Подуто тяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Подуто тяло
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 1174 пъти
Здравейте. От 3-4 месеца забелязвам, че тялото ми е адски подуто. Имам отоци в краката, прасците си ги усещам как всеки момент може да се пръснат, а корема ми е подут все едно съм бременна в 5-ия месец. Всичко това е задържане на вода в тялото. Това е един от факторите да кача и тегло. Пия над 2 литра на ден вода и няма ефект. Разхождам се всеки ден, правя тренировки, когато ми остане време, за да изкарам тази вода от мен, която се задържа. Намалила съм примера на въглехидрати, сол, тесто. Но всичко това няма ефект.
Пускала съм си кръвни изследвания и урина и всичко беше наред. Сега ще си пускам хоромнални (от женските) та да видим. (Всичко това според мен се дължи на това, че близо 2 години пих хапчета за нормализиране на цикъла). Качила съм 10 килограма и не мога да смъкна. (Сладкото ми е голям проблем, но също съм го спирала с големи мъки като съм го замествала с черен шоколад или мед). Не знам какво да правя за да спре това подуване навсякъде.
Ако ми препоръчате някоя диета, как да пречистим тялото с от токсини или някакви методи от личен опит ще се радвам.
П. п: Мисля да направя диетата на Ваня Червенкова, защото уж "пречиствала организма", но после 99% ще се върне всичко загубено. Та така. Ще съм много доволна, ало ми помогнете и дадете съветите си.
Благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 3704f5c88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно защо си помисли, че подуването е от задържане на вода, а не обикновенно натрупване на мазнини? Защо си помисли, че от замяната на сладкото с черен шоколад или мед се пълнее по малко?
За да има сваляне на килограми човек трябва да харчи повече калории от колкото приема, това е закона.
Съветът ми е просто една седмица да записваш какво и колко си приела, както и точното количество вода, ако трябва напиши го тук заедно с възрастта си и точното си тегло, Примерно палачинка с мед и банан, пакет солети, две блокчета черен шоколад, чаша безалкохолно, капи кайсия, чай с две бучки захар, чаша вода, и т. н. Така ще можеш сама или с наша помощ, да прецениш колко всъщност калории приемаш. Ако опишеш с подробности и физическата си активност, разходка колко км за колко часа, какви тренировки колко време, може да се изчисли и разхода на енергия и да намериш своя баланс, така че хем да не спазваш диети ограничаващи важни за тялото ти елементи хем да направим така че да ядеш любими неща, но в количества според физическата ти активност, за да губиш тегло.
Иначе не мисля, че от диетата на Ваня Червенкова, ще се почувастваш по добре, надявам се да си чела негативите й, приема на само един продукт два поредни дни само лишава тялото от разнообразно хранене, да не говорим за двата последни дни с кисело мялко. Да то млякото е полезно, но два дни по 3-4 кофички на ден или 1, 5-2кг, ако си избрала 2% масленост, това е 600-800 калории за деня и си е изтезание на клетките в организма, особенно на мозъчните.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cfd3d6c52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм на същия хал. Нищо не помага, имам поликистозни яйчници. Не препоръчвам тази диета, ако си като мен. Монодиетите са вредни, научих го по трудния начин. Ще следя темата. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2878df1faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Дюкан. Още първият ден ще се отводниш. И, да, забравяш за сладко. Въглехидрати - само от зеленчуци.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6ea2adfcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изследвай се за инсулинова резистентност.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a3cc270364
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се наливай с толкова вода. Дори водата е вредна в прекалено големи количества. Това за 1,5-2 литра са глупости. Не отчита нито пол, нито тегло, нито физ. активност, нито околна температура. Големи количества вода стимулират апетита също.
За изхвърляне на задържана течност - диуретични чайове или най-вече кафе (чисто и без захар). От токсини пречистват пресните плодове и да - вода, но в умерени количества.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker