Към ветеринарите в сайта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Към ветеринарите в сайта
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 848 пъти
Здравейте,
началото на май месец ни се родиха 5 малки котенца, от които 3 оживяха, за съжаление. Две от които се развиват нормално бих казал, а едното беше със затворени очички и нещо като гной между клепачите. И предишните котенца на майката са имали подобни симптоми и те принципно не оживяваха. Месец по-късно, защото майката ги беше скрила, очичките му се бяха подули леко и го занесохме на ветеринар. Според тях майката е носител на вирус хепатит и явно котенцето го е прихванало и поради това очите са били заболели. Още от началото ни казаха, че едва ли вижда, но ни изписаха някакво кремче и антибиотик за седмица, но не се видя промяна. Затова предприеха отсраняването и на двете очи. Не беше приятно да научиш това, но в момента котенцето си е напълно здраво и си играе с другите.

Въпросът ми е, ако отново майката роди подобно коте, до колко от раждането има време да се избегне отново този проблем? И дали е имало шанс моето да се спаси? Знам, че вие няма как да го погледнете, но се опитах да го обясня.

ПС: Друго от котенцата е черно и наскоро за няколко дена изобщо не искаше да се движи, ни яде, като едва си отваряше и очите. Сега се оправи, пак от самосебе си, но се чудех какво ли му е имало.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8d053477d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Те па ветеринарите като са се юрнали да влизат в този сайт. Те си изкарват пари с професията си и си се забавляват извън работно време. Едва ли такива хора висят в сайтове като този. 90% тук са неудовлетворени от живота безработни или поне без свестни професии, влизащи да плюят и дават акъл, че да им олекне на гърба на другите.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8dc108ddfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не заведете котката на ветеринар? Може би има лечение и за нея, а ако няма - може би кастрация, за да не се мъчат още болни котенца. Но най-добре е лекарите да я видят на място, да направят изследвания и да се прецени.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0bc76a3344
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Преди време и аз зададох въпрос за ветеринари. Исках просто отговор да или не. Касаеше се за котката ми която имаше диабет. Исках само да пишат вредно ли е при котка с диабет да и се бие гликоза. И се започнаха едни писания от които ме досрамя че съм задал въпрос. Относно гной по очите на котенцата. И аз съм имал такова коте. Просто се беше подуло, натиснах го малко и се пукна. Гнойта изтече и се оправи. Мазах след това седмица с паста -риванол. Дано и при теб се получи, но за по сигурно посети ветеринар

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker