Кошмарът - да живееш под психично болни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кошмарът - да живееш под психично болни
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1700 пъти
От няколко години имам проблем със съседите отгоре.
Жена, безработна и алкохоличка и детето й на около 14 години постоянно създават проблеми.
Жената се напива с някакъв луд до след полунощ, викат, трошат, блъскат. Детето е бавно развиващо се, всяко движение му е придружено с трясък и никъде не излиза, само на училище дето го пращат, за да не им е на главата.
4 пъти са идвали от Полицията, давахме сигнал и за социалните и никакъв резултат - всъщност резултатът е, че се озлобиха към нас и често и нарочно ни безпокоят и ни тормозят.
Всяка нощ не можем да спим от хипер активното поведение на това дете. Тази жена парадира със състоянието му, а всъщност тя го превърна в такъв идиот.
Съдействие от полиция и съседи почти никакво.
Главата ми пулсира от трясъците, които произвеждат тези неадекватни отгоре. Да се наспя не мога, те си лягат след полунощ, дори и през нощта стават до тоалетна и ме събуждат с трясъци.
Кошмар е. Простотия.
Моля Ви, ако някой има подобен проблем или знае в закона дали се защитава здравето на нормалните хора, нека сподели. Защо такива инвалиди и ненормални трябва да бъдат толерирани и законът да е на тяхна страна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 07e8556748
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не отговорям на твоя въпрос, за което се извинявам и моля отговорът ми да бъде публикуван. Та, в дрогериите има едни много хубави цветни тапи за уши, знам че не решават проблема, но поне ще успеете да спите докато намерите по-добро решение.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fc30105caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно на такива инвалиди и идиоти полицията не им прави проблем. И аз незнам защо. Попринцип ако се обадиш на полицията за втори път в рамките на 24 часа и подаваш оплаквания са длъжни да ги арестуват.
М 20

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 95d4b96d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имате си домоуправител. Той е длъжен да се грижи за реда и може да им направи забележка и предупреждение, че ако не спазват цивилизовано поведение, можете да ги изгоните от жилището им. При решение на общото събрание, живущите могат да прогонят живеещи които не спазват правилата на мнозинството. На общо събрание трябва да си изясните правилата и всички да ги спазват!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1a224d8c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 3 - ще те изгонят от твоето си жилище, знаеш ли кога - никога. Това, че има някакви разпоредби нищо не значи, такъв прецедент не съм чул да има.
Иначе нищо не можеш да направиш, да.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: cba0b09fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прочетете Закона за етажната собственост

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4f06c923b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ох, при мен положението е същото... Не знам дали е същата ситуацията, но се чуват истеричните крясъци на някаква жена, детето не спира да крещи, да блъска, абе всичко се чува. То това е минуса да живееш в апартамент. Хубавото при мен е, че съм на квартира и даже я напускам след една седмица, но каква е гаранцията, че няма да попадна отново на подобни съседи...
Съгласна съм с номер 3. Говори с домоуправителя, ако сте на квартира я сменете, ако е ваше жилището, вземете мерки. Не се примирявайте, знам какво е да се живее с шумни съседи, било то крясъци, силна музика, постоянни ремонти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 95eb589633
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Благодаря Ви! За съжаление и домоуправителят и районния квартален, полицаите, съседите - никой не можа да ги въдвори. Те не разбират, не знаят, че най-малкото трябва да се извинят. искам да се боря срещу това, но се чувствме безсилна. Под наем ако бяхме - добре, ама не сме.
Нито ги глобиха, нито наказание, от входа да ги изселят пак не става, има един куп майки, в подобно положение, като на тази и ще се намерят да я подкрепят.
Ако те не се избият или не ги изгонят за неплатени сметки, кредити, друго решение не виждам.. дано не направят и някоя беля, като пожар или нещо друго, такива простаци са.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 91de5d4bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пише го в закона за етажната собственост. Наистина не сме чували за такъв прецедент да изгонят собственик от домът му, но го пише в закона. Остават два варианта. Да платиш хонорара на адвокат за консултация или да продадете апартамента. Имах подобен комшия под мен. Нарко дилър. Лежа в затвора. И като излезе купони, оргии танцуващи "бамбини"с токчета върху теракот. всяка вечер около 23. 00-01. 00 виках полиция. Държаха се с него като със стар приятел. Намаляха за момент и ксто тръгне полицая, давай пак. Около 02. 00 ч. завършваше с викове и крясъци на страсна избранница. Чуваше се всичко с най дребни подробности. Той е точно копие на един от тримата глупаци как го взеха за спасител по морето не знам. На втората година се върна с една украинка. Голям зор видяхме докато забременее. Тя е същата олелия като него. Пие с литрите всяка вечер. Крещи на руски. Роди се детето а тя не спря да врещи. Няколко пъти виках полицаите понеже детето се дереше с часове. Никой не обръщаше внимание, че това дете остава без дъх и глас от рев. След година пак забременявахме. Децибелите нарастнаха. Не стига това, че е шумен, безотговорен и " бабаит на входа" дойде да ми търси пари за ремонт на неговия апартамент. Понеже му избил мухъл по стените и тавана, обвини мен, че като съм махнал винкела от терасата и съм усвоил с итонг, водата минавала през фаянсовите плочки на перваза през 20 см. итонг замазан с най доброто лепило и от там се прецеждала водата през 3 см. мозайка замазка на плочата, плоча и замазка на неговия таван. Извика ми медиатор. Да ни помирял мирно и тихо без съд. Медиатора ме изслуша. Обясних пластовете и чак му стана неудобно, че се е заел с този глупак. От там тръгна с домоуправителя да търси начин да му платя ремонта. Фугите на плочките! Заедно с домоуправителя ги замазах с полиуретанов уплътнител. Допълнително изпръсках един флакон с тефлонов спрей. Когато вали много рядко мокри плочките. Но въпреки всичко, направих и това пред очите на домоуправителя. Пред него ливнах чаша вода да види къде отива водата. Останаха 5-6 капки. Казах на домоуправителя, ако още веднъж го занимае с тези простотии да ми каже само за да заведа дело за психически тормоз.
Аз се отплеснах с моите комшии, но това е моя съвет. Прочети закона за етажното право и се консултирай с адвокат. Иначе трябва да продавате.
Дядо Тошо

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 664a635970
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На практика, междусъседските отношения са оставени на произвола на съдбата. По закон е направено съседите сами да си решават проблемите, което е идиотщина. Държавата трябва да поеме грижата за етажните собствености и конфликтните ситуации между съседите. Ето и сега, докато го пиша това в 2 и половина през нощта, някакъв идиот се е раздумкал с тъпан в централната част на Пловдив.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7a2a6ccc61
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При подобен случай нашият вход събра подписка - почти всички подписаха обаче и въпросните съседи наистина напуснаха, домоуправителят го организира, не съм се интересувала от подробности. Така че има и такива случаи, но доколкото разбирам, при вас трудно ще съберете подписите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker