Тъмни кръгове, торбички... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Тъмни кръгове, торбички...
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 978 пъти
Здравейте, както вече сте разбрали от заглавието, проблема ми е свързан с тъмните кръгове и торбичките под очите. Винаги съм имала, но в последно време виждам, че проблема се задълбочава и определено не е от недоспиваме. Примципно и кожата ми е по бледа и с тези проблеми в зоната около очите изглеждам точно като някоя наркоманка. Където и да отида, винаги ме питат “ да не си болна, изморена ли си... “ и тем подобни въпроси. Моля Ви препоръчайте ми някакъв крем, процедура, каквото и да е, но да е ефикасно. Искам веднъж завинаги да реша този проблем и наистина да не се виждам тъмни кръгове, тирбички и такива неща. Надявам се някпй наистина да е намерил “ лек “ за този проблем. Може да ми препоръчате и някакви витами, ако това има общо с проблема. Благодаря !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: ac31b3d571
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, ако причината за тъмните кръгове не е пигментация, а просто, че кожата под очите е по-нежна, тънка и прозрачна, неоперативно решение за съжаление няма.
Не се лъжи да си даваш парите за кремове и козметика, които уж действат срещу тъмните кръгове - нищо, което се маже от вън не помага, ако проблема е че кожният слой е изтънял и прозрачен, само отвътре може да се подхрани! Мезотерапията частично подобрява и освежава изгледа, когато подкожно се инжектира коктеила от витамини и хиалуронова киселина и то ако терапията е сполучлива - но пак изгледа не е както преди да се получат кръговете и ефекта е ограничен във времето. За оперативно лечение точно на този проблем също за съжаление не дават гаранция.

Oтносно торбичките под очите и подпухването - това вече можеш да контролираш най-вече чрез храненето. Това се получава от задържане на лимфа и течности. Ограничи или направо спри консумацията на сол (то така или иначе и без да солиш допълнително повечето продукти съдържат предостатъчно сол) и увеличи приема на вода. Недей да ядеш късно вечер и избягвай при вечерята тежки хранителни комбинации, както и алкохол. Увеличи си и движението (кардио натоварване по възможност), за да се подобри работата на бъбреците. В ютуб можеш да откриеш и доста лесни лимфодренажни масажи за лице, които не отнемат повече от 10тина мин дневно и помагат да не се получава застой на течности и подпухванеа, а и тонират лицевата мускулатура. И разбира се е много важно да имаш достатъчно и качествен сън!!!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8640f9247b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да се намери корена на проблема.Кожата е индикатор за всякакви проблеми в организма. Твойте симптоми може да са проблем с бъбреците и/или черният дроб(предполагам).Не те плаша , просто имаш нездравословна диета най-вероятно. Естествено добре е да минеш през личния доктор за една кръвна картина за начало. Ползваш ли цигари и алкохол?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e16b9bea14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: Благодаря за коментарите! Не пуша и не приемам алкохол, относно начина ми на живот, в последно време определено е доста нездравословен от гледна точка на това, че нямам особена физическа активност. От колата вкъщи и обратното ( не съм с наднормено тегло, висока съм 168 и тежа около 54 килограма, ако е от значение ). Кръвни изследвания правихме наскоро, не намират проблеми в кръвта. Бях и на ехограф, също не откриха нищо по бъбреци, дробове и тн.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker