Билкови цигари. От къде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Билкови цигари. От къде?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 7126 пъти
Здравейте, за новата година се реших да откажа цигарите, тъй като приемам лекарства, които не трябва да се смесват с никотин. Може би факта, че пушех по 2-3 циари на ден, сега не ми е толкова трудно да ги откажа. Няколко дена минаха и нямам голям "зор". Но пък мисля, че ми е малко трудно да устоя на навика да съм с цигара в ръка в дадени моменти. Дочух за билкови цигари, но жалко вече явно не се продават в България, преди ги е имало по аптеките обаче. Знаете ли от къде мога да си закупя. Дори и да не е български сайт, но да има възможност за доатавка до България, разбира се (и ако може да е евтина доставката или дори безплатна ще е супер). Или пък може да е по-добре идея сама да си свивам. Въпреки че нямам никакъв опит и като цяло не съм проучила какви билки да използвам. :D Моля не ме критикувайте, ще ги използвам рядко, само при случаи при които навика "се обажда" и следователно с времето ще ги спра, като усетя, че съм го преодоляла. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7ad8ac894b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто ми е интересно мнението ти. Мислиш ли, че пушекът, пък бил той от билка, е полезен?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ee93bd0214
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом конопа може да се пуши, защо и ментата да не може? Като бяхме малки, се учихме да пушим цигари свити от орехови листа, но бяха много люти. Навремето се продаваха ментови цигари - казваха се "Свежест", пушил съм такива и бяха приятни. Днес могат да се свиват от ментови листа, продава се в аптеките.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b154b2379c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преди години пуших такива. Хлапак на 20 години и аз реших да ги спра. Започнал ги бях от 15 годишен. Твърдо решен, че ги спирам. Първите 5-6 цигари ми бяха противни. Но после ги подкарах като нормални. Към 30-32 годишен сложих край. Издържах 3 дни без да запаля. На 4-я ден се спрях в попътна бензиностанция и едвам успях да извадя поредната. Сега на 39 си пуша по кутия и половина. Скоро чух за никотинови дъвки за отказване. Предупредиха ме да не ги купувам от българия. Вършели работа. Поръчах ги от Англия. Струваха 30 лв. На вид обикновенна дъвка . В първия момент е така. Но на 10-то сдъвкване става страшно. Все едно дъвчеш тютюн. Дори ги дъвчех вместо цигара да запаля. Всичко е желание. Дъвките и билковите цигари са някакво спомагателно средство. Не си пушила много за да си някакъв страстен пушач. Или яж нещо или търси нещо което те разсейва от цигарите. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 633578e08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   А защо не си купиш вейп? То е само пара. Малко е отровна, но е 95% по-безвредно от цигарите. Или пък ако искаш само да държиш жигара между пръстите, защо не си купиш цигари, които са само с филтър и без никакъв тютюн. Същите са, като истинските с разликата, че някой циганин може да е пикал върху тях, но това са само слухове. И хора, най-добре не пушете цигари, трева, пури, наргилета ( или хука, както обичам да казвам аз :D), вейпове и такива неща, защото малко или много те вредят. Нашите бели дробове са създадени в тях да влиза само едно нещо и то е свеж въздух.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 57543efc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До номер 1, честно казано не ми пука дали е вредно или не. Важното е да няма никотин, за да не ми пречи на лекарствата, които взимам. И да, може би е вредно, все пак това е пушек, както ти каза, но изненадващо има и много полезни действия. Като да успокоява например. :)
- От авторката

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7ad8ac894b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами щом е до успокояване, дълбокото дишане също има такъв ефект, а е безплатно и без вредните ефекти на цигарите. :) Сега ми стана интересно да изброиш и другите полезни действия на пушека? :)

от 1

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 14a805df03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мръсния въздух който дишаме всеки ден от ауспуссси надали е по малко вреден от някоя билкова цигарка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker