Комплексиран съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Комплексиран съм...
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1031 пъти
Изчетох доста истории тук и други места, но мисля, че никъде не видях комбинация от мойте проблеми. Та накратко:
- на 25 г. момче
- девствен
- от 13 години с над 90% инвалидност (без чужда помощ) - от автоимунно заболяване (лупус), остеопороза и лека форма на епилепсия. Единствено се радвам, че изобщо не ми личи по никакъв начин.
- никога не съм имал приятелка, защото в тинейджърските ми години, едно че не съм мислил толкова изобщо за момичета, но и през месец бях по болници и т. н
- имам едвам 3 месеца работен стаж, защото заради здравословните ми проблеми имам голямо ограничение на нещата, които мога да работя.
- големина на пениса 13 см., но по-големият проблем е това, че въобще не е дебел, мисля че даже и на презарватив няма да си пасва точно...
- все още живея с баща ми

Относно здравословните ми проблеми пия по 15 хапчета на ден, лекарите попринцип ми забраняваха дори и да уча в университет, а за работа и дума да не става.
Без значение това, не ги послушах завърших университет на 24 (като трябваше да прекъсна първата ми години, защото тогава ми откриха епилепсията), въпреки че съм с остеопороза и това автоимунно заболяване наскоро реших да тръгна и на фитнес, за да изглеждам малко по-добре, с приятели когато се събирам пия и алкохол (заради фитнеса сега гледам да се ограничавам малко).
Знам, че много хора ще ме помислят за луд за последните неща, които написах, но просто само да им кажа, че ако не ги вършех, щях да съм НАПЪЛНО асоциален и приятели нямаше да имам, и със сигурност щях да съм се самоубил или в психиатрията...

В момента гледам да уча, че да почна работа (поне това, което уча е в сферата на IT технологиите, което е добре), но проблема в момента е, че само мисля за това какъв е шанса някога да си намеря приятелка с всичките ми тези проблеми на 25 г., (като след време заради тези здравословни проблеми може да станат и още... ) и не мога да се концентирам изобщо... Защото да кажем, че случайно излезе някое момиче, как ще реагира след като съм с тези здравословни проблеми, как ще реагира на другите неща, ако случайно стигнем и до леглото...

Просто вече се чудя и съм си казал, че най-вероятно до 30г. възраст, ако не съм почнал да работя това, което искам, не съм заживял сам и не съм си намерил приятелка, най-вероятно ще направя нещо много лошо за роднините и хората, които ме познават и държат на мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 058ff37961
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се отказвай от мечтите си и продължавай напред. Има напълно здрави хора, които също трудно откриват своята половинка. Не се комплексирай, ще срещнеш твоето момиче и ще имаш хубава работа, щом си амбициозен въпреки всичко. Всяко изпитание те прави по-силен. Възхищавам ти се, че се бориш с проблемите и не им се даваш. А колкото до размера - нормален е и повечето средностатистически мъже са така, но все пак си имат жени. Когато жена се влюби в теб, това е последното, което ще забелязва. Казвам го от опит. :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 882d868fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дебелината на пениса вече е лесно поправим проблем
струва около 2000лв. да се удебели

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 3581aed7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж сега, за размера не се притеснявай. Смея да кажа, че съм преспала с доста мъже и това няма нищо общо с удоволствието. Сексът не е само проникване. Един от най-лошите ми любовници беше с много голям размер. Е, дори беше и неприятно.
Лупусът е сериозно заболяване, но така като гледам си го овладял. Недей да се предаваш заради жени, не си заслужава. Ще дойде и твоето време да срещнеш подходящо и интелигентно момиче, което ще те приеме какъвто си. Млад си, няма закъде да бързаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker