Ужасните ми пъпки и кожа :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ужасните ми пъпки и кожа :(
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 850 пъти
Здравейте, момче на 19 съм и се чувствам като продукт от Чернобил, ''бъгнат'' съм по цялото тяло, мразя кожата и тялото си и искам да ги изтръгна и да се събудя с ново тяло... искам да ви попитам за 2 от моите дефекти, и двата са свързани със странни пъпки на различни места от тялото... ще започна с тези, които ми излизат по ръцете. По целите ръце с изключение на дланите имам супер малки пъпчици, които съм забелязал че стават доста по-видими и като че ли се зачервяват на слънчева светлина, особено лятото. Точно като обрив изглеждат и не са от 1-2 седмици, помня ги сигурно от 5 години вече... дали е алергия някаква, дали е резултат от бръснене, малко вероятно защото съм ги виждал след бръснене и със самобръсначка, и с машинка, и веднъж с тези кремове, които изгарят космите... какво да пробвам? И сега за по-срамния ми проблем, който е главната причина да съм още девствен и адски комплексиран... по пениса, по цялата кожа освен главичката имам малки бели пъпчици, които стават още по-видими при ерекция... ужасно е и знам, че ще ми кажете да отида на венеролог, но просто не мога да си го представя, аз изпитвам ужас от контакт с хора (антисоциален съм), нямам представа как ще отида при някой, било то доктор и ще му кажа за този мой проблем и след това ще трябва да се събуя. Този проблем също не е вчерашен, от много месеци насам е така... четох всякаквъ варианти в интернет, които ме наплашиха още повече, папиломи, брадавици т. н, това нещо ме спря от първия ми секс преди 2 седмици с момиче доста над моето ниво, но просто не можех да и причиня това нещо, което може и да е преносимо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4f069897a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За ситните пъпчици по ръцете - погледни в интернет "кератоза пиларис". Аз имам такива по ръцете и краката откакто съм влязла в пубертета, а сега съм на 20. Мисля, че се оправят с подходящите хапчета, но трябва да се консултираш с кожен лекар, та да каже със сигурност.
За интимните пъпчици, най-добре отиди да се прегледаш, за да не се окаже нещо сериозно. Срам, не срам, на хората това им е работата. Всеки ден гледат интимни части. Мен също ме беше срам да отида на гинеколог, но все пак здравето ми е по-важно, а и лекарят няма да те помни вечно.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: efbf82b55e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти ходи ли на лекар? От къде си? Сподели града за да те насочи някой към добър лекар. Ти не търсиш решение а проблем. Реши го де. Другият момент е храната, прочети доста хо темата. Определени храни влошават кожните проблеми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker