Проблем с стомаха ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с стомаха ми
преди: 5 години, 4 дни, прочетена 996 пъти
Здрвейте миналата седмица бях с разстроен стомах и ме болеше при което ходих малко повече по голяма нужда това беше в петък миналата седмица и от тогава до сега вече станаха 8 дена не съм ходила по голяма нужда повече и дори и не ми се ходи, сутрин като стана ме боли малко корема и след 10 минути някъде ми минава, когато закуся ме свива малко корема но като отида до тоалетна нищо не става, попринцип си ходя нередовно винаги през два дена някъде. Някой казват че ако не ходиш по голяма нужда редовно може да ти стане нещо а на мен нищо не ми е ставало само дето малко ми се подува стомаха и се чудя дали това дето не ходя редовно е нещо от самия ми организъм. Ходила съм на лекар много пъти затова и са ми предписвали дуфалак но не мога постоянно с него да карам. Единствения ми проблем при нередовното ми ходене е че ми става някак тежко на стомаха и не е много приятно и въпросът ми към вас е какво да правя за да започна да ходя редовно, и моля без съвети за лекар защото това не ми помогна изобщо явно трябва да променя начина си на хранене. Не ям много плодове и не приемам много вода, сутрин попринцип ям някаква закуска и после ям към 4 часът някъде като се прибера от училище. Понякога се случва да ходя примерно 3 дена подред редовно до тоалетна и тогава не изпитвам никаква тежест в корема и не ме боли. Искам също да попитам на какво се дължи болката ми в корема всяка сутрин. Ако някой от вас е имал същия проблем да сподели как се е възстановил, много ще съм ви благодарна наистина :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 дни
hash: 7dfe4b8640
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пий зелен чай всеки ден за подобряване на метаболизма.

 
  ...
преди: 5 години, 1 ден
hash: 2a263bf475
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много е вероятно да развиеш чревна непроходимост, моля, посети лекар още щом прочетеш това! Да не ходиш до тоалетната по голяма нужда на 8 дни сигнализира за проблем, може би трябва да промениш начина си на живот и НАЙ-ВЕЧЕ на хранене.

Д-р Б

 
  ...
преди: 5 години, 20 часа
hash: 5c118cd31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Проблемът е пряко свързан с начина, по-който се храниш и няма как да го повлияеш без да промениш храненето. Обезводнена си и наблягаш на тестените изделия, което допълнително те запича - като се изтегли водата от червата вътре всичко става като бетон. Aко не предприемеш нещо, ще си докараш хроничен проблем.
Важно е сутрин на гладно ПРЕДИ закуска и преди първото кафе да изпиваш поне 0, 5-0, 75 литра вода, а в рамките на деня да достигаш 2л като минимум. Ще трябва да свикнеш да си носиш с теб бутилка вода на училище. Пробвай да замениш тестената закуска или сандвича сутрин с овесени ядки, на вечеря също избягвай да ядеш хляб. Aко не обичаш плодове, то наблегни поне на зеленчуците.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker