Тялото ми не е пропорционално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Тялото ми не е пропорционално
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 8911 пъти
Здравейте!
Аз съм на 18г (почти 19) , висока съм 162-3 , тежа 45 кг..друг е въпроса,че на външен вид изглеждам поне 50кг +! Това не ме устройва . Преди години отслабнах (от 52 на 42) и много харесвах тялото си..после малко по малко почнах да качвам(как стана?!) , но сега дори на тези 46кг дрехите ми са опънати по тялото - не се харесвам така . Целта ми не е да свалям кг , а да изглеждам по-слаба външно .Да отслабна на см , а не на кг .

Пробвах да отслабна пак този месец - но ако свалям е винаги в горната част на тялото и изглеждам като 12 годишна (само нагоре) . Тяло тип круша съм - винаги пълнея от кръста надолу , а и когато краката ми са къси (торса ми е по-дълъг) е грозно ! Всички дънки и панталони ми стоят ужасно..Поли не нося , защото ми са дебели краката на фона на горната част на тялото и имам много стрии. Ясно е , че няма да се издължа повече..Бюст нямам (още 1 проблем) , а рамената ми са много тесни и главата ми изглежда огромна..Също пълнея и в ръцете .

Моля ви , дайте съвет как да се поправят тези пропорции . Не е до ген-майка ми е много слаба(висока 165 , 50кг) , яде от всичко по много и не качва , а аз сякаш пълнея само от въздуха! Нейните крака са по-дълги. В смисъл ние носим един и същ размер дрехи , но на нея й стоят различно - на мен са по-тясни в краката . На нея са й точни , но стои стахотно !

Само си представете картинката - имам голяма глава , тесни рамене , малка талия(57см) и изведнъж се разширявам(към 90см ханш) и едно доооста голямо дупе , дебели бедра и като цяло крака ( + това , че са много къси ) + доста обемни прасци (като на мъж). Идеи как да намаля обиколката на прасците? Танцувах много преди години , сега от време на време тичам , правя упражнения вкъщи и малко йога .Забелязала съм , че колкото повече спортувам , толкова повече ми наедряват краката . Не искам да съм мускулеста! Стегната-да , но не мускулеста !

Движа се достатъчно , а и се храня здравословно винаги - не си позволявам нищо от забранените неща (хляб , тестени неща , газирано , сладко , пържено и т.н. - ясно ви е) , но ям в големи количества..просто не мога да се спра докато не преям . Дали това , че приемам много(да не кажа само) млечни и месени неща не е проблема ? Просто не си падам много по плодовете и зеленчуците .

За всички е ясно , че красотата се крие в пропорциите , а моите не са ок . Много ще съм Ви благодарна ако ми помогнете . Чувсвам се зле в кожата си..наистина много зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 295e8a938b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Аз мисля, че преувеличаваш, а и не външния вид е най-важното нещо в човека. Нали си чувала - харесай се ти и ще те харесат и другите!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ac6795aecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   От авторката:
Моля за съвети, а не за поуки. Лесно да кажеш на някой "Еми трябва да се харесваш.."-е, не е лесно да се самонакараш да се харесаш, когато не се харесваш изобщо! Защото аз знам как съм изглеждала, как съм се чувствала и какви комплименти са ми правели преди. Достатъчно ниско самочувствие имам в момента по ред други причини( освен тази)...а това, че имах хубаво тяло ми действаше добре- тогава наистина се харесвах, но сега дори не мога да се гледам в огледалото.

Ако някой знае как да отслабна само от кръста надолу-главно бедра, прасци.. и как да ми станат по-слаби краката като цяло, моля да сподели. Упражненията отпадат, защото от тях прасците ми станаха такива!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7403affe7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Преувеличаваш, наистина номер 1 е много права да ти кажа !! НЕ можеш да ослабнеш само от краста на доло! Няма такива неща по добре не яж много тестено поговори с маика си за този проблем тя ще вземе мерки... Успех 3

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a9218d82f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Спорт и здравословно хранене, но главно спортувай не тежести, а движения, но не очаквай мн големи резултати гена си е ген и аз съм като теб но дупето ми е мъничко за мое щастие но не се оплаквам поне за сега на 25 съм но като гледам мама ....с диети май няма да стане ,успех

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: db3b40140e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ти не си добре, като ти дойде акъла проблема ще изчезне!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 941156ca79
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Мила, мисля, че дори си малко поднормено тегло, но все пак ще опитам да ти помогна. - пий вода, това вече го знаеш. Недей да наблягаш на сладкото, тестото и на протеините - дано не си на Пиер Дюкан диетата, защото въобще не е препоръчителна за млади. Всъщност, сега ще ти се стори странно, но си хапвай повече от "добрите" въглехидрати - пълнозърнест хляб, зеленчуци - свиквай им по-добре, макарони и спагети, ориз и спортувай повече - ако не искаш да развиваш прасеца, карай колело и прави клекове за бедра. Успех ти пожелавам!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 756b1c0245
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Това е ген - не можеш да го оправиш с диети и упражнения. От упражненията само ще натрупаш мускули и ще влошиш положението. За теб са подходящи пластични интервенции от рода на липоскулптура, липосукция, но това са много скъпи процедури, някои от тях са болезнени и не са безопасни за здравето.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9ce98d9d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   7 не е изобщо прав.

Пропорциите действително може да са генетично предопределени, аз например нямам талия, но като почнах да тренирам, като стегнах страничните си коремни мускули, както и тези на гърба, на корема - те стегнаха тялото ми като в корсет и талията ми почна да се оформя.
Нека момичето отиде на фитнес и там да му направят програма според целите. Не прибягвай до хирургия, винаги има риск, а не си заслужава да се прости човек с живота си заради такава глупост

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 937642dcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не си харесвам бедрата краката ми са дебели, моля дайте ми съвет как да отслабна точно там :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 063db4c6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм като 9 ти номер :( от две седмици ходия на фитнес, какво друго да правя? Искам спешно да отслабна точно в бедрата и краката. Искам да имам слаби крака и хубави бедра. Mоля помогнете ми, предварително благодаря

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 14bad68d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Здравейте, искам да ви попитам дали е нормално да бъдеш на 14 години да си 157см висока и да тежиш 55 килограма. Много ви моля да ми пишете.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: ffc2c14b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

12.   Трябва да отслабнеш. Аз имам подобен проблем. Висока съм 160, около 50кг, имам бюст, по-широки рамена и къси крака. Работата ми е свързана със седене на едно място и като не се движа и прекаля с храната пълнея.

Пропорцията се губи, не се харесвам в никакви дрехи и нямам самочувствие. Забелязала съм обаче, че като успея да отслабна дори 2-3кг. нещата се променят. Късите крака се забелязват по-малко когато човека е по-слаб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 06cdd1a1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Прасеца и краката се оформят с клякания! Висока съм 158см. 48-49кгсъм и съм слаба на горе (по тънка талия) и гръдната ми обиколка е с 3 см. по малка от бедрата. Дайте някое и друго съветче да сваля 2-3 килограма (в бедрата! )

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1d4f7bc54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Миличка, и аз съм като теб, но пък от момчета и момичета съм чувала, че това е страшно привлекателно и в никакъв случай не е грозно. Възможно е дънките/панталоните да не ти стоят skinny като на моделите не защото си дебела, а защото, да кажем, дънките, колкото и да ги шият skinny, те никога няма да ти стоят така както например един skinny панталон поради прчината, че денимът на дънките е по-плътен и с някои модели може да се получи оптическа измама като ги обуеш, и да изглеждаш видимо по-дебеличка там, където най-малко искаш. Но това е от кройката и материята главно. Не си дебела. Ако ти се набират на колената, подкъси ги с 2-3 сантиметра и после дори да ги подгънеш, ефектът ще е различен. Ако искаш да отслабваш на сантиметри (т. е. да гориш мазнините), намали максимално въглехидратите, които поемаш с храна и напитки и наблегни на протеина, като не прекаляваш много, за да не се натоварват бъбреците и черния дроб. Тичането вае краката. Тичай сутрин като половин час по-рано изядеш някакъв протеин, например варени яйца, за да стимулираш мускулите да горят мазнините и да стягат тъканта над тях. Ако го правиш на гладно, ще изпиташ остра нужда от въглехидрати след това и ще се изгуби балансът на цялата схема, защото така или иначе ще трябва да набавиш отнякъде тези въглехидрати и ще си се натъпчеш пак с тях, и по този начин ще спреш изгарянето на мазнините. До половин час след тренировката пий само вода. След това първото ядене трябва да бъде протеин. Много е просто. Опитай и ще видиш. На този принцип се базират всички диети за отслабване. И недей толкова самокритично!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker