Гола при козметик?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Гола при козметик?!?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 1587 пъти
Здравейте! Момиче на 13 години съм. От известно време си обезкосмявам ръцете и подмишниците с епилатор, реших да пробвам и на краката(все пак е лято, а до миналата година използвах крем депилатор или самобръсначка), но се оказа че е адска болка. Опитвах се няколко пъти, но изобщо не мога да издържа на болката и затова си поръчах една кола маска(Wonder Wax), но за жалост тя изобщо не премахва косъмчетата. Вече е юли месец и искам да нося къси панталони, както другите, но не мога. Обмислям да отида на козметик, но много се притеснявам поради факта, че там трябва да се съблека от кръста надолу, а аз не си обезкосмявам триъгълника все още и съответно имам и доста косъмчета там. Няколко пъти си бръснах бикини линията, но когато отида на козметик се притеснявам за останалите косми, които са доста дълги и ще ме е много срам. Аз съм много окосмена и имам косми навсякъде(не всички се забелязват чак толкова много). Имам косми дори и по гърдите, гърба и лицето. И все пак ще трабва ли, когато отида на козметик да се разкрачвам, за да премахнат и косъмчетата от вътрешната страна на краката(вероятно ще трябва, но все пак)? Много сйм притеснена и искам по-скоро да си махна космите по краката, така че моля ви ако можете напишете в коментарите как става самата процедура при козметик. Извинявам се ако всичко, което написах е малко объркано, но наистина ме е много срам. Аз попринцип съм сръмежлива.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: f938c9c7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - за да си обезкосмиш краката не е нужно да си събуваш и гащите. Избери някой близо до домът ти и отиди по къси панталони. Второ - тези хора какво ли не са виждали, едни косми на триъгълника хич няма да ги впечатля. Обезкосмяването на интимната зона е личен избор. Все едно да те е срам от гинеколог. И един съвет по женски - обезкосмявай се само до коленете, защото иначе те чака цял живот скубане на цели крака. Никога не съм си обезкосмявла бедрата и ръцете, за това косъмчетата (то не са и косъмчета, а По-скоро мъх) си останаха руси и незабележими и сега не ми отнема по 2 часа да се епилирам - крака, подмишници и готово. А за краката - и мен адски ме болеше в началото, но с времето се свиква и вече почти нищо не усещам.
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f29dbe4f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти се изправи косата, ако знеш какви неща виждат козметичките всеки ден - подкожни косми, пъпки, черни точки, гной, себум, телеса, сигурно ходят и не особено чистоплътни клиенти. Изобщо няма да ѝ направят впечатление точно твоите косми. Ако толкова се притесняваш, може да си сложиш дамски боксерки, които прикриват малко повече от бикините. Няма кой знае колко чекнене, ще трябва да си повдигнеш краката леко, за да мине от вътрешната страна. При моята не съм си сваляла гащите чак.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1f0fa7dac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има фотоепилатори на пазара, но при всеки ефекта бил различен. Иначе мокро бръснене за крака, подмишници не би следвало да е проблем, обаче бързо порастват отново. Лазерна епилация също е вариант

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 672a78357d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма от какво да се притесняваш. От личен опит те съветвам да започнеш да си правиш и кола маска на триъгълника. След години косъма изтънява и стават все по-редки. Аз от години си правя кола маска в интимната зона и кожата след това ми е много мека, но ме е яд за тийнейджърските години, в които съм се бръснала, но не е имало кой да ми даде съвет. Не се притеснявай всички имат косми. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker