Как спрях да се разболявам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как спрях да се разболявам.
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1847 пъти
Здравейте, искам да ви споделя моята история и какво ми помогна да спра да се разболявам и настивам. На 23 години съм. До 18-тата ми година настивах почти всеки месец и през 3 месеца настивах по сериозно до такава степен, че едвам дишах от болки в гърдите или имах висока температура или много ама много възпалено гърло, костите ме боляха беше страшно. По какви ли не доктори не съм ходил, какви ли не хапчета не съм пил, и билки и при диетолог ходих за диета която да ми укрепи имунната система, абсолютно нищо не помагаше. Започнах да ходя и на фитнес знам, че помага за имунната система съединявах го със супер стриктна диета и разни билки и много се пазих да не настина и уви пак всичко си беше същото. На 18 заминах за малко в чужбина. И започнах работа като боклукчия. Сутрин от 4 в студа и в дъжда без спиране до към 14:00. Преди да започна си мислех, че още след първата седмица ще съм умрял. Но уви, вече 5 години аз не съм настивал като никакви диети не спазвам, нито някакви хапчета пия. Тази работа е свързана със неописуемо много тичане и скачане от камиона и така на татък. Това тичане в -10 градуса понякога -15 градуса, ме ''кали'' къде се вика и то жестоко. Руските военни тренировки за тичане в студа и в дъжда определено са най ефективния метод за каляване на човек. Вече 5 години аз нито се вардя нито нищо, ходя си гол в студа, мокря се и не се преобличам веднага понякога и нищо, дори леко гърло не ме е заболяло. Тъй че хора със слаби имунни системи. Чакайте да се застуди и почвайте, дадох този съвет на няколко мой приятели и те взеха, че пробваха, и много им помогне. Ако го съчетаете със тренировка със тежести и хубава храна.... Ставате ''ÍRON MAN''

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: a730c903a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   :) Аз също много боледувах в... България!
От много години съм в "чужбина" (вече ми е дом) от 12 г не стъпвам в лекарски кабинет и съм здрава като "бик".
Правя си детокс от време на време, пия си разни тревички, билки, хапвам си семена, но и съвсем нормална диета включваща всичко, дори и т. н. "простак-манджи".
Е, моят случай може и да е малко по-различен, защото мен умишлено са ме поддържали в болница за да съм им честичко на разположение за изследвания и общо следене хаххахахха.
Резус негативен съм, ще рече друг биологичен вид, даа, отдавна не е тайна и смятам, че няма да има шокирани.
Не, че нещо кой знае какво успяха да изследват, нито имат нужните апаратури, нито знанията, освен това на метафизично, пси ниво съвсем пък никога нищо няма да знаят ако ние (които сме с "екстрите) не си кажем сами.
Казвам това защото допускам и ти да си с негативен резус... с различна имунна система сме. Чрез "ваксинации" (абсолютно ненужни за нас, тъй-като ние нямаме протеина който да се активира, по друг начин действа при нас защитата ни) се опитват да ни... контролират, смяаааах. Постигнаха да ни насочат по един кофти начин... въпреки прословутата "любов към човечеството" за която се твърди из разни измислени видеота за нас.
Ако съм права за теб... насочи се да проучваш в тази посока, на анхлийски и испански има повечко инфо. Вярвай и следвай инстинкта си, има страшно много боклук изписан за нас, но ти ако си... ще съумееш да изчистиш "да и/или не".

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e2989d4edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ми мисля да се местя във Варшава, а там зимата е по-студена от колкото в България, та може и да помогне.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2f7d2146c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А замислял ли си се, че просто под определена температура вирусите не виреят толкова, а не че ти се каляваш. Аз също не боледувам в най-студеното време на зимата, но когато температурите са около нулата, боледувам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a054e44098
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хубав съвет! Само дето в България, който живее няма от къде да си набави свястна храна и за това не ни се получава. Всичко по магазините е химия. Иначе си прав! Ама живееш и ядеш в чужбина.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9631896da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мой приятел тренира плуване целогодишно и като цяло е доста кален, в хладно време ходи по къс ръкав, но пак се случва да хване настинка... :(

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f321de82e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Евалата, човек, кажи им го. Майка ми е постоянно болна и навлечена с чорапогащник лятно време даже, а баща ми е военен и рядко съм го виждала болен. Когато бях малка, майка ми искаше да се навличам, а баща ми ми казваше, че човек, както си свикне - ако искам и по бански мога да ходя на -10. Послушах го и до ден днешен не знам какво е настинка - никога не се разбилявам след като пия студено, ходя мокра в студа, потна, даже си лягам през вечер с чисто мокра коса. Тези глупости ни ги набиват от малки в главите и после само като пийнат студено някои хора си самовнушават, че ще се разболеят на другия ден, а то такова нещо като да се разболееш от студ няма. Малко хора знаят, че настинката е вирус...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0d827804de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дай да ставаме боклукджии

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 21553871da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Така е. Освен това отчети и психиката. Стреса е стрес на всякъде. Бях в България за една седмица, старите болки се върнаха. Започнах първо да кашлям, така както години наред беше в България. Вярно е, сега живея в малко селце в планината далеч от големите градове и въздухът е кристален. Но се върнаха болките в стомаха, цистита и почти не ядях нищо. Наложи се да взема антибиотик дори.
Стомахът ми беше на топка. Затова опознавате си тялото то и бъдете така където сте добре и щастливи.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0321744098
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7, не съм казал да ставете боклукчия. А ако си мислите, че има нещо срамно да работите това, само искам да ви намекна нещо което може да изглежда като похвала. Но с тази работа купих 2 апартамента и спортен автомобил производство 2016. И в същото време не съм се лишил от абсолютно нищо ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: da22c27ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Има един лаф - българинът най го е страх да не изстине и да не се мине... Прав си, колкото повече се пазиш - толкова по-кекав ставаш.
Номер 1, високият интелект и психическата стабилност, обаче, явно не са присъщи на вашия изключителен и неземен"биологичен вид"... Та в каква точно, болница те държаха и изучаваха, би ми било интересно да споделиш, макар че се досещам...

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: eaf188ba9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   7, нескопосан опит за ирония си изпляскал... Насочи усилията си в собственото си ограмотяване - дума "боклукджия" не съществува. Има "боклукчия"-лит. и "болуджия"-разг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker