Запушен нос без хрема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Запушен нос без хрема
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 1224 пъти
Здравейте, преди 6 месеца имах синузит и в евстахиевата ми тръба имаше гной имах и пукане в ушите, което и още го имам това пукане то така и не се оправи. Синузита го излекувах, но сега от няколко дена носа ми е запушен без да има хрема, без нищо? Вече много затруднено дишам и бих искал да ви попитам какво ли може да е преди да отида на УНГ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: a09e854223
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен алергия. Имах такова запушване на носа без хрема - лигавицата на носа е по-дебела от алергия. При мен беше към прах и животински косми.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9e2bc2ec2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно е пак синузит. И при мен е така, от няколко месеца постоянно набъбва лигавицата и не мога да дишам. Ползвам капки, защото няма как да стоя и да дишам само през устата. Те не трябвало уж да се ползват повече от 2 седмици(мъконазал), ама няма как, тия боклуци с кортикостероиди няма да ги взема повче, предния път два месеца не можах да спя, на 2 часа се будех от тях. Ако ъи изпишат, не взимай, ще си скапеш здравето, пада имунитета от тях и след няколко месеца става пак същото. Изписаха ми нагревки с инфрачервена лампа. Купих си, обаче отнема време. Трябва всеки ден да се нагряваш за месец-два ще мине. Сигурно ще ти изпишат изследвания за бактерии, но ако бактериите са в синусите като при мен и още не са слязли към носа и гърлото, нищо няма да излезе в изследвянията, дори и д имаш синузит. Съветвам те да не се връзваш на твърдения на алерголози, че си алергичен, защото на мен така ми объркаха диагнозата и ме тъпкаха един месец с лекарства, от които ми беше много зле и естествено не помогнаха. Иди първо на рентген и ако не излезе синузит, тогава обсъждайте алергия. Щом вече имаш един прекаран синизит, значи сигурно и сега имаш същото. Само нагревки с лампа помагат. Аз мисля като си отпуша носа, след няколко седмици, чрез тази лампа, която убива бактериите, да си взема и капките назик. Те уж имали някакви полезни бактерии и предитвратявали повторна поява на синнузит, обаче не съм ги пробвала до сега. Не мога да ги комбинирам с лампата, защото ще умрат и полезните бактерии. Целта ми е като се излекувам сега, да предотваратя рецидив, но не знам дали ще стане. За втори път съм със синузит, със същите оплаквания като теб и е много гадно и досадно. Иди на унг, ако трябва при повече от един и не позволвай да те тъпчат с хапчета за алергия преди да ти направят рентген. Няма жив човек по тая планета, дето да няма поне една алергия, това не значи че от алергии не може да диша. Успех, дано се разбере реалната причина.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9e2bc2ec2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер две съм, капките са нарине, не назик, объркала съм се. Но не знам дали действат, както казах.

Забравих да спомена, че трябва да следиш какво ти обостря синузита. Последния ми лекар - унг специалист, каза че може да се обостри от дим и от влажен въздух, както и от други неща. Забелязах, че като пуша ми се запушва пак носа и капките спират да действат, за това избягвам. До скоро живеех на морето и ми се обостря синузита и от влагата май. Обърни внимание на тези неща и стой далече и от мухъл.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 48068684a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само ще ви кажа, дрън, дрън, дрън. Добре дошъл в клуба!!! От 2015 съм така, напълно здрав съм без алергии и тнт.. След 2 операции съм. Това не се оправя. Пробвал съм абсолютно всичко! Само докато се движиш носът ти ще е отпушен! Всяка сутрин половината ми нос е запушен както и през деня!! Ноздрите се сменят! Няма оправия това нещо. Никой лекар няма да ти каже причина ако ще да е професор академик. Нямам крива преграда според лекарите съм супер!! Ще ти кажа нещо надявай се да си мине един ден само. Досега не знам никой да се е оправил от хронично запушен нос...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker