Цикъл??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Цикъл???
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 753 пъти
Здравейте! Момиче на 21г съм. Пиша тук с цел съвети. Знам че тук никой не е лекар и че ще ми напишете да се посъветвам с такъв. Имам нередовен цикъл, един доста често срещан проблем при жените, посещавала съм гинеколози, но са ми изписвани противозачатъчни, които не ми се е много да пия пила съм, но ефекта е два три месеца, в момента на спирането им пак се започва. Но другото, което ме притесни е появата на косъмчета по гърдитее ми. Когато прочетох в интернет има статии че може би е поликистозни яйчници, които съм чела че не ср лекуват. Вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5779e66f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Получавам чувството, че не разбираш ефекта на противозачатъчните. Уравновесяват ти хормоните и цикъла, но само докато ги взимаш и така се предполага да се случва, а не да ги взимаш известно време и да те "излекуват" и после да ги спреш и да си останеш ок. Относно косъмчетата, да нормално е, все пак хормони са, които имат действие да ти регулират менструационните цикли, но също тяхна работа е да регулират вторичните ти полови белези като космите по/около половите ти зони и гърдите. Може да е малко досадно, но е малка цена за всичките позитивни ефекти на хапчетата. В интернет не си гледай симптомите, защото винаги пише всякакви неща и само се наплашваш без да получаваш конкретни отговори. За такива само от преглед можеш да ги получиш. Взимай си редовно хапчето, дори да не си сексуално активна, за да си ти регулира цикъла и вече допълнително питай лекар за притесненията си относно яйчниците, но се стряскай от Гугъл отговори.
Успех и по-добре да се образоваш относно тези неща за своя собствена обща култура. Има един канал в Youtube, Sexplanations се казва, където се дава много и много добра информация за сексуална култура на английски. По-ранните им епизоди, ако разгледаш имат много базова информация за тялото и всичко нормално около него, което един човек трябва да знае, а после има и информация за напреднали ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker