Прекалено вглъбен във визията си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Прекалено вглъбен във визията си
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1222 пъти
Момиче на 16, излизам с момче на 17. Аз, като всяко момиче, обичам да се грижа за външния си вид, да изглеждам добре е важно, но не и най-важното за мен. Приятелят ми обаче, поставя визията си на първо място. Всеки път когато излизаме заедно вместо той да чака мен да се приготвя, аз чакам него. Подбира дрехите си много внимателно, всеки детайл в облеклото му е добре обмислен. Дрехите за училище си ги приготвя ден предварително, защото иначе не бил имал време да ги избере и да изглади всяка малка гънка сутрин. За да оправи косата си му е нужно повече време от на което и да е момиче (за това и става в 6-6:30 най-късно), къпе се минимум 2 часа. Старателно премахва всяко косъмче от тялото си (което всъщност ми харесва) и веждите му са може би най-добре оформените, които съм виждала. Любовта към собственото му тяло е по-силна от всяка друга, дори не съм сигурна, че обича нещо друго освен себе си. Спазва строго определен режим на хранене, който не нарушава при никакви обстоятелства. Яде само определена храна и пие само и единствено вода.. много вода. Храни се под час, никога по-рано или по-късно. Дори да умира от глад не слага и залък в устата си докато не стане време за обичайното му хранене. Ходи на фитнес и никога не е пропускал без значение какво се случва. Отказвал ми е среща, защото има тренировка. От цялата ситуация единственото хубаво нещо е, че е едно от най-красивите момчета които съм виждала. Винаги изглежда страшно добре, но дали не прекалява. Чувствам се зле, когато изглежда по-добре от мен и чувам как някои момичета коментират, че той е по-хубав от мен. Вие как бихте се чувствали в ситуация, в която половинката ви е много по-красива от вас и не сте единствените, които го забелязват?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 99b4fb484e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ще се радвам, че половинката ми е по-красива от мен, защото ако беше обратното - леле майко!
Момчето се подържа, в което няма нищо лошо. Това, че спазва дието е супер. Въпросът е - ти защо си с него? Ако си с него, само и единствено заради външния му вид, то се радвай. Ако си тръгнала с него, без да го познаваш... Ами често се случва - някой хора имат само външния си вид, да ит предложат.
Както и да е - забавлявайте се засега, носете презервативи и имай едно на ум, при избора на следващия.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5b564fc173
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, че какво ако ти си по красив/а от половинката си? Според мен днешните мъже са женчовци...
И последно:мисля че идеала за "красота" е този свят, измества ценностите и уважението към половинката например. Гледаш половинката да е красив /а и друго не е важно... колко повърхностно

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6918731a40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма нищо лошо да се поддържаш и да изглеждаш добре, но това неговото вече граничи с мания, което е лошо! Не е нормално да откажеш да прекараш време с любим човек, защото според часовника трябва точно след 5 мин. да започнеш да тренираш. Това си звучи като ОКР! За мен би било адски натоварващо да имам отношения с такъв човек и да съобразяваме цялата си връзка с неговите тренировки, режим на хранене или посещение при фризьора. А и съм сигурна, че е нарцис, т. е. е влюбен в себе си и в съвършенството си, повече отколкото в теб. А това е ужасно!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0a17144429
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не се тревожи. Като понапредне с годинките и той ще пусне шкембе, ще се отпусне и ще започне да пърди в леко нацапаните си гащи пред телевизора, чешейки се по топките.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker