За първи път на масаж, но подходящ клиент ли съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

За първи път на масаж, но подходящ клиент ли съм...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1949 пъти
Здравейте, както вече сте разбрали от заглавието обмислям да посетя някое масажно студио, но имам колебания относно някои неща. Ако има значение жена на 22 години съм и причините, поради които искам да отида на масаж са, че просто всяка вечер се прибирам от работа и искам да отпусна тялото си... Не се получава от само себе си, както се досещате за това искам да прибегна до някакъв вид масаж. Не съм наясно какъв вид трябва да избера, нито пък кое студио е добро в града в който живея ( От Пловдив съм и ще се радвам да ми препоръчате масажно студио, ако модераторите позволят да се споделя такъв тип информация ). Притесненията, които имам обаче и които ме карат да си мисля че може би не съм подходящ клиент, не са малко. Първо изпитвам неудобство да се съблека, тъй като нито тялото ми е перфектно, още повече пък кожата ми. Имам дерматологичен проблем, който определено е нещо, което се забелязва и не знам дали на някой ще му е приятно да прави масаж на такъв човек, дори и като си плащам за услугата. Не съм ходила до сега на масаж и предпочитам първия път масажиста да е жена, за да съм по предразположена да се съблека. Има ли нещо, което трябва да нося, правя или не правя преди и по време на масажа? Някъде четох, че в масажните студиа получаваш еднократно бельо, хавлия, някъде предлагат и душ преди самия масаж, но аз наистина ме съм наясно с тези неща и за това се обръщам към Вас. Какъв вид масаж трябва да избера, има ли нещо с отпускащ, отслабваш и стягащ ефект ( като нямам предвид разбира се да отслабвам с масаж, а просто нещо което би повлияло добре на тялото ми във всякакъв аспект ). Не знам какво още да Ви питам, това е като цяло, ако може някой да ми разясни тези неща ще се радвам да чуя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: ed6c0cd0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, какъв е дерматологичният проблем? Единият момент е дали масажист ще се съгласи да те докосва и другият дали медицински проблемът разрешава масажи.
Второ, хавлии. бельо и т. н ще получиш, евентуално, в хотел пет звезди на съответната цена.
Най-често срещаните студия са средна хубост и на масажа трябва да си с бикини. Обикновено, масажите са с масла. След това се бършеш и заминаваш. За това трябва да си облечена с бельо, което да хвърлиш след процедурите.
Масажът Сайонджи е със свободни дрехи, без сутиен и е много добър, ако съвсем не можеш да се прежалиш да се съблечеш. Дрехите са клин и фанелка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker