Пак цистит ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Пак цистит ;(
преди: 13 години, 22 дни, прочетена 3462 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22 год. и по принцип съм в доста добро здраве, но от 2 години някъде имам проблем, наречен цистит. Имала съм го няколко пъти за тези 2 год., също така и една бъбречна криза. В левия бъбрек имам песъчинки около 3мм, които бяха диагностицирани на ехограф. Пия чайове, вода гледам 1л поне да пия на ден. и също така едни билкови хапчета Цистон, които ми ги предписа лекаря. И ето моя проблем се появи отново преди няколко дена. Гледам да не пия лекарства без лекар и антибиотици, но сега нямаше как. В сесия съм, в друг град, където нямам личен лекар и сигурно, ако отида на частно с по-малко от 60-70 лева за преглед и лекарства няма да се размина. Утре ще отида да си пусна едно изследване за урина, за да разбера какво е състоянието ми. Като цяло нямам много оплаквания освен паренето. Странното е, че ходя нормално до тоалетна, не през 5 мин. както преди ми се случвало. В момента пия и Нолицин, който преди 1 година накъде пих по време на бъбречната криза. Знам че не трябва да пия лекарства без лекар и не е хубаво да се повтарят. Между другото този проблем с цистита ми се получавал най-вече след секс с приятеля ми. Тези дни мисля че това беше пак причината, но сме правили нищо необичайно или да прекаляваме в количеството. Винаги е с предпазни средства и аз поддържам отлична хигиена. Не знам вече. Направо ми се плаче. :( Ако някой е имал такъв проблем, ще бъда благодарна да сподели някой съвет и по специално във връзка за сексуалните отношения и цистита. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 21 дни
hash: 49ff9f5af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен само веднъж ми се беше получил този проблем след секс, като малко прекалихме с количеството, като тогава беше много остро. Хубаво е да се ходи до тоалетна след това, за да се прочисти уретрата. Това е единственото, за което се сещам.
Аз също съм се лекувала няколко пъти сама, взимайки това, което ми беше предписала личната лекарка. Няколко дена Ципрофлоксацин 500, след това месец Уростим. Тъй като при мен доста лесно се получава и става така, че едва ли не постоянно трябва да съм на лекарства, потърсих алтернатива- чай от мечо грозде. Не зная ти какъв пиеш, но този определено ми помага.

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 3a9124833e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   чай от мечо грозде- само това помага аз го пия ре довно след басейн след море винаги съм така.

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: a35ad699f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Потърси из форумите билкови рецепти, избери някоя, опитай я. Аз знам, че широколистен живовлек на чай много помага, сега има може да си го набереш сама или да си вземеш от някоя надеждна билкова аптека. А за да се оттървеш от проблема според мен потърси класически хомеопат. Ако учиш в София, вярвам лесно ще намериш. Пак може да се разровиш за информация. Знам колко е гадно това състояние. Пожелавам ти да оздравееш напълно и да не ти се случва никога вече. Успех на изпитите. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: fa3be8ddd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има едни витамини, наименованието им е Имунобор Уро. Пият се за профилактика, не за лечение на цистит.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker