Гастрит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Гастрит
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 953 пъти
Здравейте, има много теми за гастрита, но не намерих, това което търся. Вече 4 години имам хроничен гастрит. Ходих при различни лекари, едни и същи лекарства ми изписват, някои помагат за няколко месеца и после пак същото. Ужасни, непоносими болки в стомаха, имам чувството, че се обръща, започвам да дишам трудно и тежко, да треперя и в повечето случаи повръщам и понякога ми олеква, понякога не. Искам да питам хора, които имат същия проблем как се хранят. Изчела съм целия интернет на български и английски и не се оправям. Преди година се хранех само със закуски, тестени неща и често и нямах проблем цяла година, освен че качих 10 килограма и това не е решение за мен. Така че ви моля, ако някой е открил златната среда между балансирано хранене и без качване на килограми да сподели как. Ядете ли зеленчуци и дразнят ли ви и колко често и какво количество от кои храни ядете и има ли значение как ги смесвате? Извинявам се много за дългата тема, просто вече не издържам и ще се радвам на съвети. Пожелавам хубав ден на всички и дано модераторите качат историята ми. Благодаря предварително и целувки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9d7c9d3468
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ядеш малко и често, не преяждаш, белиш плодове и зелнчуци, за да не се дразни стомаха, не ядеш пържено и люто, избягваш кафе и алкохол, не пиеш газирано, не ядеш бобови (леща, боб, царевица, грах), изследваш се и за онази бактерия, която може да го предизвиква, защото за нея се изписва антибиотик и диета само няма да помогне, пълно спокойствие и липса на емоционални драми. Това са основните неща, които са валидни за всички. Всеки ден кофичка кисело мляко, леки варени и печени храни, без мазнотии. Зависи дали ти е високо или ниско киселинен играе роля, но щом повръщаш най-вероятно е високо. При обостряне аз минавам няколко дни на варени моркови, страшно полезни са за гастрит, и варени картофи с малко сирене, кисело мляко също, разбира се. Спазвай бебешка диета около месец и не се стресирай, щото наистина се обостря от проблеми. Иначе всеки има някакви тригери за гастрита, при мен прясно мляко например. Включвай след бебешката диета някакви храни една по една и виж кое ти понася и кое не. Ще мине! И моят уж е хроничен, но спазвайки тия неща, изобщо не се сещам за него :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker