Против побоя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Против побоя
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1889 пъти
Здравейте. Искам да споделя нещо с Вас и да ми помогнете. От малък съм научен да отбягвам побоя. Тренирам бойни изкуства и мога да се защитавам, но освен за това, никога не тръгвам да се бия. Всичко беше окей докато не си намерих приятелка. Тя иска да се бия с всеки, който не и харесва и вече започнаха да ме намразват много хора. Почнах да отказвам вече и да не го правя, а тя ми каза, че трябва да се държа мъжки. От малък, някъде на 3 годишна възраст са ме научи да не се бия, защото това не е решението на проблема. Казвали са ми да се разбирам с думи, защото боя може да доведе до тежки последици. Да извадят ножове, отвертки, боксове, случайно да убия човек и т. н
Просто вече съм много объркан.. от една страна това, което са ми говорили през години, а от друга момичето, което обичам.
Благодаря много, ако помогнете за решаване на ситуацията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7db6886b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарязвай я тая, какво е това? Сериозно ли си толкова отчаян, че още да търпиш този ходещ цирей? Голяма ''дама'' няма що... След някой друг ден ще ти каже да се намушкаш за да и покажеш колко много я обичаш... Простотии

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 833473c9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще се надяваш, просто някой да те набие. Защото един местен бабаит, от моята махала, беше ударил шамар на някакво момче, ей така, защото обича, да си бие хора,но се оказа, че момчето е син на много злобен новобогаташ. Онзи плати на няколко човека, да набият "бияча". Само че го набиха толкова зверски, че момчето едвам оцеля. В момента има проблеми с говора, защото му бяха разбили челюстта. Някой го ритал множество пъти в лицето.
Не казвам, че е правилно, ама има една родна поговорка "Ако си бе мирно седяло ..."

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a0244cf7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Значи онази ти казва "тоз не ме кефи, набий го" и ти скачаш и го биеш? Двамата сте си лика-прилика, един за друг сте. Нямам какво да кажа на такъв като теб. Въпрос на време е сам да попаднеш на някой, който ще ти преподаде някой урок. Но ще е по трудния начин.

"Който нож вади, от нож умира"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8519e36821
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Следващия път я опухай нея да види колко е хубаво ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 108cb0198e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 1, наистина обмислям това решение и да я зарежа, но над 9 месеца съм се занимавал с нея за да е с мен. През това време не се държеше така, а след една ситуация в която беше неизбежно да я защитя, мъж тръгна да бие нея, защото се заяждаше и го скара с приятелката му. Намесих се и оттогава започнаха тези прищявки.
,
Номер 2, Да бе мирно седяло, не би чудо видяло...:)
И аз съм запознат с много истории от моя град, живея в Бургас и съм свидетел на много ужасни неща. По - принцип съм дипломат, винаги търся решение с думи, да се разберем. Ако не е за приятелката ми, даже съм се оставял да ме удрят и пак стигам до разбиране без бой.
,
Номер 3, Пич, въобще прочете ли заглавието и описанието на проблема. Аз НЕ искам да се бия. Тренирам бойни изкуства вече 11 години, там не ни учат само на бой, а и на дисциплина.
,
Номер 4, Не бия момичета, сори. :D

Главно никой от тези коментари не ми помогна, аз искам да запазя връзката си и да не се бия. Главно искам да получа отговор на един въпрос. Как да и обясня, че това не е редно да го иска от мен, без да ме изкара един вид, жена...
Благодаря за коментарите. Поздрави! :)
~ От автора.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a0244cf7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   от 3 до автора

Ти не искаш да се биеш, но всъщност се биеш, за да и угодиш, правилно ли разбирам? Защото ако е така е жалко и това, че не искаш, не променя нищо. Дори напротив - говори, че си слабохарактерен и готов на глупости заради една фуста.

Това, че не искаш, какво променя всъщност? Ако на теб някой ти натроши колената, от това, че не е искал, а го е напарвил заради някоя парантия, по-леко ли ще ти стане?

Никой не ти помогнал - ами като биеш хората, как точно да ти помогнат. Просто не можеш да схванеш посланието на хората, а именно спри да правиш глупости и напусни тази курва. Иначе нищо хубаво не те чака и е въпрос на време ад се натресеш на грешния човек в грешния момент и може да си патип цял живот после. По-ясно от това не мога да ти го кажа. АКо пак не си вдянал, ще вденеш по трудния начин. Айде лек ден.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8519e36821
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Как да и обясня, че това не е редно да го иска от мен, без да ме изкара един вид, жена..."

Еми аз ти казах в .4.. Отпери и един и няма нужда от обяснения. Един шамар струва колкото 1000 думи ;))

Тъкмо ще спре и да те командори, щото ти сега /сори/ си и като кученце на каишка - дръпне те нанякъде и ти натам. Никаква собствена воля. Къв мъж се мислиш не знам ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cd10875774
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Приятелката ти е зъл човек, който ще те погълне и унищожи. Тя иска да нараняваш други хора, за собствено развлечение. Не знам как се понасяш, да си лягаш и да се будиш до такъв човек. Излъгал те е. Спокойно! Чифт цици и сладко личице са нещо, на което всеки млад мъж може да се подаде, ако не е срещал истински зло в живота си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f66c2c6424
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей! Аз съм млада жена и мисля, че приятелката ти не заслужава да я задържаш до себе си. Тя не е добър човек и колкото по - бързо го разбереш, толкова по - добре. Спри да изпълняваш тези и други абсурдни желания и и гледай акъла. Отстоявайте себе си и не бъди пионка на никой, защото тази жена ще спре да те уважава и много скоро ще и станеш поредният палячо, който припка по нея, а не мъжът с характер, който тя приема, като авторитет. Разбираш ли ме?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ad0376f0b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма да излезеш жена, а точно обратното. Казваш й край и точка - само чехльовците удисват на глупави женски прищявки. Тропни по масата като истински мъж и да се научи да уважава мнението ти. Ти не си рицар и тя не е принцеса. Обясняваш й защо не е редно да се биеш, 100% ще се тръшка, ще пърха с мигли и ще ти се прави на интересна, но в крайна сметка, ако не мине номерът, ще спре. Жена съм за протокола.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2cbd9caf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ако и в секса е така, а именно каквото тя иска и когато тя иска имам лоша новина за теб - мъж под чехъл си от сега !

В бойните изкуства се полага клетва да се използуват само за самозащита. Или поне нашия сансей ни накара да положим подобна клетва.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5c13de1146
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво като си я свалял 9 месеца? Сам казваш, че тогава не е била такава.
Тя се е променила към по-лошо, ти също - струва ли си такава връзка?
Дипломатичността, която явно притежаваш, е много ценно качество, а ти си го пренебрегнал заради нея. Изобщо не е мъжествено това, а точно обратното. Много по-мъжествено е твърдо да заявиш позицията си, с минимални обяснения, и да я отстояваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ce7f70e968
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   9 месеца бил инвестирал в нея... Хората по 9 години ходят, деца правят и пак се разделят, ти за 9 месеца си тръгнал да се жалваш...
Утре коврата ще си замине, а ти ще си останеш с лошата слава и ще те е срам да погледнеш хората в очите... Щото с тези хора, дето си ги бил, утре пътищата ви могат пак да се пресекат, и те да са в някакво отношение над тебе. Тогава задължително ще ти стъжнят живота.
Тази мома има МНОГО ЛОШО ВЛИЯНИЕ върху тебе! Колкото по-бързо изрежеш цирея - толкова по-добре. И повече не се хваща с такива.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6bcb05e4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   значи пиклата ти казва: "този не ме кефи, набий го" и ти действаш. Абе пич, ти собствено мнение нямаш ли, че си като кученце? насъска те срещу някого и ти хапеш
И в началото е била такава - не забравяй, че тя е дразнила оня момък и е искала да го скара с приятелката му и той не е издържал. Не че го оправдавам, но мацката ти не е стока.
Не знам колко време си я свалял, но определено не си е струвало. Едно е да попадне в кофти ситуация и да я защитиш, съвсем друго е да си търси белята, да се заяжда с хората и да подстрекава бой. Някой ден ще си намери майстора, а и ти край нея. Колкото и да си добър, винаги ще има някой по-добър или ще те изненада в тъмното изотзад, или ще извади нож или пистолет...
Откажи я докато е време преди някой да пострада сериозно

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c80a056893
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Няма какво да ѝ се обясняваш на тази! Покажи ѝ темата и коментарите и ако може да захапе-ок, ако не- разкарвай я, докато не са ти начупили кокалите някои бандити. Ти инстинкт за самосъхранение нямаш ли, че се водиш по акъла на тая пръдла?! Внимавай, момче и умната!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 108cb0198e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   За съжаление се разделихме, защото не издържах и исках да разговаряме на тази тема. Просто не исках да си правя повече врагове, защото с нищо не са виновни тези хора. Все едно да си стоя на улицата и на някоя да и скимне, че приятеля и трябва да ме набие. Говорих с нея за това и един вид ме изкара, че ме е страх да се бия. Извъртя какви ли не неща и накрая и казах, че се е променила и вече не е момичето, което исках. След това ми каза, че се разделяме и така всичко свърши. Исках друго решение, за това Ви писах тук на Вас. Благодаря все пак на всички, които писахте по - темата, въпреки някои негативни коментари, спрямо мен. Реално аз си ги заслужавам.

~ От автора

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a0244cf7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16, чудесно, сега остава и никой от набитите да не реши да си отмъщава.

Искрено се надявам темата да е измислена. Ако не е не мога да повярвам,ч е мжое д аима толкова лекомислени хора.

Само да ти кажа, че ако някой мен ме пребие ей така без причина, ще изчакам известно време да се пооталожат нещата, после ще му стъжня живота. Ако ще и Брус Ли да е, ще платя на 3 мутри и ще го причакат в тъмното и ще му направят коленете да се сгъват във всички посоки, а после той да мисли как се лекуват такива травми. Такова нещо и да се излекува, после цял живот ще теглиш.

На твое място не бих спал много спокойно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: da3cc269ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Много се чудя на акъла на някои мъже и на това как изпълняват желанията на откачените си гаджета. Ти нормална жена не можеш ли да си намериш? Приятелката ти в началото вероятно е играла роля, за да ѝ вържеш и да се възползва от теб, както правят много жени, а сега си показва истинската същност. Смятай колко токсичен човек е за да скара мъж и жена, та чак мъжът да ѝ налети на бой... Не мисля, че от връзката ти с нея те очаква нещо хубаво. Или твърдо заяви мнението си и го отстоявай до край, или прав ѝ път. По- добре да си сам, отколкото с човек, заради който утре можеш да лежиш пребит в болница.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 833473c9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "За съжаление се разделихме, защото не издържах и исках да разговаряме на тази тема."

Нямаш за какво да съжаляваш. Постъпил си правилно! Ако се стигне до разправии, бъди сигурен, да посочиш и приятелката, за да го отнесе и тя.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 108cb0198e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   17. Едно от момчетата го познавам и ще го намеря да му се извиня, все пак не съм в правото си. За другите не съм ги виждал никога и ще стоя на произвола, каквото ми е писано това. За съжаление не е измислена, въпреки, че искрено бих желал да е.
,
18. Всъщност аз съм виновен, защото излизах с нея без да я опозная. Много от приятелите ми казаха, че ще се възползва от мен, но не ми изглеждаше такова момиче и тръгнах с нея. Първият случай беше това с мъжа, където го скара с приятелката му. Тогава за първи път видях злобата и, но не погледнах сериозно върху това. Следващите събития ги описах, бой, бой, бой..
Вече съм сам и си трайкам.

~ От автора

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8519e36821
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Кога пусна темата, кога се разделихте ... нещо намирисва на фейк ;))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a0244cf7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   21 - завчера я измисли, вчера я "напусна". И на мен ми понамирисва - уж трепе невинни хора ей така за "добро утро", а в същото време много хрисим, щял да се извинява, много съжалявал, много възпитан бил. Малко не се връзват двата образа. Колко пък да го е зомбирала тая фуста? Все пак нали има някаква глава на раменете си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: da658ced94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   19. Все още нищо не ми се случило. Дано да не се стига до разправии, но ще си каже. Аз си следя темата и ще пиша, ако има някакво развитие, защото може да има и други с подобен проблем, които да търсят решение и по - този начин да помогна.. :)

21. Да беше погледнал, че темата е от 2 дни и щеше да разбереш. Вчера вечерта, ако искаш час - към 23 беше и разговаряхме. Сигурно разговора беше към 20 минути, след което се разделихме и си тръгна. Не мога да разбера, каква ми е файдата да пускам измислена тема и да търся съвет.

~ От автора

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 833473c9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До Автора от 18

Вече си научил един урок и това е важното. Продължавай да учиш и се старай, да бъдеш по-добър човек. Хората, понякога сме доста примитивни по тоя начин, където сме готови, да се избием за неща, които няма да значат нищо след година или след ден.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: da3cc269ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз съм 18.
По- добре, че си се разделил с нея. Успех с намирането на добро момиче.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8519e36821
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   (23) Ако историята ти е истина вече си в "отбора" на тези, които я дразнят. Знаеш какво следва ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: da658ced94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   21, 22 - Хей , хора. Тук не сме да размишляваме, коя история е "фейк", коя реална, а да си помагаме, нали така?
Обясних и в отговор, вчера вечерта към 23 разговаряхме. Нямах никакво настроение да пиша в сайта тогава и изчаках до сутринта..
,
22 - Мисля, че обясних нещо. Аз не искам да бия ей така хора, за "добро утро"и търсех решение на проблема тук. Мислех, че можем да се разберем без раздяла и съответно да получа съвет, как точно да стане това, но няма значение, вече е свършено.
,
24, 25 - Доста важен урок. Преди час време, случайно се видях с едно момче, което приятелката ми беше карала да бия, тръгнах към него да се извиня, все пак, не съм го искал. Обаче не стана, като ме мерна тръгна към някакви момчета, едва ли не тичайки и го оставих, защото може да си мисли, че искам да го бия пак.
Дано да намеря някое добро момиче, защото и сам да си, пак не е работа. Благодаря.

~ От автора

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: da3cc269ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   27 (авторът), можеш да се извиниш на това момче във Фейсбук или друга обща социална мрежа, която ползвате, за да не си мисли, че искаш да го биеш пак. Така можете да станете приятели.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 108cb0198e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   28 - Благодаря за съвета. Малко трудно, но успях да го намеря във фейса.
Писахме си с него, извиних му се. Уж е приел извиненията ми, дано да е така.

Други необичайни неща не са ми се случвали, все още никой не е решил да си отмъщава.. Запознах се с едно момиче, но не е нищо сериозно, говорим си и толкова. Вчера ме прие във фейса, готина е, симпатична, ама много срамежлива.. :D

~ От автора..

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: da3cc269ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   До авторът: радвам се и дано никой не тръгне да отмъщава, а ако тръгне - да те изслуша и да прояви разбиране.


Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker