Паник атаки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Паник атаки
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1057 пъти
Здравейте някой ще му каже ли какво са паник атаките, не съм много запозната. А МОЯ проблем е такъв докато в един момемт съм добре, мила грижовна добра, в друг момент ставам лоша, започвам да викам да се заяждам без причина или намирам причина за. заждане и в най малките неща. Не мисля че това са паник атаки в моя случай, обаче мисълта ми е да ли имам нужда от доктор и хапчета. Защо съм такава не разбирам понякога не мога да се понасям сама.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: f31d41665f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си в пубертета, смяната на настроения е напълно нормална и се дължи на хормоните ти. Няма нищо необичайно, само трябва да се стремиш да се контролираш повече. Още растеш, не се захващай с лекарства. Ако изпитваш нужда да обсъдиш с някого, можеш да отидеш при психолог, само ще си говорите и ще ти даде съвети как да си по-уравновесена. Това не те прави луда, дори не е задължително да отидеш, но на много хора им помага да си намерят баланса.
Ако си голяма и състоянията са много крайни, е възможно да говорим за биполярно разстройство. То се характеризира точно с рязка смяна на настроенията, които и все са крайно силни. Както си щастлива, изведнъж ставаш много тъжна. В следващия момент се ядосваш безпричинно и почваш да беснееш. Това е само теория, никой не може да ти даде точен отговор, без да поговори с теб и да ти зададе нужните въпроси. Същото може да е причинено от стрес, така че не бързай да си слагаш диагноза. Предполагам, че или се дължи на пубертета, или си малко натоварена последно време и ти избиват нервите.
Паник атаките, понеже си попитала, са нещо коренно различно. Изпиталите го описват, че на чувство е сякаш умираш. Често това е единствената мисъл, която човек има първия път, когато получи такъв нервен пристъп. Действително пулса ти се ускорява, стомаха ти се свива, замаян си, трепериш, може да ти се гади. Като много, много силно притеснение, с ясно изразени физически симптоми. Пристъп на паника, това е. Както си нервен преди тест, но по-неприятно. Паник атаките не са заболяване, а най-често са симптоми на силен стрес и тревожност. Някои хора имат нужда от лекарства, за да се успокоят, но други се справят и без тях. Паник атаките рядко траят дълго, но често идват неочаквано. Лекува се самата тревожност, тя е основната причина да получиш атака и тя ти влияе на ежедневието по-силно. Описаното от теб няма нищо общо, не се притеснявай.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7e8dc50b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей аз съм авторката благодаря за вниманието от твоя страна, голяма съм 27г , но понякога имам чуството че не съм пораснала за годините си, не че са много. Вярвам в любовта вярвам в хората правя грешки не се поучавам никога не се. поучавам... Страдам в момемта, може би за това съм така, за първи път в живота си обичах човек не заради външния му вид, а защото беше човек на място... дълга история... раздвлихме се за доброто на всички нямаше как да бъдем заедно много хора щяха да стардат невинни хора, не че ние сме виновни, че сме се влюбили. Съдба какво да кажа... гледам да. не мисля за. него обаче винаги нахлува в. мислите ми и това прави проблем в личния ми живот. Уж се настройвам че край вече свърши после се сещам за голямата любов и край започвам да полудявам.... надявам се се справя с тази липса.... дано

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c0579afe8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Че то всяка жена е така, бе девойче.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker