Дали не е някаква инфекция? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121448)
 Любов и изневяра (29771)
 Секс и интимност (14395)
 Тинейджърски (21910)
 Семейство (6484)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4710)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18591)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Дали не е някаква инфекция?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1347 пъти
Здравейте момиче съм на 19 и никога не съм била на гинеколог и съм все още девствена. Къпя се всеки ден. Там долу не използвам някакви интимни препарати просто се мия с вода и сапун като го измивам много хубаво и всичко е наред. Като цяло спазвам много добра лична хигиена на цялото тяло. И веднага 10-15 минути след това като се разкрача малко повече или просто така като си седя понякога започва да излиза неприятна (понякога не много силна) миризма оттам, понякога (често се случва) е придружена с изпотяване там долу, което още повече подсилва миризмата. Та въпроса ми е дали е възможно инфекция? И какво бихте ми препоръчали?
П. С. цикълът ми вече от 1 година идва през три месеца например идва януари, февруари и март например на 15то число (както си трябва на датата всичко точно) и после април не дойде, а май дойде на 25ти като преди това 2 седмици ме боли и корема и кръста страшно много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 89d2ceb26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам същия проблем. Също си къпя редовно, но пак тази миризма. Имам бяло течение от както се помня. Най ще ме е срам като почна да водя полов живот.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8fa37045ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С какъв сапун се миеш? По принцип, не е хубаво със сапун, тъй като са агресивни, а там зоната е деликатна и не се препоръчват. Ако има неприятна миризма, най- вероятно, ще е инфекция. Но ако се потиш в нея област, може и от това да е. Това с цикъла обаче.. На 19 си и би трябвало да идва редовно. Е, има и изключения, ноо не знам. На твое място бих посетила гинеколог.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6cf12f4218
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В тази област не е добре да се миеш със сапун, освен ако не е някакъв интимен и дори с тях не е добре да се прекалява. Влагалището си има различно рН от това на кожата на тялото, следователно като ползваш този сапун се нарушава естествената флора на влагалището. По принцип то си има самоочистваща функция и при добра лична хигиена не е необходимо абсолютно всеки оът да ползваш такива препарати - дори бебешки. Бебешките също не са особено подходящи, защото пък на бебенцето рН-то също е различно от нашето.
Не носи бельо от синтетични материи-взимай си някакви бикини от памук, избягвай дантела или твърде стегнато бельо.
След баня подсушавай много старателно, за да не остава влага, защото при такива условия се размножават иначе добрите бактерии.
Нормално е по принцип да си имаме някаква миризма, може и само ти да си я усещаш и да си мислиш, че е гадна.
Ако пък все пак те притеснява, а и е добре по принцип, нищо че си девствена, просто иди на преглед.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7ec0f36695
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Кажи веднага на майка си или на личния лекар, тези неща нито са за смях, нито са срамни. Човешко е, лекаря ще прецени какво ти има и дали за гинеголог. Възможно е да е някаква болест, да.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 11ca5446b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Отиди на лекар. Миризмата може да е признак на инфекция, така е, но нередовният цикъл обикновено не е хубав симптом. Много е възможно двете неща да са свързани помежду си. Прегледай се.
Между другото, не е хубаво да се миеш с обикновен сапун, защото може да се наруши pH-то. Има интимни сапуни, които са специално пригодени за тази зона и не струват милиони. Някои лекари препоръчват измиване само с вода, а други препоръчват интимни сапуни, но никой не е за обикновените сапуни.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3a5bfab356
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Казах, на майка ми за цикъла и тя се притеснява и вижда, че съм притеснена и нищо. Имаме съмнение, че може да имам проблем с щитовидната жлеза, защото и тя има и при мен се наблюдават някой симптоми като двойната гуша (която преди нямах) и потенето през зимата... на хората им е студено, а аз се пита не е нормално... както и това че съм висока 175 и тежа 85-87 кг... вярно от рода на баща ми са едри хора с доста тежък кокал, но не е нормално аз от 1 година даже ако не и повече съм спряла вредните неща и спортувам в къщи упражнения по 2 пъти на ден аеробика и аз вместо да отслабвам, аз качвам... обаче все отлага да ме заведе на ендокринолог и един път уж ми вика на следващия ми преглед ще те взема с мен и какво не ме като си измисли няква тъпо оправдание.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker