Мъхчета по лицето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Мъхчета по лицето
преди: 13 години, 12 дни, прочетена 29550 пъти
Здравейте!
Проблемът ми е лицето... Имам мъхчета по цялото лице и супер много съм комплексирана вече... Ходих на козметик за попитам за лазерна епилация, обаче мъхчетата са били недостатъчно тъмни за лазера - няма да ги хване лазера и няма да има ефект... Всички казват, че не трябва да се тревожа, въобще не се виждат от далече, напразно се комплексирам. Да, обаче АЗ ГИ ВИЖДАМ тези мъхчета и ми е супер гадно. Щом лазерна епилация не може да ми помогне, то какво друго (не искам кола маска)???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 дни
hash: d79dceee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не прави тази грешка да ги махаш с каквото и да е! Бъди сигурна, че никой не ги забелязва, а и с времето сами ще започнат да изчезват. Единствено ако имаш "мустачки" и си личат повеч, можеш да ги махаш с кола маска, с пинсетка, или както решиш

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 1eb9ab9708
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   и аз мисля, че студената кола маска ще ти помогне - гледай да е специална за лицето. Иначе повече мъх от това няма как да ти поникне, ако го оскубиш - дори да го обръснеш - това е ген.
Не препоръчвам бръсненето, защото пък ще поникнат с грубото връхче нагоре.
Аз нямам косми по тялото например, но имам рус мъх, който премахвам със студена кола маска и за месец забравям за него..
А, ако мъхът е тъмен, можеш да го изрусиш с памуче, напоено с кислородна вода - но за какво този тормоз, действай с колата и забравяй за него!

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 4fba9a6dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   а МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕТЕ СЪВТ..
АЗ СЪМ МОМИЧЕ НА 20 ГОДИНИ. ИМАХ МЪХ НА УСТНАТА И НА БРАДАТА, МАХНАХ ГИ С ДЕПИЛАТОАР, А ТО НА ПРИНЦИПА НА БРЪСНЕНЕТО И СЕГА СЕКИ ДЕН СЕ ПОКАЗВАТ И СА СУПЕР ТВЪРДИ.. И НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАЯ... А НЕ МОГА ТАКА ДА СЕ ПОКАЖА НАВЪН...
НЯКАКВИ СЪВЕТИ И ДЕИ :(

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: ab7c48ffb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Аз ползвам студена кола маска ''Кара''. Не я размеквам с пръсти, а я разтапям, но не много. Беше ми се появил един проблем - все прекалявах с почистването и накрая не мустака ми си личеше, а кожата ми потъмня! Сега пък използвам ''Контратубекс'' против белези - помага.
С кислородната вода космите стават по-дълги, неприятно е.
Само с пинсета не знам как е. Майка ми каза, че ако започна да ги скубя с пинсета ще трябва винаги само с нея да ги махам. А аз не бих искала само с пинсета! Как мислите?

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: d79dceee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   До номер 3- Започни с кола маска. Депилатоара е голяма грешка! Защо всички казват студена кола? Течната кола маска върши чудесна работа. Загряваш в гореща вода, за да стане съвсем течна, намазваш над горната устна, залепяш и дърпаш рязко. Понякога остават отделни косъмчета тук-там, те се махат с пинсетка. След това, ако не ти се чака примерно всеки месец да израстват и наново с кола маска, тъй като не излизат равномерно, махай тези, които се появяват с пинсета.
А иначе, да, от кислородната вода стават по-дълги, а и лятото е неприятно като почернееш, акосъмчетата ти да са толкова светли.
Авторката, гледай да се ограничиш в областта на "мустака" и останалите косми по лицето не ги закачай!

Мег*

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 8f1b763ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всеки има мъх по лицето. Аз например имах лек мъх над горната устна и много ми правеше впечатление, дразнеше ме и реших да го махна с ел. игла. Също си виждам и мъха по лицето, но това не прави впечатление. Ако имаш над горната устна само го махни, иначе правиш голяма грешка ако искаш на цялото лице. Където и на друго място да го направиш все ще можеш да го скриеш, но лицетоо.. няма как.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 8b84fc202a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката:
Като гледам решение няма (освен колата маска). Така че най-вероятно няма да ги барам по лицето. :( Имам и друг проблем.... При мен се налага да скубя частта между веждите, обаче след това косъмчетата стават подкожни и излежда, че не съм скубала вежди. Винаги имам малки, черни точици, които ме вбесяват. Някакво решение ?

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: d79dceee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Тези черни точици не са подкожни косми, просто така се виждат като израстват. Изчакай ги да излязат и тогава ги скуби.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 1eb9ab9708
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, ако не искаш да ги бараш и са черни, поне ги изруси както ти казах с кислородна вода, няма да се виждат толкова

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 8357632eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке... сега ще ти кажа като човек с опит! Имам нарушение в хормоните и не само мъхче имам, ами ако започна да се бръсна, мога и брада да си отгледам някой ден... Ужасно е неприятно, много ми тежи! Мъх имам отстрани, но при брадата положението е къде -къде по-зле! Правиха ми епилация, лазерна в една от най-скъпите клиники... Наще си дадоха последния лев... От лазерната епилация ми остана само един голям белег на брадичката... Много ми тежи и той... Обезобразиха ме! Ако е само мъх- не го махай, иначе положението ще се влоши. Ако космите са черни и се забелязват, с пинсетка. В тази пинсета съм се вкопчила като спасителен пояс и без нея не мога.
Смятам, че не трябва да се тръшкаш така, бас държа, че твоето изобщо не е проблем, а просто някакви неоснователни комплекси, всеки е минал през тях. С времето ще се убедиш, че тези малки неща са тоооолкова далече от истинските пречки в живота... Така че- радвай се на всичко красиво около себе си. Не се вглеждай в подобни глупости. Успех ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 4fba9a6dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   номер 10, въпреки белега, доволна ли си от епилацията?
колко лева ти излезе?

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 8357632eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, изобщо не съм доволна, защото нямаше никакъв резултат...поне при мен. Сега съм същата,каквато бях и преди. Космите не станаха по-тънки. Само дето сега имам и белег. Внимавайте-в такива клиники работят козметици,а трябва да работят лекари! Могат да ви осакатят! Попринцип се прави епилация 7 пъти. Един сеанс за цялото лице струваше 100 лв. На мене ми е много. И нека ви кажа- бягайте от клиники Пикасо и Леграно! В кожните клиники е пълно с хора, пострадали от тях!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3f87297234
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   И аз се дразняяя ИСКАМ ДА ГИ МАХНА ТЕЯ ГРОЗОТИИ ходя на коьметик да ми оправя веждите и тя дори наскоро почна да ми маха и мъхчетата но само около веждите и нищо не се забелЯЗва но ако се вгледам отблизо в огедалото около веждите ми е бяло понеже ми ги е махнала тея мъхове а другите части на лицето ми са по тъмни от тея смотани мъхчета

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6c86426ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Здравейте!
Тъй като видях, че темата вече съществува пиша тук!
Аз съм момиче на 22 год. и имам мъхчета по бузите и брадичката. Понеже косата ми е кестенява и самите мъхчета са по-тъми, затова ги изсветлявам с Блондепил, но след всяко изсветляване (веднъж седмично) кожата ми става много по-светла от обикновеното, което попринцип е нормално, но не искам и да мисля до след някоя и друга година заради това изсветляване каква ще ми стане кожата....
Пиша Ви, защото тези мъхчета са по дълги и изсветляването наистина не ме устройва.. Представете си момиче на 20 год. с такива мъхчета.. не само, че наистина се забелязват, но и страшно много комплексират...
Правих си изследвания на хормоните, пръснах луди пари.. Отначало DHEA-S-a не ми беше в нормата и пиех хапчета, които бяха кортикостероиди и ги спрях, защото знам, че вредят на много от органите ми, а и нямах никакъв ефект от тях. Сега вече от 3-4 месеца всички хормони са ми в нормата, но мъхчетата си стоят. Мисля, че е ген, защото майка ми има много, но не мога и не искам да повчрвам, че в 21-ви век няма метод за махане на руси мъхчета..
МОЛЯ ВИ помогнете!! Дайте ми някакъв съвет как да ги махна така, че да не ги направя по- дебели и по- тъмни.. не искам да ставам с брада и да направя проблема още по- голям.. Ходих в "Хил клиник" в София, но там изобщо не ми помогнаха.. казаха ми, че трябва поне месец и половина преди самата процедура да не ги изрусявам, но аз не мога да си представя да ходя с тъмен мъх по бузите 2 месеца.. дори не ми дадоха гаранция, че въобще ще има ефект...
От вече една година ходя по изследвания и лекари.. пих какви ли не хапчета, но нищо.. Затова знам, че освен с някакъв вид премахване, с друго няма какво...
Не казвайте, че е вманиачаване, защото не е така.. опитайте се да ми влезете в положението и ще видите, че ако ми бяхте на мястото нямаше да говорите така.
И не искам да го направя за да ме хареса някой си.. правя го за мое лично самочувствие, защото аз не се харесвам така... :(((((
Малко дълго стана, но Ви излях цялото си разочарование и наистина Ви моля за съвет с какво и как да ги махна...
Очаквам отговорите Ви, Благодаря!!!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: ec40992de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   и аз имам взех си едно малко от яйца на мравки тала се казва днес си махнах мустачето и тази вечер започвам да се мажа ще пиша след време ако има ефект :))

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3b8fd68471
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Здравейте на всички, често чета форуми на тема косми, момиче на 17г. съм с адски голямото окосмяване където и да е било навсякъде имам черни твърди косми, цвета на кожата ми е твърде бял, косата ми е тъмно кестенява, а цвета на веждите черен... смятам, че това е ген с космите тъй като моят брат също има косми нявсякъде и г/д бих се опреличила на него колкото и гадно и подигравателно да е, в моят живот темата косми ми е адски болна, всеки ден просто си мечтая тия косми да изчезнат най-вече през топлите дни, защото понякога през тези дни нямам време да се обезкосмявам и се налага да обличам дълги панталони и каквото и да е било за да ги закрия, моите родители не са заможни, не отделят пари за процедури, нито аз все още. Имам просто един епилатор и се боря с космите, доста е дълго надявам се да прочете за моят проблем и да споделите вашето мнение специално за тази тема, ще бъда благодарна на хората, които не се обръщат с лоши епитети, все пак не всички сме перфектни, а точно тези, които страдат от този проблем нямат право да се чувстват дори малко красиви

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: cedba33daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Аз също имам този проблем първо акне после окосмяване и нямам думи самочувствие никакво рухнаха от всякъде опитвам се сама да се стабилизирам заради децата си дори ако почна работа ще не бъде срам гадно е много е гадно мразя депресията

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker