Бяло течение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бяло течение
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 764 пъти
Здравейте, момиче съм на 16 години. Прочетох доста по въпроса, но още не съм напълно наясно дали има причина да се притеснявам. Имам бяло течение-не е много обилно, няма миризма, но не е прозрачно, а бяло. Нямам други симптоми-сърбеж, подутост, неразположение и т. н. Не съм девствена, но това течение го има от край време-промяна не съм забелязала. Ще помоля по-компетентните от мен да ми дадате съвет-има ли причина да се притеснявам от евентуална гъбична инфекция? Имате ли бяло тение? Белият цвят нормален ли е или показва проблем? Поддържам отлична хигиена, ползвам специален интимен душ гел.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8ab7c50ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иди на лекар. Може да има бактерия, може да са гъби. Със сигурност са някакви патологични микроорганизми, които ако са в сигнификантно количество излизат в изследванията. Ако не излезе, това не значи че няма изобщо. Питай лекарят да ти препоръча промивки с дамсйи душ и след това лактобацили капсули за вузстановяване на флората. Дамския душ премахва всички бктерии - и добрите и лошите, за това ти трябват лакъобацили на вагинални капсули след това. Когато има достатъчно лактобацили, те пречат на разрастването на патошогичните микроорганизми. Също си купи пробиотици за пиене. Ако наистина искаш да ти мине, трябва да започнеш нисковъглехидратна диета - без захат и почти нищо тестено, за да ограничиш разразстването на гъбата кандида. При мен тези неща имат ефект,.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 32153f3622
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мила! Аз имах бяло течение още преди Да ми дойде първият цикъл. ( тоест като бях около 12 години). Беше ме срам и не казах на никого, а там ми беше грешката. Моето беше доста обилно и с много неприятна миризма. Реших се да отида на гинеколог чак тази година, чак след като изчаках да се мине доста време от 16тият ми рожден ден. Отидох, взе ми секрет гинеколожката, изпрати го за проба и се оказа, че имам бактериална инфекция. Третира ме с антибиотик и други лекарства, но течението си остана, НО без миризма и без обилно количество. Взе ми пак проба и се оказа, че вече инфекцията е отминала. Обясни ми, че може да иваш течение и всичко да ти е наред. Щом нямаш миризма и не е обилно, мисля че всичко трябва да е добре, но не съм специалист и най-добре да се консултираш с такъв. Хубав ден!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker