Прасците ми не се развиват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Прасците ми не се развиват
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1116 пъти
Здравейте!

17-годишно момиче съм. Не тренирам, не излизам от нас, но танцувам много в свободното си време. Имам един малък проблем обаче. Прасците ми са слаби и не се развиват. Момиче съм, пак да подчертая.

Когато бях малка, бях много слаба. В продължение на няколко години не бях качила дори килограм и така останах дребничка. Ниска съм за възрастта си, но като тегло смятам, че съм напълно нормална. Висока съм 1, 55м. и съм около 45кг. Това, което не ми харесва обаче е, че качвам тегло в бедрата си, но не и в прасците. Прасците са ми много слаби и нямам представа как да ги балансирам с бедрата, защото е забележимо, ако човек се загледа. Вече са ми го казвали и ми е неудобно, но честно казано не ми пука за мнението на хората, а за моето, собствено. Искам някак да уголемя размера им, но за предпочитане без да ставам някакво ниско, но кораво момиче.

Ако трябва да бъда честна не мисля, че е генетично, защото майка ми не е с наднормено тегло, но не е и слаба. Бих казала, че има широк ханш. Като гледам себе си на пръв поглед съм слаба и дребна, но теглото ми се покачва, оттам ханшът и бедрата ми се уголемяват, което значи, че не ми е предначертано да съм слабичка. Ако продължавам да качвам тегло разликата ще стане още по-забележима, а не искам да отслабвам, защото харесвам бедрата си така. Веднъж ми бяха казали, че е, защото не ям достатъчно яйца, но не мисля, че е (само) от това.

Не се храня здравословно, даже бих казала, че го карам само на junk food и не ям хляб и домашна храна (тъпча се достатъчно с чипсове и други глупости), но отново, не мисля, че е от това, защото този режим го имам от около година и преди това проблемът пак си го имаше. На ръст не съм пораснала и сантиметър от миналата година, възможно ли е кокалите ми да са спрели своя растеж? Наистина не знам каква е причината, осъзнавам, че имам грешен начин на хранене, но ако знам със сигурност, че това е единствената причина, веднага ще спра и ще започна да се храня здравословно, но преди това искам вашето мнение. Вие какво мислите?

Надявам се да ми дадете съвет, а не да ме упрекнете за действията ми. Ако все пак имате да ми препоръчате някаква промяна в това, което споменах, опитайте се да не бъдете груби.

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8a15eff4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, започни да се храниш с добри храни които не са преработени и яж повече протеинови храни - месо, яйца, сирене. Щом не растеш значи не се храниш добре и ще си останеш ниска ако продължаваш така. Прасците се развиват когато се изкачваш - качване по стълбище, качване по планини, спринтове нагоре по хълмове и т. н. За да може да се развият трябва да се натоварват по такъв начин, че в долна позиция да са разтегнати максимално тоест пръстите на краката да са нагоре а петата надолу, опитай го - повдигни нагоре пръстите си а петата надолу и ще усетиш как прасеца разтяга и изопва, след това идва обратния момент - когато прасеца се свива и стяга, тогава пръстите са надолу а петата нагоре, пробвай го. Когато се изкачваш по стръмнина по естествен начин прасците се натоварват оптимално и се развиват.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 337dfa9d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не знам защо искаш точно прасците ти да се развиват, но за твое съжаление трябва да ти кажа, че това е един от най-трудните, ако не и най-трудният за развиване мускул. А и дори да го развиеш, самият потенциал на прасеца за растеж е доста символичен на фона на останалите мускули в тялото. Иска се генетика за големи прасци, но да ги имаш не е изобщо яко, и това ти го казвам аз, който имам меко казано огромни прасци, като това ми е по рождение и може и да не ми е пречило чак толкова в живота, ама със сигурност не ми е и помогнало.

А и като цяло, ако искаш някакво по-сериозно развитие трябва да се потиш в залата, тренирайки не като правиш кардио, а като тренираш с тежести, и то такива, които ти позволяват да правиш не повече от 10-12 повторения на серия. Разни танци, бягане, въртене на колело, зумба, канго джъмпс и други подобни са по-добре от нищо, но истинските резултати могат да ти ги дадат само тежките тренировки.

Всъщност, режимът ти на хранене също е плачевен, но конкретно за по-големи прасци няма как да ти помогне дори и да ядеш само броколи, пилешко и ориз. Е, такъв режим ще ти помогне да станат по-оформени и изразени, но без тежки тренировки няма как да се надяваш на кой знае какви видими резултати.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7e6243bfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, прасците са много важни. Редно е всички налични ресурси да се вложат в тяхното развитие. 50 километра ходене на ден помага със сигурност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker