Не знам какво се случва с мен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не знам какво се случва с мен.
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 980 пъти
Здравейте, ами не знам от къде да започна. Ще започна така... момиче съм на 16 години и проблемът ми едва ли би ви се сторил сериозен, но за мен е. Вече просто не знам какво ми е и се чувствам като луда.
Имаше период в краят на учебната година и част от лятото, в който бях в депресия. Не ядях, когато бях на училище просто си измислях всякакви извинения за да си тръгна от там. Та проблемът е там, че тази до тази депресия ме доведе мисъл, която за тогава ме плашеше. Мина известно време и това отмина, но лошото е че почнах да имам натрапчиви мисли. Имах чувството че главата ми е просто някакво зборище на всякакви мисли. Всякакви буквално налудничеви мисли ми минаваха през главата. И от задълбавамия накрая стигнах до това, че просто не можех да позная сама себе си и не се чувствах добре в тялото си, имах чувството че между мен и реалността стои някакво стъкло. Буквално имах чувството, че съм луда. Малко по-малко всичко това отмина, но натрапчиво те мисли някак си просто си останаха и така цяло лято.
Онзи ден получих дори и паник атака. Може би много от вас знаят какво се случва по време на една паник атака, но просто аз се ужасих. Както си стоях просто изведнъж ме обзе едно такова чувство, като планиране но без причина. Имах силно сърцебиене, пречерня ми пред очите. Та проблемът ми в цялата тази история е че по време на тази паник атака докато ми препврняваше пред очите изпита едно такова чувство все едно всичките ми спомени и знания за мен просто бяха блокирани за миг и изобщо не знаех коя съм. Доста се уплаших и него ден насам просто изгубих буквално връзката със себе си, когато изричам нещо все едно не го правя аз, когато правя нещо все едно не го правя аз. Останах със страха и усещането че всеки момент мога да забравя коя съм, мога да забравя семейството си и кои са те.
Честно от доста дълго време имам желанието да отида на психолог, но не мога да споделя тези работи на майка си. Понякога просто ми идва да си сложа края. Моля за някакви съвети, положението е плачевно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8f1325e000
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм вярващ християнин и ясно виждам причината за нещата, които стават с теб. Когато си в депресия и си паднала духом твоето излъчване става негативно и ставаш уязвима за вмешателството на зли духове. Те могат да ти внушават зли и странни мисли, може да се стигне до там, че да чуваш мислите им и да се чувстваш много странно, защото осъзнаваш, че това не са твои мисли, не идват от теб, не са начина по-който ти мислиш, но все пак минават през твоето съзнание. Ако процеса се задълбочи злите духове ще се опитат да поемат контрола над тялото ти и да те превърнат в затворник в собственото ти тяло при което ти ще виждаш и чуваш и ще усещаш какво те говорят и правят, но ще виждаш всичко това като, че си затворена в стая с прозорец от който наблюдаваш света, но не си участник. Много от хората, които са в лудници с диагноза шизофрения или "раздвояване на съзнанието" всъщност наистина чуват "гласове" и това са гласовете на демоните, които им шепнат странни и зли мисли. Ти никога не трябва да падаш духом и да се отваряш за такова влияние и освен това трябва да се храниш достатъчно и тялото ти, плътта ти да е силна. Когато не се храниш достатъчно или постиш дълго това отслабва плътта и те отваря за влияние от страна на духове. Постенето е древна практика и се е използвала както в християнството така и в езически практики. То отслабва физическото тяло и те прави чувствителен към духовния свят. Ако ти обаче не си вярваща християнка и нямаш защита от Бога това ще отвори възможност за влияние от страна на злите духове, които са тук на земята още повече ако ти си в депресия, негативна и излъчваш отчаяние, защото ти резонираш на тяхната честота. А те идват само за да "убият, откраднат и разрушат" като казва Библията. За да се отървеш напълно от това, което става с теб и то да не се задълбочи ще ти дам цялостен подход - почни да четеш Библията и да се молиш на Бог, вече не си позволявай никога да се поддаваш на негативни мисли и да падаш духом, осъзнай, че има зли духовни същности, които искат да си депресирана и отчаяна, храни се с достатъчно с храни, които подсилват тялото ти, особено такива от животински произход като месо, яйца, млечни продукти, риба и започни да тренираш, спортуваш нещо, освен това се отърви от всякакво сатанинско влияние, което имаш в живота си било то музика, филми и каквото и да е което идва от холивуд.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 90e2322cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди при личния си лекар и вземи направление за психиатър . Може да имаш нужда от някакво лечение .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker