Мразя себе си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мразя себе си.
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1151 пъти
Здрасти. Момиче на 20 години и имам големи комплекси. Мразя тялото си, мразя това какви мъже привличам. Мразя всичко в себе си. Чувствам се грозна и отврътителна. Зарязвала съм всичките си партньори по една причина, заради грозното си тяло. Мразя го, имам стрии, целулит... отвратителна съм просто. Когато излезна някъде смятам, че всички ме зяпат, а като се облека по-разголено и умирам от срам да не видят шибаните ми стрии или тъпия целулит. Привличам само някакви наркомани, от както приключих последната си връзка. Ако не е наркоман, ще е някой супер ревнив, ако не това ще е някое хлапе на 12. Супер съм сбъркана. :) Никой не заслужава да е с дефектна като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8803bd834c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма какво да се комплексираш това е което си ти и който не му харесва да си гледа работата

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6077179c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи себеомразата и използвай чувството си за неадекватност като мотивация за промяна. Тренирай фитнес, тичай, храни се добре и нещата ще се променят. И стига си съдила хората кой какъв бил и те са хора като теб и те са в трудно положение, така се е развил живота им а и изобщо всички преминаваме през някакви трудни моменти. Остави съденето и преценяването на другите и ги приемай повече, проявявай повече емпатия.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b1b0e3a3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спокойно, и аз имам стрии, защото теглото ми непрекъснато се променя. Мисля, че не могат да се премахнат, но могат да се заличат. Знам, че е гадно, но момчетата не обръщат много внимание на това, по-важно е тялото, а не дали имаш белези, стрии и т. н. Ако искаш си сложи фондьотен. Целулит не съм имала, но съм чувала, че може да се премахне с утайка от кафе. Надявам се съветите ми да ти помогнат. И най-важното е въпреки всичко да обичаш себе си. Ако ти не се харесваш няма как другите да те харесват, защото излъчването ти се променя и момчетата забелязват, че си неуверена, а това е много отблъскващо. Грижи се за себе си, ходи изправено, излъчвай високо самочувствие и не само, че ще се чувстваш по-добре, но и другите ще те харесват, дори да не си особено привлекателна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f9f6d22d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже мой, до къде е стигнало влиянието на медиите, та да може една млада жена да се опише по този начин.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4df38b223b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да ти кажа, то не е до заслуга. Просто хората са различни. Едни са. се родили красиви, други не. А помислила ли си как ли приемат себе си хора, които нямат крака, или да се родили с вълча устна, други са слепи и т. н. Точно като теб разсъждавах дълго време. И като си дадох сметка, че все пак имам всичко което се полага в човешкото тяло, а това е идеално за да правя с него това което реша.
Преместих си кг, талия, гръдна и го записах в един тефтер с датата. Започнах диета, тичах всеки ден, пиех Ел карнитин и се увивах с найлон под тениската. Ако имах кинти давах за басейн. И стана. Сбъднах си най невъзможната мечта. Освен как изглеждаш, много голямо преимущество е, че физически се чувстваш с тонус, будиш се отпочинал и щастлив от новия ден. Със самосъжаление никой не е успял да постигне мечтите си. Само с борба и усилия.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8386b54116
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не очаквай някой да започне да ти говори колко си красива и трябва да се харесваш каквато си и там другите баналности. Стегни се, не си на 15. Почти всяка жена има стрии и/или целулит, хора сме все пак, не пластмасови кукли.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6e7bb11527
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За жалост много са така. Аз мразя много неща в себе си, особено грозното ми лице, което всички виждат, а за разлика от наднорменото тегло, което е поправим проблем, това не може да се промени. Не харесвам и структурата на тялото ми. Много често съм в депресия от факта, че съм жива. Плановете са ми посредствени, не знам к'во ще е в бъдеще. За жалост не съм и от помнещите. Но трябва да съм уж силна заради хората до себе си. Единственото хубаво нещо е, че един човек ме прие каквато съм, с многото ми минуси. Искам другите да са добре, а с мене каквото ще да става. Все ми е тази.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker