Нещо сериозно се обърка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Нещо сериозно се обърка...
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1074 пъти
Здравейте, преди около 3 месеца козметичката, при която ходя, ми съобщи че веднъж месечно ще наема машина за лазерна епилация. Тогава бях твърдо решенеа, че не желая да се подлагам на такъв тип процедури, тъй като зоната на подмишниците ( с която ми предлагаха да започнем ) не представляваше някакъв проблем при обезкосмяване за мен. Да, обаче под непрекъснатия натиска на майка ми и козметичката си казах “ Какво пък толкова, най много да остана без косми под мишниците “. Направихме първата процедура и въпреки, че ми беше казано единствено и само да се бръсна, малко след като порастнаха косъмчетата не издържах и ги дръпнах с епилатора. Няколко седмици след това космите ми още не бях порастнали и реших, че ефект от процедурата има. Следващия месец отидох пак на процедура, но този път имах не леки болки от едната страна. Цял ден бях навън и нямах възможност да погледна какво се случва, но предполагах, че съм получила някакво изгаряне. Вкъщи нищо не видях, освен някаква странна пъпка на лявата подмишница. Не й обърнах внимание. Този месец, беше третата ми процедура с така наречение диоден лазер и след нея усетих тежест в третираната област ( подмишници ). Тази тежест, придружена с леки болки отмина, а когато се прибрах видях че имам и червени пъпчици. Нямам обяснение от какво са, дали от раздразнения, тъй като ден преди това се обръснах ( както трябва ) или от не добре почистен лазер, нямам идея. Същата вечер обаче, нещата станаха малко по сериозни. През ноща усетих силни болки отново в лявата подмишница. Болките не знам как да опиша, бяха продължителни и ги усещам, като изтръпване, но не толкова силно и агресивно. Цяла нощ имах болки, опипвах си ръката, гърдите, подмишниците и не усетих да има нещо странно, но чувствам че нещо не е наред. Страхувам се да не би да е тумор или нещо сериозно и не знам какво да правя. Моля за съвет и някакво мнение от по опитните с такъв тип процедури? ! Нясно съм с моите грешки, а именно това че отивам при човек, който не е дерматолог за извършването на такъв тип процедура. Това е моя грешка, знам, но станалото станало вече. Не съм се излагала на слънце, не ходя на солариум, казвам го защото до колкото знам това са единствените условия при процедурата, а именно да не се излагаш на пряка слънчева светлина. Кажете какво мислите, имат ли връзка тези червени пъпчици и странната пъпка, която вече 2 месеца не изчезва, ами тези болки/изтръпване? Много съм притеснена и наистина съжалявам, че изобщо се навих да пробвам такова нещо, тъй като има вероятност последствията от едно глупаво решение, да бъдат сериозни, както винаги!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 852d23db90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иди на лекар.
Аз правя цели крака с диоден лазер, но да чукам на дърво не съм имала такива проблеми.
Преди махала ли си ги с епилатор? Аз веснъж съм пробвала и получих подуване на жлезите.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6aac88d249
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди на дерматолог. Явно се касае за някаква реакция от процедурата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker