Искат да ми купят хапчета за отслабване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Искат да ми купят хапчета за отслабване
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1479 пъти
Здравейте! Пише момиче на 15 години. В девети клас съм и се занимавам основно с училище. Не излизам, нямам много приятели, защото ме е срам да завържа някакъв разговор. В последните месеци надебелях наистина много. Аз винаги съм била пълна, но сега дори и аз се плаша. Нямам движение, защото програмата ми е заета от различни други дейности. Днес баща ми ми се обади и ми каза, че иска да ми вземе хапчета за отслабване. Опитах да му обясня, че няма смисъл - първо са скъпи, а второ може изобщо да не ми действат или може да ми навредят. Исках да чуя и вашето мнение. Струва ли си, има ли някакъв смисъл или всичко е изгубено?
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 50e56d67a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези хапчета са вредни. По-добре е да те запиша на фитнес и от време на време да го посещаваш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a7e2e25b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж миличка аз съм малко по-голяма от теб на 19 съм... И аз имам проблеми с теглото от може би 5 клас. При теб е бащата ти при мен беше майка ми тя ми купуваше постоянно хапчета за отслабване и може да ти кажа че НЯМА грам ефект. Аз нарочно ги пиех да и докажа че ефект наистина няма. И знаеш ли какво стана? Пари хвърляни на вятъра и пиене само на хапчета. От тези хапчета смисъл грам няма. Не ги пий най-добре.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fece593768
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Най-добре започни някакъв спорт с много движение, ходи повече пеша, прави упражнения вкъщи и яж максимално здравословно. Тогава няма да имаш нужда от хапчета за отслабване.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c590dd6151
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, здравей. Аз съм майка на малко момиченце, но като родител не разбирам поведението на татко ти. Той е зрял човек, а това което ти е казал е меко казано глупаво от страна на родител. Хапчетата не помагат. Помага да ядеш по-малко хляб, по-малко сладко, пържено. Какво е менюто ти? Как те хранят майка ти и татко ти - важно е да ядеш например ориз на фурна с пиле, задушени зеленчуци в масло, печени картофи с месо, пържоли на скара със салата, зехтин, авокадо, банани, грозде, ябълки, кисело мляко, овесени ядки, краставици, домати, марули, манджи, такива неща. Примерно пред хляб с пържени картофи е по-добре да предпочетеш ориз на фурна със салата домати и краставици. Аз например на ден на твоите години ядах на закуска овесени ядки в кисело мляко с грозде зрънца или банан или ябълка и круша, на обяд ориз и салата примерно, следобяд ябълка а на вечеря мусака и салата с авокадо и марули. Примерно меню давам. Яж сурови ядки, но не по много. Трябва да ходиш и редовно до тоалетна и да пиеш достатъчно вода. Сега напролет ще ходиш и повече, зимата е нормално да качиш 3-4 кг и да е трудно да свалиш, но на пролет всичко спада.
Обясни на родителите ти че е по-правилно да се храниш правилно, а не да пиеш хапчета.
Умно и прозорливо момиче си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5383a0c5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом баща ти ти ги предлага явно ги е проучил и не са някакъв боклук. Пробвай и разбира се ограничи яденето!

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 62616c2652
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пробвай може да помогнат хапчетата. В смисъл помагат, ако и спазваш диета. Колко са вредни не знам, но и да си “дебела” също е вредно за здравето. И аз съм дебела купувала съм хапчета, та вибро колани, та дъвки за отслабване. Сега искам да си купя “бляк лате” знам че няма да има ефект ама една частичка в мозъка ми ме човърка да пробвам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: de58eecaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 15 си бе моме! Зарежи тези програми и интернет. Заключи хладилника ако трябва. След 2-3 години и ти ще започнеш да пишеш теми от рода-" не ми се живее" или " как да остана девствена". Това наднормено тегло ще ти пречи за абсолютно всичко. Хапчета, диети и вуду чаркалаци! Това е пълна простотия. Всичко е в главата ти. Ако кажеш така ще бъде-така и ще стане. Започвай да ходиш пеш и на по дълги разстояния. Намали храната и проумей, че на готово или лесно никъде няма.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8a2d7e3f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кое е изгубено? Не може да накараш коня да пие вода насила!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 362aac1c3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако може това да се определи като бащина грижа... Ужас... Да ти купи качествена храна, уреди или най- малкото спокойствието, и увереността че ще се справиш с проблема сама без нуждата от медикаменти. Що за свят е днешния... вероятно е по- удобно... Няма да ти помогнат, има шанс да си отключиш здравословни проблеми. Щом нямаш време прекрати някои от дейностите си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7d91faa749
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По добре вместо да дадеш парите за хапчета да ги дадеш на фитнес инструктор или за уроци по плуване

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 645b3712bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хапчета не съм ползвал, но борбата с килограмите ми е позната. Общо взето, трябва да слагаш по малко гориво в колата от колкото ти трябва. Хапвай по един път на ден и намали газирани те и сладките неща. Лишаването води само до изкушение, няма да свалиш 10кг за месец, но ще имаш режим който ти позволява да хапваш каквото искаш и бавно да сваляш килограмите.

Когато включиш и физическа активност тогава килограмите падат бързо, и от там почва боя с ѝо-ѝо ефекта.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bcc932b23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много краен метод, мисля, че си прекалено малка, за да пиеш подобни хапчета. Правилното решение в твоя случай е да се консултираш с диетолог и да започнеш да спортуваш успоредно с това. Обикновено така се отслабва най-сигурно, макар и да е по-бавно - правилно хранене и много движение. Ти си на такава възраст, че не е редно да пиеш хапчета или да пробваш случайни диети намерени в интернет. Трябва да ти се обърне индивидуално внимание от специалисти, които ще могат да преценят кое ще бъде най-доброто решение точно за твоя организъм. А движението няма да ти отнема повече от 2 часа дневно, така че все ще успееш да го вместиш в програмата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e5c9f027fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От няколко години се боря с излишни килограми и съм пробвала какво ли не, вкл. разни "чудодейни" хапчета. Ами, не, за съжаление не действат! То ако ставаше толкова лесно, взимаш по 1 хапченце на ден... първо нямаше да има хора с много излишни килограми и второ 90% от фитнес инструкторите и всички диетолози щяха да са безработни! Ехххх! Замисли се, че е пълно със закръглени хора, включително сред богатите и известните. Е, щом Марая Кери, например която може да си позволи всякакви хапчета, прахчета и течности, които гарантират магическа загуба на тегло не е станала вейка, та замисли се колко са ефективни тия хапчета и дали си струва да даваш маса пари. Май не. И аз не вярвах и още не вярвам в тия глупости, ама и баба ми така, гледала някаква реклама и ми ги купила. Е, за нейно успокоение ги изпих... колкото да и докажа, че си е дала парите напразно! За това се запиши на някакъв спорт. Колкото и да си натоварена в училище, все имаш уикенди и нищо не ти пречи в неделя сутрин (едва ли тогава имаш чак толкова ангажименти) или вечер да се разходиш до залата, басейна или да потичаш в парка. Да не говорим, че спортът е полезен не само заради килограмите, но и заради здравето. Сега не го разбираш, ама с това постоянно висене пред компютрите, един ден ще има да си патим. Маса болести са свързани с застоелия начин на живот!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 854e76884a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хей, супер е че баща ти проявява загриженост - вместо хапчета за отслабване му кажи да ти поръча хранителен режим от диетолог и да помоли майка ти да се съобразява с него като готви.

При деца на твоята възраст отговорността за напълняването е изцяло в родителите, начинът, по който се храните вкъщи и хранителните навици, които са ти създали - добре е да са наясно, че те са създали ситуацията и от тях зависи да коригират храненето ти (все пак ти не се издържаш и не готвиш сама, а ядеш каквото майка ти приготви и поднесе).

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 37126fda9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря на всички за отговорите, ще се опитам да направя нещо!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker