Сериозен проблем в интимната зона!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Сериозен проблем в интимната зона!!!
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1058 пъти
Трябва ми помощ... не знам дали историята ми съвпада с категорията, която съм избрала, но поне така предполагам... момиче съм на 15, приятелят ми е на 17. Моля ви сега... За разбиране и моля пишете само полезни неща, нямам време за упреци.
... С него го направихме на скоро и използвахме презерватив, който обаче чак след това след като му се оплаках той каза, че лубриканта му може би бил заминал вече... проблема ми е следният: срамните ми устни са подпухнали, като началото на едната срамна уста, точно при върха и където се свързва с клитора е по-зачервено и по-подуто. А между двете срамни устни положението е... ужасно! Едната е зачервена покрита от вътрешната страна тук там с нещо като бяло, тъничко налепче и и самата ми срамна устни има някак си жълтеникаво по нея, но много трудно се забелязва... а другата ми срамна устна също от вътрешната страна има наредени 4... или 5 червени петънца едно над друго, които не бих определила като пъпки а по-скоро като кръгли ранички с размера на запетайка (, )... като цяло е зачервено почти на всякъде и при уриниране... не може да си представите каква болка е... плача със сълзи и на глас и стигнах до там докато съм по-малка нужда да си поливам със студена вода в същото време, защото това поне малко смекчава болката. Не мога да я измия със Lactacyd, защото дори не мога да я догосна имам чувтвото, че гори и не иска да спре... и на всичко това тече бяло течение гъсто колкото боза, но с нормален цвят... или поне месля, че е бяло течение... и последното ми оплакване са две пъпки или поне на такива изглеждат, намиращи се между краят на срамните устни и свинктера и когато ги докосна леко щипят въпросът ми е - Някой има ли представа за какво става въпрос и имал ли е същият проблем ако да как мога да се излекувам... Ще посетя гинеколог просто тези дни нямаше такъв в нашата болница и нямаше как... опитвам се баща ми да не разбира за това, защото не знам дали гинеколога няма да му каже, че вече не съм девствена... И пропуснах да кажа, че с приятелят ми сме го направили само 2 пъти, но проблемите дойдоха след вторият път а презервативът беше нов, не като първият да не знам от кога е... Моля давайте ми съвети и споделяте мнение... тук търся помощ, а не упрекване за това моля ви спестете злобата тя няма да ми помогне.
Надявам се редакторите да одобрят историята ми! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 027729e8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти самата казваш, че трябва да посетиш лекар. Може би вече си го направила. Ако лекарят не познава родителите ти или не те изпратил при него общопрактикуващ лекар (GP), който обслужва семейството ти, това няма да достигне до баща ти. Помоли приятелят ти или някой друг да те придружи, така ще ти е по-лесно. А може да споделиш и с родителите си - не си извършила престъпление. Иначе има едни продукти, които съдържат екстракт от семена на грейпфрут. Срещат се като биоцитрин, цитросепт и др. Разтвор от чаша вода и 5-10 капки. Поливаш се с този разтвор и може да те облекчи и да излекува болното място. На мен ми е помагал такъв разтвор за кожата на пениса. Зимата по някаква причина много лесно подпухва и се нацепва. Доста е болезнено. Потапяне за 5-10 минути в такъв разтвор ми помага. Разбира се не съм професионалист и не ти гарантирам, че това е решението за теб. Иначе, ако те интересува може да потърсиш информация за тези продукти.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c482b9373d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се самолекувай! Това не звучи като просто да си претъркана, ами като да те е заразил с някаква инфекция. Иди на гинеколог, ако трябва и през личния лекар, за да не плащаш - нямат право да съобщават на родителите ти, спокойно, но лечение е наложително. Като няма във вашата поликлиника гинеколог иди в съседния квартал, лудост е да чакаш и да се мъчиш при тези остри оплаквания.
Може да се наложи и да се консултираш с дерматолог.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 915c05be8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да е някаква алергична реакция от съставките на лубриканта... когато се излекуваш, вземете нов и гледайте да е колкото се може по обикновен

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6e71375bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иди в 29 ДКЦ в София, в бившия квартал Емил Марков се намира поликлиниката. Там има кожно венерически диспансер, най-добрите лекари работят там, които са и с много опит. Няма нищо срамно да отидеш и да се прегледаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker