки пие едно силно обезболяващи и му вливат системи. Само лежи. Много отслабна да не му тежи много на гръбнака. Исках да кажа, че операция не се прави при всички, но ако е с горепосочените усложнения е необходима, много спешна консултация със специалист.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: caf0aa71a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бях на легло на инжекции и вече се обсъждаше операция когато ме заведоха при доктор шакола и ме оправи човека с иглотерапия. Изключително коректен и работи единствено ако каже че може да помогне иначе не се хваща трябва да му занесеш изследвания и снимки. Вече 6 години кръст не ме е болял за повече от ден

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: 20c5a90c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напиши в нета Дикрасин точно така както го виждаш написано - слято. Прочети там какво пише или се свържи с хората по телефона и ще намериш сериозно лечение. Няма да ти описвам кой е Димитър Кръстев който е създал лекарството, но хората ще ти обяснят най подробно. Ако си от София, мога да ти кажа къде имат аптека и на място получаваш лекарството и инструкция как се прилага. Моя позната се лекуваше с това лекарство, чието име е написано по горе. Ефекта е поразителен, но задължително трябва да те масажира масажист/ка, защото се втрива в тялото. Тук в София, масажистката която се занимаваше с моята позната, като видя ефекта от лекарството, сега вече се е специализирала в прилагането му и е редовен купувач на лекарството от фирмата. Само да отбележа, че лекарството се състои от два компонента, мазило и лосион. Един ден е масаж с лосион, а на другия с мехлема за да се предотврати изгаряне на кожата. Поради тази причина е нужно да разговаряш с хората които го предлагат и да следваш стриктно указанията им. Аз разбрах за лекарството от личния си зъболекар, който е един от най известните в града ни, но има проблем с кръста и се лекува именно с това нещо. Няма да те лъжа, че това нещо ще те излекува завинаги, но трайно и ефикасно ще получиш облекчение, а и много бързо, може би от второто или третото му прилагане. Операциите няма също да ти решат проблема завинаги, но ще струват много пари и бавно възстановяване.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 ден
hash: df83f41a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Благодаря за споделения опит!
Слава богу нямам нито пареза, нито някакви смущения при ходенето до тоалетна. Но пък като ходя ме боли много. От година и половина ми е установена дисковата херния - една голяма на L5-S1 и две малки на L3 - L4 и на L4 - L5. През тази година и половина не е имало и 1 ден, през който да не изпитам поне малко болка в кръста или в левия крак. Ако болката беше само малка - нямаше да бъде кой знае какъв проблем, но в повечето случаи е ужасна. Имам и изтръпване в крака, както и болки в него. И е главно при ходене навън - независимо на какво разстояние. Когато съм вкъщи мога да ходя по 10 км из стаите и болката не може да се сравни с тази ако ходя навъм за 5 мин.
Относно иглотерапията - ходих веднъж в Плвен и имаше много малък ефект. може ли все пак да ми кажете къде е този ихлотерапевт, при който сте ходили. Ходих и при един човек, който чрез натискане на няколко точки в крака ми уж освобождаваше нерва. Освен, че беше много болезнено не помогна въобще.
За озонотерапията съм чувала много положителни неща. Надявам се да помогне на мъжа Ви.
Чувам и положителни мнения за Американската клиника за гръбначни заболявания, ако някой е запознат повече за тази клиника, моля, нека да сподели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker