Имате ли подобен проблем ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Имате ли подобен проблем ?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 950 пъти
Здравейте. Жена на 24 години съм и имам проблем който ще споделя и искам да знам дали вие сте иматели или имате такъв проблем и как сте го решили. Значи до 15 годишна лятото ходех винаги с маратонки, а нагоре с къси панталони и тениска. Така се харесвах. Като станах на 16 вече започнах да нося сандали които са равни, понякога с платформа като съм с рокля, но до ден днешен, аз не мога да нося сандали. Всяко лято става проблем който е еднакъв. От скоро се стопли и започнах да излизам със сандали и повървя примерно половин час разходка и отдолу на пръстите страшни мазоли се получава, претъркване, боли ме, стига се чак до късане на кожа и кръв, което не е приятно. Пробвах да си мажа с крем краката, за да не се претъркват нещо, пробвах с различни типове и материи сандали, но няма решение. Сега пак ходя седмица с маратонки, за да мога един ден да сложа сандали и после пак така. Не мога винаги да съм с отворени крака, самите ми крака не го приемат. Неприятното е, че дори на морето ми се налага да вървя до плажа със сандали или до басейна. С джапанките става същото и се налага да ходя на пети. Никак не е удобно да ходя по пясъка с маратонки. Как да реша този проблем и вие имали ли сте го и според вас на какво се дължи? Темата е напълно сериозна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 163b17b236
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че съм имала подобен проблем. Не познавам жена, която да не се е оплаквала от същото поне веднъж през живота си. Обикновено причината е, че подметката им е по-тънка, твърда и равна, докато маратонки, кецове и други са с малко по-солидна подметка и мека стелка. Краката ти усещат разликата. Цяла зима си била с чорапи и обута в обувки с гайфери, а после изведнъж боса с ниски и равни сандали, твърда подметка. Аз постепенно минавам към сандалите. Първо ги обувам само за малко, да отида до магазина или да се разходя в квартала. После започвам да ги нося на малко по-големи разстояния. Накрая крака ми свиква, сандалите се "отпускат" и нямам проблеми с мазоли. Най-много да се появи някоя пришка, но слагам лепенка и забравям. Избирай си сандали, които се усещат по-меки от крака ти и не се хвърляй изведнъж да ходиш на големи разстояния. Дори да дадеш някой лев повече, пак е по-добре отколкото да имаш мазоли, пришки и да се измъчваш.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0184461050
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С лепенки и силиконови подложки, има ги по магазините за обувки. След 1, 2 седмици краката ми свикват и шляпам със сандали цяло лято. Нормално е, зимата с меките чорапки се изнежват стъпалата.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6f9914785d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Купувай си само качествени обувки, от естествена кожа, хастарът отвътре също.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 80a0bca2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Когато мъжете са били на война или са починали, а жените е трябвало да изорат сами нивата, сандали ли са носили или маратонки?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker