Признак на хормонален проблем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Признак на хормонален проблем?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 952 пъти
Здравейте на всички читатели!
Момче на 17г. съм, напоследък започнах да забелязвам, че излишните мазнини ми се трупат основно по бедрата и задните части, мм раменете ми се закръглиха, типично като при Жените... Ходя на фитнес, не редовно по 1, 2 пъти седмично, но не мога да разбера защо така се получава.. Възможно ли е това, да е признак за хормонален проблем? Благодаря, Ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3990408514
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От изкуствената храна еее..!!!

Ж22

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ef9050c81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш ме послушай, ако искаш ме подмини като луда веганка, НО гледай филма What the health в youtube, също прочети за естрогена (женски хормон) и млечните продукти.

Доказано е, че тъпчат животните с естроген, за да дават повече мляко, познай къде отива - в твоето тяло. Когато човек се развие, той няма нужда от мляко за растеж както бебетата. Освен това, човешкото мляко е с 1. 5 протеин, а кравето е с 3. 5, телетата растат по-бързо от човешкото бебе, сега си представи как ще расте един възрастен човек пиещ мляко и консумиращ месо, наблъскани с хормони на разтежа и женски хормони.

Млечните продукти са сравнително нови в историята на човешкото хранене, затова са нужни поколения, предаващи изменения си днк код (защото да, храната променя човешкото днк), но вече са налице изменения във физиката на хората, като затлъстяване, понякога дори при бебета и има доста мъже с гинекомастия (женски гърди). Да не говорим за други т. н. генетични заболявания, точно поради повреденото днк, от чужди хормони, Е-тата в храните, въздуха, флуора във водата, стресът, наркотични вещества...
Фармацевтичната индустрия има полза от болни хора, неслучайно финансира проучвания и здравни организации за неправдоподобни 'факти', които са й удобни. Големи марки, които са вредни - спонсорират здравни организации, в чиито сайтове - някак се прокрадват грешни данни като например, че яйцата са полезни, или млякото е добро за вас, или сьомгата е полезна, да полезна с тежките метали в нея...

Стани веган или поне махни млечните продукти.
Покачвайки нивата на тестостерон, ще намалиш процента подкожни мазнини, а това става чрез намаляване на храни съдържащи или преобразуващи се в естроген - млечни, които освен естроген, съдържат и добавен калциев хлорид, който се натрупва погрешно (калцира) и се образуват шипове, бобови (намалени, но не спрени, големи количества от тях увеличават освен естрогена, също и пикочната киселина, която извлича калция от костите, резултат - остеопороза. ) Соята - премахната изцяло като млечните.
Спортът също ще помогне, по-точно комбинация на кардио с тежести, не прекалено много кардио, защото се получава сигнал за стрес от организма и той започва да трупа мазнини.
Преди тренировка - бързи въглехидрати, за да се изразходят бързо и да си в отрицателен режим по време на трениворка, за да гориш от мазнините си, след тренировка - бавни въглехидрати и протеини в съотношение 2:1 или бърз въглехидрат за възстановяване на клетките, които живеят на въглехидрати, основно, протеините съставят само обвивката, а маьнините са важни като т. н. липиди за пренасянето на хр. вещества, витамими и усвояване на протеините, но основното за живота са въглехидратите (полезните от плодове, ориз, картофи, царевица, в която има и много протеини)
Не съкращавай калорийния прием, защото тялото забавя метаболизма си и когато започнеш да се храниш - бум, пак дебел.
Пий много вода, особено ако спортуваш и се потиш
Електроцитите калий и натрий - трябва да са в баланс, ползвай калиева сол, вместо готварска или хималайска, те са почти изцяло натрий.
Щом си дебел - намали мазнините, дишай през устата при спорт, маьнините се топят с увеличен прием на кислород.

Но най-основно е да спреш млечните, заради естрогенаи да намалиш мазнините.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker