Осъзнавам го, но не мога да се справя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Осъзнавам го, но не мога да се справя...
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1216 пъти
Здравейте! Момиче съм на 19г. и осъзнавам, че имам доста сериозен проблем.
Бях на 14г., когато започна всичко. Бях 84кг и всеки ми се подиграваше, защото бях доста по-пълна от останалите. Пробвах различни диети, спорт, но нищо не помагаше. Тогава реших, че няма да докосна храна и спрях да се храня и ефект имаше. Но след като вече корема започваше да “стърже” и бях адски гладна, хапвах малко и след това си бърках в гърлото и всичко отиваше в тоалетната. След първия път, започна да ми харесва, защото свалях килограми и в същото време си похапвах любимите неща.
Всеки път, когато хапнех, дори и хапка, отовах в тоалетна бърках в гърлото си и тя излизаше. След това се поглеждах в огледалото, виждах насълзените си очи от напъванията, а след това лягах с чувство за вина.
Въпреки че осъзнавам грешката си, аз все още продължавам и не мога да спра. Вманиячена съм на тема отслабване и го постигам чрез този т.н цикъл - ядене, повръщане, чувство за вина. Моля ако някой знае как мога да си помогна в тая ситуация или поне да успея да спра, ще съм много благодарна. Вече съм свалила 25кг по този начин и усещам как тялото ми губи своята красота.
Благодаря Ви!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0865a7e4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вместо да правиш тези глупости, по-добре започни да се храниш здравословно. Намери си подходяща диета и я спазвай. Осъзнаваш ли, че ти не получаваш нищо от витамините и другите ценни хранителни вещества, от които организма ти се нуждае? Сега само измъчваш тялото си и не се знае какви болести и дори безплодие може да си докараш.
Сега е лято. Щом искаш да влезеш във форма, хапвай повече салати, таратор, миш-маш, наблегни на зеленчуци и плодове. Ограничи сладкото и тестеното и спокойно ще можеш да ядеш и да отслабваш. Освен това е хубаво да започнеш някакъв спорт, дори да са домашни упражнения, за да стегнеш мускулите си. Вземи си гирички и постелка за упражнения. Карай колело, ходи на плуване, разхождай се. Тренирай по малко всеки ден и резултатите няма да закъснеят.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: c792ed7702
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо отиди на психолог абсолютно задължително, после си направи тест кой храни как ти влият, посети диетолог и почвай да ходиш на фитнес със треньор(ка)

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 9343f70689
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имаш много сериозен проблем, момиче. Посети психолог, защото това може да доведе до края ти!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 7ad70e3c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моля те, спри! Потърси лекарска помощ или кажи на родител. Развиваш булимия тежко хранително разстройств, което води до анорексия!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 12ac4fd9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Аз бях същата като теб. След като вече си осъзнала грешката си и си решила да спреш е нужно да започнеш лечението си - посети психолог. Той най-добре ще ти даде точния съвет. Аз ходих около година и половина и в момента се чувствам отлично- просто тялото ми е пълно с енергия и не ми пука за едно две килца, като знам какво съм изживяла. Пожелавам ти и ти да усетиш това чувство. Успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f288a473ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Свалила си килограмите. Браво! Аз ще ти го кажа. Сега направи една комбинация спорт - диета. Експериментирай и с двете, бъди активна, прави много секс. Чух, че помага много за тънка талия. Не допускай да върнеш повече от 5 кила. 2 път килограми се свалят много по-трудно. Нека това повръщане не ти опорочава младежките години. Нека не се превръща в хронично болестно състояние. Успех и Късмет.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker