Не мога да заспя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не мога да заспя
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1244 пъти
Здравейте! Момиче на 17 съм, след месец правя 18. От декември имам проблем с безсънието. Появи се изведнъж. До януари-февруари някъде не можех да заспивам 3-4 нощи в седмицата. Отразяваше ми се ужасно, особено като съм ученичка. Получавах главоболия, замайване, нервен смях. Все още имам такива нощи, а минаха доста месеци. Обикновено дните преди да си легна не съм имала нещо, което да ме напрегне, напротив, много хубави дни, а после нощите броя звездите... Вярно, не съм без проблеми - притеснения за бъдещето ми ( защото скоро завършвам), раздялата с приятели и семейство, след като продължа да следвам в друг град. Възможно ли е това да ми се е отразило? Някой имал ли е такъв проблем и как се е справил? Четох сумати неща като разходка навън преди лягане, или четене на книга, или без ползване на телефон час преди лягане, но не ми помагат особено :(... Ще се радвам да коментирате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: d5a7ff2327
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мило момиче. Обикновено не пиша коментари, но за жалост по въпроса с безсънието съм доста веща. Можеш да си абсолютно убедена, че е резултат от психическо напрежение. Когато се успокоиш, нещата ще се регулират. За жалост това няма да стане за ден два, на мен са ми били нужни месеци за да си върна психическата стабилност и съня, но ще стане, нямай съмнение в това. Каквито и катаклизми да са настъпвали в живота ми през последните 3 години, винаги ме е удрялио на безсъние, световъртеж, липса на концентрация... абе ужас. Случвало ми се е да не мога да заспя 4 денонощия. Това от проблеми и натрупано напрежение. Аз съм доста отбрана от към изразяване на негативни емоции гласно и за жалост организма ми явно така реагира, като не ги изразявам по друг начин. Накрая отидох при психиатър, изписа ми някакви антидепресанти и диазепам. Пих ги около седмица две, но една приятелка ми каза да ги спирам, защото не са за мен. Послушах я, спрях ги. Отне ми месеци да си стъпя на краката, но стана. Едно ще ти кажа, ако ти сама не се вземеш в ръце, никой друг не може да ти помогне, даже и да иска. Моят съвет е, занимавай се с неща, които обичаш, срещай се с близки хора, които не те натоварват, намери си хоби и много важно - спортувай!!!! Спортът страшно много отвлича ума от негативизмите в ежедневието. Нещата ще се оправят, само ти гледай да си спокойна.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: c9a61097a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ти много! Радвам се, че си успяла да се пребориш. Даваш ми надежда, че и аз ще се справя. Аз също не изкарвам емоциите си, особено негативните... ще се опитам както каза да се отпусна и да си намеря занимание, което да ми остави удоволствие и да ме откъсне от напрегнатото ми ежедневие. Още веднъж благодаря!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker