Въшки!!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Въшки!!!!
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 990 пъти
Здравейте! Пише ви едно 13 годишно момиче със следния проблем-въшките. Хванах ги преди няколко месеца от едно момиче и от тогава започнахме цялото семейство борбата с тези гадини. Първо използвахме Виприн, върши работа, пощехме се, но отново се появиха. След това решихме да похарчим малко повече пари и купихме Паранит спрей. Беше много мазен, но и той вършеше работа. Е, отново прихванахме въшки. Сега не знаем какво да правим. За рецептата газ, мас и оцет не ми казвайте, майка ми не иска. Моля ви, помогнете ми! И ви моля да ми кажете спрей, с който да си пръскаме косите преди училище, който отблъсква въшките.
П. С. Скоро трябва да отида на фризьор, за да ми скъсят гъстата коса, защото сега ми е много дълга и така не се харесвам. А и с по-дългите коси по-лесно се хващат въшки (не че и с късите не се хващат). Даже госпожата ни по химия ни каза да си връзваме косите, защото цялото училище е пламнало във въшки. Е, аз как ще си връзвам косата щом ми е пълна с въшки и гниди? Благодаря, ако сте прочели историята ми и ако ми отговорите в коментарите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 1e5a17d6a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, даже и като Слави Трифонов да се обръснете всичките, не почнете ли да поддържате лична хигиена и да си миете косите, въшките няма да си тръгнат. И за препарат, който да ги отблъсква пробвай Hedryn protect & Go ако още го продават. Айде почнете да поддържате хигиена бе, хора. Аман от мундари в тоя свят.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2b2904edc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм съгласна с номер 1. Нямат общо с хигиената. Човек може да се къпе всеки ден и пак ще ги хване! Даже повечето са на мнение, че въшките ходят по чисто. И аз съм минала по този път и знам за каква напаст става на въпрос! Трябва много да се внимава на публични места и да нямаш непосредствен допир с другите. Може и от градски транспорт да се прихванат. Все пак всякакви заразни индивиди сядат. Предлагам ти паразидоуз експрес. Само то ни отърва от тази сган! След процедурата не е зле освен прането, но и да се замине за няколко дена някъде, защото така със сигурност няма да се лепне някоя оцеляла въшка или гнида, тъй като може на всяко едно място в дома да има жива, а без контакт с главата умират за дни. При нас нещата съвпаднаха и това ни помогна.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 48faa3bb0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1, много глупав коментар, който може само да обиди момичето и няма нищо вярно в него! Абсолютно невярно твърдението, че въшките са от липса на хигиена. За бълхите е различно вече, там наистина се явяват от липса на хигиена. Едно време, като бях ученик в даскалото се продаваха въшки на бройка, за да може да те освободят от училище. След това колкото искаш се къпи без препарат няма да си тръгнат. Та не е въпроса до хигиена, просто момичето ги е закачила от някой и после наистина трудно се махат, но с препарати е възможно

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker