Нерешени стомашно чревни проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Нерешени стомашно чревни проблеми
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1532 пъти
Предварително се извинявам за неприятната тема но се надявам някои минал по този път да ми даде съвет. От 3 4 години не съм спрял да ходя по газтроентеролози хирурзи и проктолози да си правя изследвания да пия какви ли не лекарства с минимален ефект симптомите ми са.. Чувство за подуване кашкави фекалйй по някога кървене след изхождане малко има и едно белезникаво зацапване на бельото пак е малко чувство за непълно изхождане от тук постоянно чувство за нужда от тоалетна ужас спрял съм доста храни кисело люто ферментиращи млечни пържени кафе алкохол не знам какво да ям и къде да отида мъж на 30 години съм имам и стресови ситуации от който допускам че може да се е отключило нещо на психическа основа благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: ef9df410b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също съм в доста сходно положение, но се убедих, че от лекарите не става нищо и се интересуват само от пари, и затова спрях да се "лекувам" преди 2 години и половина. Същата съм като теб, само дето имам брутален, нелечим хроничен запек. ( Минала съм през много стрес и продължавам да минавам. ) Поставиха ми диагноза "синдром на раздразненото дебело черво". Пих какво ли не, правих изследвания при четирима лекари, диети също и накрая нищо. Разбирам те напълно и ти пожелавам да се отървеш много скоро от това терзание! Успех!
Жена, 21

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9f355edac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   1, запекът ще изчезне мигновено, ако се научиш да пиеш вода, по правилния начин.
Авторе, не съм сигурна, че лекарите могат да помогнат, след като няма потвърдена диагноза. Кофтито е, че не се интересуват от психологическата причина да ти реагира тялото по този начин. Навярно е от стрес и от това, че мислиш, че няма изход от ситуацията. Винаги има изход. Чети повечко, има много инфо в нета, потърси потвърждение от лекар и опитай алтернативна медицина после, успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7a1ea8aae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дайте повече подробности. Кога, с какво се храните. Някакви изследвания АСАТ, АЛАТ. Жлъчни пътища. Има те ли например доказана Кандида?
Посоченото от вас говори за неправилна обработка на мазнините и някакво сериозно възпаление на дебело черво с кръвотечение. Според мен положението ви е по сериозно, от описаното и колоноскопията на дебелото черво и гастроскопията до дванадесетопръстника са задължителни. Също ехограф вътрешни органи, далак, черен дроб, жлъчен мехур, бъбрици, панкреас.

До 1. за вас се отнася същото, Кога, с какво се храните, медикаменти и други подробности. Никой и нищо не може да ви лекува. Лечението е вътре във вас. Лекар или друг може само да ви помогне при ваше желание и участие да се самоизцелите.

Весело посрещане на 2019!
М-1964

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c5afb7e06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Аналният секс също помага много срещу запек! При редовно практикуване, проблемите изчезват.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e877ee0372
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 4 не си за тази тема!

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e877ee0372
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Всички изследвания са добр кръв фекалйй ехограв няма бактерии гъби и околярна кръв CR P e добре преди 3 4 години лекува кандидат от тогава са и проблемите тя не се появи повече ям месо рибни всякакви салати различен хляб плодове. Млечни яйца супи манджи трошйи не ми понася

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7103a02e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   При такова несериозно отношение и неграмотност не очаквайте помощ. Не помагам на хора, които не искат да си помогнат сами!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9bacd28415
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хора, вие само от акането ли се интересувате? Не знам колко трябва да е забил някой, да пусне тема как да прослави отново. Ще проследи, като поумнееш - няма да е скоро. Затова, ползвах времето в пресветия си кенеф за четене и облагородяване на мозъка си, забил по Фройдис тук на аналната си фаза. Тогава ще се разсееш, ще проследи, а и ще поумнееш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 239a1fcbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 4 явно така си решава всички здравословни проблеми... Относно темата брат ми има такъв проблем от както се помни. Правиха му и две операции и нищо нямаше, кой знае какъв ефект. Единственото от което има ефект е тренировки и диета. Не престава да ходи на фитнес и се чувства много по-добре. Диетата му е подобна на твоята, от рядко си позволява някои храни, които са му забранени, но няма проблем. Почни да спортуваш за раздвижиш перисталтиката и ща имаш голямо подобрение повярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5a76653927
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега ще ти кажа нещо, което бас ловя никой лекар няма да ти каже.

Между дебелото черво и тънките черва има клапан, който пропуска само в посока към дебелото черво. Когато се изхождаш, налягането в дебелото черво се повишава и този клапан предпазва да не се върнат обратно в тънките черва отпадъци и бактерии от дебелото черво.

НО. Този, който е създал тялото ни е предвидил, човек да се изхожда клекнал, както са го правили хората откакто свят светува - с торс легнал върху бедрата (като на тази картинка http://forum.mikroferma.com/images/squat.png). Тогава дясното бедро притиска клапана, затваря го и всичко е точно.

Проблемът е, когато го правиш седнал на тоалетната. Тогава няма кой да затвори клапана, той изпуска и замърсява тънките черва с токсична маса и бактерии. Оттам тръгват инфекции и ей ти колит, ей ти раздразнено черво.

Знаеш ли, че тази болест на раздразнените черва (Крон) е съвременна и кой знае защо се появява след изобретяването на тоалетните-стол в средата на 18-ти век.

Ще ти цитирам откъс от една статия, в която се разказва за това:
...И към техният опит ще добавим историята на Андрю, който страдал от болест на Крон. Той бил диагностициран с тази болест на 5 години. Заради заболяването в разстояние на 12 месеца преминал през четири хирургически операции под упойка. Ала нито хирургията, нито лекарствата помогнали на бедният Андрю. Като капак на всичко към страданията му се добавил и тежък запек. По това време майката прочела за ползата от изхождане в клекнала поза и започнала да го насърчава да кляка на тоалетната чиния. Само след два дена запелязала подобрение!
Две седмици по-късно хирургът бил удивен, че възпалението е преминало. Майката на Андрю решила да поеме нещата в свои ръце и престанала да му дава предписаните лекарства. Само за 12 месеца симптомите на болестта на Крон изчезнали! И всичко това постигнато с една единствена корекция - да го научи да кляка на тоалетната - което той продължава да прави и до днес. Нещо повече - изчезнали реакциите към храни и ситуации, които преди му предизвикали разтройство и дискомфорт.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e877ee0372
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора.. В няколко стъпки постигнах добри резолтати само за 2 седмици без лекарства надявам се да е полезно за някой. 1. дъвчене на храната 30 40 пъти на хапка. 2. само памучно бельо 100% гладене. 3. благодаря на номер 10 за съвета смяна на позата в клекнала. Всички симптоми исчезнаха надявамсе да е така остана и психическата нагласа да се хармонизира въпреки че ми е много по спокойно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker