Без резултат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Без резултат
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 873 пъти
Здравейте. Момиче съм и имам проблеми с цикъла си. Откакто ми е дошъл (преди 4 години) той е все нередовен. И така докато през последните две години не пиех хапчета, за да се нормализира. Отскоро спрях да пия хапчета (от юни месец), защото за сега (дано завинаги) цикъла ми идва. Не на точната дата, но важното е, че се появява. Та така.
През тези две години в пиене на хапчета аз качих килограми и тялото ми се промени. Виждах тези промени и се опитвах да не наддавам повече. Упражнения, без сладко, без тестени неща, без боклуци разни та даже и БЕЗ месо и резултат никакъв. Откакто съм пила тези хапчета качих 10 килограма и продължавам да качвам. В близките 2-3 месеца не ям сладко, хляб, тесто, картофи, ориз и всякакви такива други вредни неща за организма ми+спорт и движение и много вода. Да, но ето че отново няма ефект и даже съм наддала 2 килограма, които вече не знам как да смъкна.
Моля ви за съвет, защото вече не знам какво да правя. Искам да се променя, но не става. Пробвала съм каквото мога и без резултат (даже наддавам, пък не искам да си представям, ако ям всичко какво ще е.... ). Ще се радвам много ако ми дадете някой друг съвет или нещо ново.
Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: d7d34362d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично мисля, че е добре да посетиш ендокринолог. Възможно е да има някакъв проблем с хормоните ти.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9bd26f86cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо без месо? Сигурна ли си, че приемаш достатъчно полезни омега 3 и 6 мазнини, те пряко влияят върху хормоните?

Тренирала съм йога близо 10 години. Споменавам го защото трениращите йога момичета често са склонни да избягват именно месото и мазнините - когато орежат и общия калориен прием, а същевременно продължават да тренират здраво и да отслабват, много бързо се появяват хормонални дисбаланси, които ако не се коригират навреме, цикъла спира. В такива случаи се препоръчва да започнат да хапват редовно поне мазна риба, пиле и ядки - така в рамките на 2-3 месеца цикъла си се коригира и става редовен. При себе си също съм забелязала, че като съм започвала диета, рязко ограничаваща мазнините и успоредно с това активно тренирам, още след няколко седмици хормоните започват да играят, като при мен първите симптоми са раздразнения и възпаления на кожата на лицето, омазняване, подкожни пъпки - както при акне. Ако упорствам почва и цикъла да става нередовен. Това ми е сигнал, че нещо бъркам в храненето. Като увелича леко мазнините кожата бързо се оправя все едно не е имало проблем. Приемът на мазнини просто влияе пряко особено върху половите хормони и е много лесно да се изпадне в дисбаланс.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a97c52f54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За първи път чувам за човек, който "тренира" йога 10 години и яде месо. Очаквам да чуя скоро, и че някой спортува будизъм и яде телешки стекове.
За първи път чувам и вегетарианството да причинява хормонални проблеми. То лекува хормоналните проблеми. Така или иначе, не го рекламирам, причислявам се към лъжевегетарианците т. е. ям риба на поразия.
Основни "врагове" на хормоналния баланс са месото и соята. Но най-лошият й враг са млечните продукти, които в естеството си представят кърма от животно. Представете си как едно новородено удвоява теглото си за средно 6 месеца, приемайки единствено кърма и ще ви стане по-ясно какво прави хормонът на растежа. А сега си представете, какво прави с възрастен индивид, който отдавна е спрял да расте и да го усвоява.
Можете да прочетете за вредата от млечните продукти в интернет.
Аз бих ви препоръчала освен хормонални изследвания, да си пуснете и едни за желязо и витамин Б12.
Също да опитате да спрете млечните за някакъв период. Едни Коледни пости вършат чудеса с организма, не са измислени ей така. Всъщност са гениален хранителен режим, според който грубо казано през половината година се яде само растителна храна.
По-здрави!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker