Относно филърите... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Относно филърите...
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1538 пъти
Здравейте, ще карам директно и ще помоля за сериозни коментари от хора, които биха могли да отговорят на въпросите ми! Спестете ми коментари, като “ Следващия път си налей малко акъл “ “ Каква е тази мода жените да сте изкуствени “ и тн. Благодаря предварително! Случая ми е следния. Преди 2 месеца си сложих хиалуронова киселина в скулите. Марката на филъра е Juvederm, a поставеното количество е 1мл общо, от двете страни. Още в началните дни усетих бучки/топчета, но тъй като филъра беше инжектиран наскоро прецених, че трябва да изчакам оттоците да спаднат. Е, минаха 2 месеца и от едната страна бучки все още имам. Не се виждат, но се усещат на допир, като имам чувствителност и съвсем лека болка при натиск. От другата страна също имах топчета, но те за щастие се разнесоха и определено почти не се усещат, да не кажа изобщо. Въпроса ми е от какво се получават тези бучки? Наясно съм, че с времето ще се разградят от организма, но не мисля че трябва да ги има. Това е първия път, в който си слагам филър и предполагам, че може да мине повече време, докато организма ми приеме хиалуроновата киселима, но както казах вече минаха 2 месеца, а до колкото и знам, първия път филъра винаги се разгражда по бързо. Наистина ми е важно да разбера каква е причината за тези бучки и как да ги предотвратя при следващо посещение при доктора ( който няма представа защо се е получило така, той също очакваше да се разградят до месец ). Искам да повторя процедурата, но това е единственото нещо, което ме безпокои, а незнанието за появата на тези неща още повече ме отказва от повторно поставяне на филър. Казаха ми да масажирам зоната, но определено се усещат като доста твърди топчета, които не подлежат на каквато и да било промяна чрез масаж. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7aa1a4482b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И преди два месеца ти казахме, че не знаем и да не повтаряш процедурата. Той и доктора май ти беше казал, че има шанс да си останат (мързи ме да търся старата тема).

Търси съвет от специалист, тук ЩЕ получиш коментари, като “ Следващия път си налей малко акъл “ “ Каква е тази мода жените да сте изкуствени “ и тн.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker